MCMXIII написа:Ако зависи от теб, сигурно ще го накажеш с един часБезпристрастно
Ко? Не! Направо го вадя от състезанието
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MCMXIII написа:Ако зависи от теб, сигурно ще го накажеш с един часБезпристрастно
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Много глупава атака вчера на Контадор в спускането. Хем вижда, че няма шансове за победата, хем се пъне. Затова и ще изпусне и второто място накрая, а може дори и третото. Не че имам против де.
MuFc1878 написа:haha написа:Много глупава атака вчера на Контадор в спускането. Хем вижда, че няма шансове за победата, хем се пъне. Затова и ще изпусне и второто място накрая, а може дори и третото. Не че имам против де.
Споко, все още има шанс Кавендиш да спечели Тур-а та и ти да си доволен
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Niksh0 написа:Днес май са го ударили на възстановяване. Не си дават много зор фаворитите и ще видим на последния баир и спускането след него дали някой ще реши да тръгне.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

haha написа:П.п. Пиер Ролан толкова се пъна през целия Тур да докопа фанелката, а накрая ще остане с празни ръце.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост