РМС Варненски моряк написа:Информация от днес 10.07.2013 на Sportlinebg от 13.20ч. Локо София стяга стадиона в "Надежда". Извършват се ремонти. През месец май се проведе грандиозен концерт събрал 30 000 души... и стадиона в Благоевград е подобрен и готов за новия сезон... със осветленията
Остана малко време до 20 юли, посетих "Тича" и съм изключително разочарован от това, което видях, нищо не се прави за стадиона....
Иван Портних обеща разглеждане на клаузите в договора за стадион "Варна", но кога?
Имате ли предложения? Нашият град е на последно място, срамота!
Мама и сервитьорска,не ми остана време от нея да прескоча до Тича и сега не съм наясно на какво е замязал любимият ни стадион/игрище по точно/.Вече ще се молим да сменят поне седалките,ама и това няма да се случи скоро.А народа свикна да се облекчава ОКОЛО тоалетните,а не вътре в тях,както би следвало според цивилизационните норми на поведение.Но да не ви пука дами и господа.Миналият месец на центъра на Колчестър спря бус с млади ингилизи,които като един се наредиха до едни храсти от обратната страна на една градинка/в смисъл от страната на магазините и пътя/ и се изпикаха като по команда.Не че няма незнаен брой обществени БЕЗПЛАТНИ тоалетни,с топла и студена вода и всичко друго както се полага.Така че нашето пикане навън,може да се счита като връщане към природата и по близо до майката земя.Тоест се превръщаме в нещо като натуристи.

п.с.Само не мога да разбера,как за Бога Гонзо успя да ги изкрънка да вдигнат бюджета и да му разрешат да докара цяла банда нови/че и на първо четене класни/играчи.Редно беше да му сложат някакъв лимит и на него от рода на-безплатни/разбирай свободни агенти,не по възрастни от 20г,с никакви претенции за заплати-разбирай юноши.А те направо си го разгевезиха Гонзито.Какво ли са си обещавали питам аз?Защото както знаем-пари никой не дава никому просто така.за спорта.