SAMP написа:HT Irtysh Pavlodar 2 - 0 Siroki Brijeg
Май не са пък чак толкова слаби
3-2 краен резултат.
Аз още след жребия бях казал, че срещу Иртиш ще е по-трудно и ако го бием, няма да имаме проблеми с Широки Брег.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
SAMP написа:HT Irtysh Pavlodar 2 - 0 Siroki Brijeg
Май не са пък чак толкова слаби
ralka_levskarka написа:Foreigner написа:ShooterMan написа:ShooterMan написа:Щом шабленския е готов нямам съмнения - 2:0 за Иртиш
КОГАТО ВИ КАЗВАМ,ЩЕ СЛУШКАТЕ...НЕ СТИГА,ЧЕ ВИ ПОЗНАХ РЕЗУЛТАТА,АМИ ПОЗНАХ И ЧОВЕКА,КОЙТО ЩЕ ВИ ПРОВАЛИ!!!
Ти не си познал, ти си ни проклел!
Аз имам чувството, че този е психично болен. Като започне да пише за Левски и ЦСКА с едни главни букви и си го представям в тях как щрака умело, и чак пяна му излиза от устата.
siniq_fen написа:Само не се сещам с какво е провалил финала с Берое?
ShooterMan написа:Аз ли му бях придружител на Елио Мартинс???Я виж какви голове направи и кой тичаше след него като ученичка,наш Димов Шабленски,героя от Търнава и от Павлодар,новия Иво Иванов....Ели беше виновен за гола на Андонов,май не сте гледали финала си
ShooterMan написа:1:0 променя руслото на мача,от там всичко са подробности,а в Търнава и Павлодар беше дори едиснтвения виновник.Просто ренденце,което си помисли,че след като Черно Море го направи футболист и човек може и сам...всичките му успехи бяха плод на съотборниците и най-вече,НАЙ-ВЕЧЕ на феновете,които натискахме треньорите да играе и го изкарвахме много по-голям играч отколкото е.Разбира се той забрави това и Бог го наказа и ще го наказва
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта