Левски - Берое 18.10 19:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Берое
3:0 ги бием - няма какво да го мислим! Нищо друго от тук нататък не ни устройва освен победи! Айде сините моШно по берое. 

Ако играем така, както в началото на първенството, то тогава победата ни е в кърпа вързана!!!
1916'
Как може да се настройвате за загуба ?НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ И НЕ СЕ БОИМ ОТ НИКОГО ,НО ВСИЧКИ СЕ СТРАХУВАТ ОТ НАС ЗАЩОТО ВСЕ ОЩЕ СМЕ ШАМПИОНИ НА България.
tani написа:Как може да се настройвате за загуба ?НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ И НЕ СЕ БОИМ ОТ НИКОГО ,НО ВСИЧКИ СЕ СТРАХУВАТ ОТ НАС ЗАЩОТО ВСЕ ОЩЕ СМЕ ШАМПИОНИ НА България.
Да бе боили се всички от вас

''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
поне с 2-3 гола ще ги бием.
CSKA ME написа:tani написа:Как може да се настройвате за загуба ?НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ И НЕ СЕ БОИМ ОТ НИКОГО ,НО ВСИЧКИ СЕ СТРАХУВАТ ОТ НАС ЗАЩОТО ВСЕ ОЩЕ СМЕ ШАМПИОНИ НА България.
Да бе боили се всички от вас
Нивата е дълга пич! Не казвай "хоп", преди да си скочил!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
-
Лелелеелеле до къде я докарахме.....да се питаме дали ще бием Берое....
( нищо лично против Берое - един от уважаваните от мен отбори ) ! Аз лично не се наемам с никаква прогноза.....не желая, защото за мача с Локо Пд. посочих реми......
и сега не съм особен оптимист. Иска ми се да кажа едно 3:1 ама кой ще вкара три гола ? Докато съм почти сигурен, че "Сините" ще пуснат гол......
Все пак имам една надежда.....при последната пауза, заради мачовете на националният отбор.....Левски вървеше добре....след нея обаче настъпи сривът ! Сега отново след пауза заради квалификациите......Левски обаче е е доста зле.....ако следваме логиката......то сега би трябвало да тръгнем нагоре.......ДАЙ БОЖЕ ДА Е ТАКА !

Все пак имам една надежда.....при последната пауза, заради мачовете на националният отбор.....Левски вървеше добре....след нея обаче настъпи сривът ! Сега отново след пауза заради квалификациите......Левски обаче е е доста зле.....ако следваме логиката......то сега би трябвало да тръгнем нагоре.......ДАЙ БОЖЕ ДА Е ТАКА !
Бие 2-0 за ужас на всички наши врагове......

По-рано се питахме с колко ще бием, сега се питаме дали ще бием. Ако атаката не е ялова и ако не пропуснат на празна врата, резултатът ще е хубав.
Е стига де.....Ние ако и Берое не биеме-КЪДЕ ОТИВАШ ТИ,МОЖЕ БИ