СЛ: Бразилия - България - Полуфинал - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Нефтохимик
Контакти:

Re: СЛ: България - Бразилия - Полуфинал

Мнениеот Нефтохимик » 21 юли 2013 02:07

Висото го няма,една идея по-леко ще е.Много е важно на Скримов да му тръгне играта

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 21 юли 2013 02:07

lastsentinel написа:
mormona написа:Абе има неща които неможе човек да си купи или да придобие само със желание. Примерно във футбола Катар ще налее много пари за да се представи добре най-вече на световното през 2022. Обаче дори да сипват със самосвали пари в клубовете си и ДЮШ пак Бразилия ще ги прасне с 6-0 да кажем. Ако наливаме Милиони сяка година в хокеи например, след 30 години пак Русия и САЩ ще ни бият. Ако наливаме пари в Баскетбол пак няма да можем да бием САЩ на финал за Олимпяда да речем. Искам да кажа не ,че става дума за пари или неща подобно а можеби за манталитет или съдба или бог знае какво. Ето за пример волейбол. Ние сме нация с играчи , те зимат добри пари по клубовете си, играят в чужбина и въпреки това по някаква причина като доидат големите мачове трудно бием точно Бразилия и Русия. По някаква причина тия две държави са почти непобедими. Искам да кажа , че и със супер професионално отношение и ако щете финанси , дори и след 40 години сигурно пак няма да бием Бразилия или Русия на финал. Побеждавали сме ги но по-скоро в групови фази, като доидат елиминаций трудно можеш да ги прескочиш. Незнам какво ни е нужно.
Не ме разбираите погрешно. Не кретекувам никои. Просто разсъждавам на какво се дължи доминацията на Русия и Бразилия и защо неможем да направим така , че да идем на голям турнир и да ги бием. Ето сега ще се радваме на 3то място и е немислимо да бием първо Бразилия та после чак и Русия и да станем първи. Чудеса стават ма защо сичко е в сверата на чудесата. Спортни народи ли са братушките и бразилците , в гените ли им е незнам. Може и това да е. Както неможе да биеш китаец на тенис на маса... има нещо биологично вероятно. Дано ги ударим Бразилия след малко но в тоя спорт е практически невъзможно да спечелиш нещо..

+1

Основният фактор са население и пари. И трябва да вървят в комбина. Т.е. ние, колкото и пари да наливаме, пак няма начин да се сравняваме със страни като Русия и Бразилия, които са с десет пъти повече население от нас. Естествено и традициите играят роля, защото нашата малка държава десетилетия наред е сред най-големите във волейбола! Тук може да сложим и популярността на даден спорт и други фактори, но основното, с което ние никога няма да можем да се преборим с големите държави е именно населението и финансовите средства, а те всъщност двете неща в повечето случаи вървят ръка за ръка ;) Все пак успех на нашите! Бразилия не са това страшилище, което бяха преди време, според мен.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 21 юли 2013 02:08

Ай дано бием! :)
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 21 юли 2013 02:09

АЙДЕЕЕЕЕЕЕ ЛЪВЧЕТАААААААААААААААААА!
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 юли 2013 02:09

Успех на момчетата!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 21 юли 2013 02:10

Успех :)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 21 юли 2013 02:12

Нефтохимик написа:Висото го няма,една идея по-леко ще е.Много е важно на Скримов да му тръгне играта

иха това е много добра новина :twisted:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 21 юли 2013 02:12

Събрахме се и тази вечер , да си пожелаем успех , хайдее......Лъвовее.....Мачкайте
Обичам Левски

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 юли 2013 02:15

Успех на нашите и от мен :) Рядко гледам волейбол, но днес съм на линия 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 21 юли 2013 02:19

Може да си на кадем :mrgreen:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Волейбол”