Кръгла маса за проблемите в спорта

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

DeShawn
Контакти:

Кръгла маса за проблемите в спорта

Мнениеот DeShawn » 12 окт 2009 17:20

Имам предложение към Гонг и Дарик. Да се направи един няколко-часов диспут с всички най-важни фигури в спорта. Темата да е Проблемите в спорта и начини за решаването им. Стига са се крили всички. Извикайте примерно 10-12 човека. Свилен Нейков, Стефка Костадинова, Боби Михайлов, Михаил Михов, Данчо Лазаров, Добри Карамаринов, Фандъкова, Лъчезар Димитров. Останалите да са журналисти (които не са страхливци, пристрастни, платени, но са компетентни - изключвайки гонг бих сложил хора като журналистите на Евроспорт и Ринг... бих добавил и Сашо Диков, но той е труден за диспут - ще прекъсва постоянно и няма да стане добро предаване), както и някой от обществото, който е свързан със спорта (от сорта Симеон Варчев, Вили Лилков). Разбира се и един треньор на юношески клуб.
Ако такова нещо се прави, трябва обаче да е много добре подготвено, рекламирано и осъществено, за да може да има траен резултат и да стигне до колкото се може повече хора. В противен случай няма да има никакъв ефект. Няма да е лошо и да се съгласува с някоя телевизия, която също да предава кръглата маса.
Това ми е в най-общи линии предложението. Кажете какво мислите и допълнете :)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Кръгла маса за проблемите в спорта

Мнениеот Бижутера » 12 окт 2009 17:43

тия дето си ги изброил са такива демагози, че трябва да си турбомазохист за да ги гледаш ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

DeShawn
Контакти:

Re: Кръгла маса за проблемите в спорта

Мнениеот DeShawn » 12 окт 2009 17:58

Знам. Именно за това - за да ги направят на нищо останалите. Всички да видят какви са смешници.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”