Станимир Стоилов написа оставка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Станимир Стоилов написа оставка

Мнениеот tprodanov » 12 окт 2009 15:11

Пич, ти май наистина забравяш, че всичко на всичко имаме 4 можещи футболиста, които са към края на кариерите си, а същевременно и непрекъснато контузени. Няма как да стане така.

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 12 окт 2009 15:12

MuroCSKA написа:
tprodanov написа:Никак не ми е смешно. Но щом не си съгласен - да чуя твоето мнение. Но не забравяй, че варианта със смяна на треньора го видяхме няколко пъти и варианти почти не останаха. Па дано ти откриеш пътя

Ами за мене е с треньор чужденец варианта. Който ще играе според това което могат играчите. Не "да се опитваш да играеш футбол с/у Италлия". И после - толкова си можем. Както БарцЦилона - Левски 5:0 и били сме равностойни. Трябва да си пълен дебил и лаик да ги дрънкаш такива. Играе се със схема според наличните играчи и техния потенциал. То е ясно, че тръгнем ли да се надиграваме с Италия и сме до там. Ок, да кажем, че отпред сме що годе добре. но в защита сме слаби. Започваш с 2ма дефанзивни халфа, които да помагат отдзат и играеш на контра. Все пак нямаме във всяка линия по 2ма поне играчи от световна класа, нали така??? Давам ти прост пример:Динамо - ЦСКа. Двама опорни халфа(Янчев и Морозс) свърпиха адски много работа. Спираха атаки в зародиша им. И Бързи и можешти нападатели и си готов. :) Не че не ътрябва и късмет ама.... :) Сега това е моето мнение, не искам да ангажирам никой с него :)

Много точно казано
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 12 окт 2009 15:15

tprodanov написа:Пич, ти май наистина забравяш, че всичко на всичко имаме 4 можещи футболиста, които са към края на кариерите си, а същевременно и непрекъснато контузени. Няма как да стане така.

Това казвам - трябва да се съобразяваме с наличните футболисти и да играем така, че да може и с тях да се справяме :)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 окт 2009 15:26

Ами те са недостатъчни да се справяме с тях, не си ли личи?

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 12 окт 2009 15:26

MuroCSKA написа:
levskarinvt написа:Eee,чакай де.Първо трябва някой "доказан" специалист да поеме България.Като Пламен Марков например.Защо не и Любо Пенев.А може и Ицата Стоичков.Е тогава вече тръгваме да покоряваме висините и всичко е ок.Не мисля,че ще има недоволни.

Не знам, ама Пламен май ни беше завел и на Европейско???
Или ти тогава още не си гледал футбол?

И ни извади от Световното тази година! :? :lol:[/quote]
Да,така е. Ама и Мъри помогна :)[/quote]
И това го има.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 12 окт 2009 16:52

Алелуя !!!
Остава и ловецът на крокодили да го последва. :)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 12 окт 2009 17:41

Слушам коментаторите в момента. Имам въпрос към тях:
Важен ли бе мача срещу Кипър?
И сега пояснявам защо питам: ако мача е важен, защо играчите в защита не се познаваха? Ако пък не е важен - защо търсим виновни? Да, Иванов сбърка. 2 пъти. Ами, той и в ЦСКА си бърка, но там има кой да го покрива. И се връщаме към първия вариант - ако мача е важен, се пуска защита, която се познава. Котев-Иванов, Топчо-Коловати /въпреки че съм много против подобни футболни пенсионери/. Ако щеш - двойката централни защитници на Локо Сф, които, както рабрахме са общо на 74 години.
Относно треньора - Мъри не е треньор. По никакъв начин. Няма тактика, не е психолог /правя сравнение с Л. Пенев, че съм чорбарче - също няма тактика, но мотивира играчите си "на MAX"/, няма авторитет пред играчите. В България, в момента, няма треньор, който да е авторитет. Просто няма. Единствен вариант за треньор аз виждам ... Борис Дали, с помощник Кондьо. Всички им се кефят, всички ги слушат. И каквато е културата на 99 % от футболистите ни /национали или не/, такъв трябва да е и старши-треньора. Не може Пламен Марков да се сравнява с паплачта, не може да е чужденец /защото ще е наемник/, не може да е друг, който няма добра кариера /защото ще избива комплекси/, не може да е Стоичков /по очевадни причини - няма качества/.
И те така!!!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 12 окт 2009 18:01

SobieskiVanilla,
(това е гавра със свещеното питие, с водката, ако питаш мене, но ти не ме питаш :)))
Иначе съм абсолютно съгласен с теб.
Ти сам го казваш "99 % от футболистите са с култура за Борис Дали и Кондьо".
Мисля, че и 99 % от функционерите в БФС, футбола и спорта изобщо в България са същите простаци. Как може прости хора да разбират от тактика и да изпълняват указания?????
Проблемът е, че те забогатяха, въпреки простотията си. А нейното най-съществено качество е, че е самодостатъчна! Лесно решаваш, че си най-великият и няма нужда повече нито да работиш, нито да се усъвършенстваш. Това като го прибавиш към мързела, който е характерна черта на всички нас, българите, кво получаваш ? Кютек от скромни, но трудолюбиви хора (напр. Кипър, както и Грузия сигурно).
Аз, пичове, съм за тотален и скорошен фалит на всички български, клубни отбори!!!!
И да почваме отново по аматьорски. Ама ще сме с хъс и по-умните и трудолюбиви ще изплуват. Крайно време е да разберем всички, че с простотия не се гради успешна кариера, наистина. На всякакви поприща и във всякакви икономически условия!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 13 окт 2009 08:14

vesodoc написа:SobieskiVanilla,
(това е гавра със свещеното питие, с водката, ако питаш мене, но ти не ме питаш :)))
Мисля, че и 99 % от функционерите в БФС, футбола и спорта изобщо в България са същите простаци. Как може прости хора да разбират от тактика и да изпълняват указания?????
Проблемът е, че те забогатяха, въпреки простотията си. А нейното най-съществено качество е, че е самодостатъчна! Лесно решаваш, че си най-великият и няма нужда повече нито да работиш, нито да се усъвършенстваш. Това като го прибавиш към мързела, който е характерна черта на всички нас, българите, кво получаваш ? Кютек от скромни, но трудолюбиви хора (напр. Кипър, както и Грузия сигурно).
Аз, пичове, съм за тотален и скорошен фалит на всички български, клубни отбори!!!!
И да почваме отново по аматьорски. Ама ще сме с хъс и по-умните и трудолюбиви ще изплуват. Крайно време е да разберем всички, че с простотия не се гради успешна кариера, наистина. На всякакви поприща и във всякакви икономически условия!

Много точно! :!: :!: :!:
П.П. Не съм любител на подобен вид постове /става дума за моя в момента/, но се притеснявам от дъртият ми комп /не става за дълги писания/!... А, колкото до водката... Да си бълбука за здраве!!! :lol:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Българинът
Контакти:

Мнениеот Българинът » 13 окт 2009 08:58

Deliba6 написа:
vesodoc написа:SobieskiVanilla,

Много точно! :!: :!: :!:
П.П. Не съм любител на подобен вид постове /става дума за моя в момента/, но се притеснявам от дъртият ми комп /не става за дълги писания/!... А, колкото до водката... Да си бълбука за здраве!!! :lol:

Много вярно!Съгласен съм с това мнение!Трябва да започнем на чисто с нови хора
Както се знае със стари курви нов бърдак не се прави!

Върни се в “Национален отбор”