sn_ написа:Хайде сега и за снимката сме се събирали специално... Абсурдно твърдение! Не, не съм бил на вашият мач, какво пак търсиш провокация? ясно е че съм го видял в прякото предаване!!! а тука говорим за агитки не за семкаджии! може би, ако вие си знаехте мястото на вашият си стадион, а не се настанявахте удобно под козирката на ст. Нефтохимик без да изразявате позиция че сте против, повече хора щеше да има на ваши мачове! А, това ние колко публика ще имаме в А група, ще си проличи след няколко седмици! Но да сравняваш двете агитки - няма смисъл видно е в кой е превъзходството! И имай в предвид, че и доста наши не винаги са в агитката! И с тези малоумни декларации, като онази за паленето, клипчетата и фен артикулите показахте колко сте смешни, подтиснати и жалки! Изложехте се пред цяла България! Всички форуми ви вдигнаха на балон. Декларация в която няма нищо вярно. Покажи ми едно клипче, от тези които споменавате. И чакаме да отвърнете по съшият начин, както се заканихте... После ние сме били провокатори!
Стояне...Дрън-дрън. Аз ли да ти изразявам позицията, че си искаш стадиона бе. Ти що не изрази моята позиция, гат бяхме Черноморец Бургас София бе друже. Не прехвърляй болежките на здравата глава.
Не, не съм бил на вашият мач, какво пак търсиш провокация?

Пък туй все едно не съм го прочел.
а тука говорим за агитки не за семкаджии!
Трябва ли да съм семкаджия, щом си поддържам отбора в компания на хора от този форум на друго място ????
... колко сте смешни, подтиснати и жалки!
Стояне, мисля, че се запознахме. Подтиснат ли ти изглеждам ????
Спирам по тази тема. Гледайте и си обичайте отбора поне толкова, колкото мразите Черноморец и ще сте най-великите фенове на света, но ми се чини, че ЗА СЕГА изоставате в любовта си.