Мастер - сателит на ПСФК 919?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Мастер - сателит на ПСФК 919?
Веригата строителни супермаркети "Мастерхаус" стана основен спонсор на Черноморец 919 през новото първенство, съобщи БТА. Договорът е за една година, а компанията и най-младото бургаско спортно дружество стартираха партньорството си още през миналия сезон. Сега обаче отношенията са официализирани и клубът се задължава да предлага възможности за реклама на компанията на екипировката, на стадиона, на спортната база и по време на събития. Логото и името на бургаската компания за строителна техника и материали ще бъде поставена на екипите за новия сезон. Влизането на фирмата Мастерхаус ще реши някои от финансовите проблеми на Черноморец и ще позволи на клуба да приеме по-спокойно изискванията за новото първенство. Мастерхаус е фирма, която е много сериозно ангажирана с футбола. Собственикът й Павел Бошнаков и синът му Мартин издържат и клуба в трета дивизия Мастер Бургас, който миналата година се прочу с победата си над Локомотив (София) в Купата на страната. Това лято в Черноморец премина вратарят на Мастер - Свилен Нотев.
Re: Мастер - сателит на ПСФК 919?
Tака трябва да е.Бургас си има Черноморец всичко друго е ала-бала и смях от където и да го погледнеш.Успех на акулите през новия шампионат.
дори и да е така кое му е лошото да се развиват млади момчета от Бургас вместо да стоят на пейката ? ей все някой разбирач ще се намери да вкара интрига мамкаму стара ... ...
а що се отнася до другия коментар на Бастионс ... то пък вие така ще го напълните стадиона че сигурно и до хотел Космос ще има опашки за билети хахха . поне да не знаехме за ко стаа дума .. едни и същи както ти ги казваш семкаджии ходят на двата отбора въпросните 300 човека и имате с 50 човека по голяма агитка .. е и ? само че тия същите от агитката ви праят и по големи золуми ... чупят собствения си стадион ... влизат по пистата и скачат на охраната ... крадат шаловете и бият деца в Бургас .. и т.н и т.н да не продължавам ... така че ... имали смисъл пак да се започва спора ?
а що се отнася до другия коментар на Бастионс ... то пък вие така ще го напълните стадиона че сигурно и до хотел Космос ще има опашки за билети хахха . поне да не знаехме за ко стаа дума .. едни и същи както ти ги казваш семкаджии ходят на двата отбора въпросните 300 човека и имате с 50 човека по голяма агитка .. е и ? само че тия същите от агитката ви праят и по големи золуми ... чупят собствения си стадион ... влизат по пистата и скачат на охраната ... крадат шаловете и бият деца в Бургас .. и т.н и т.н да не продължавам ... така че ... имали смисъл пак да се започва спора ?
-
- Контакти:
sandi74 написа:Tака трябва да е.Бургас си има Черноморец всичко друго е ала-бала и смях от където и да го погледнеш.Успех на акулите през новия шампионат.
Сандьо, пак си неадекватен от сутринта.
пп:Тази тема нас не ни касае.Не знам какво прави в нашият форум.Моля някой от модовете да я махне от тук.
Последна промяна от Нефтохимик на 20 юли 2013 10:28, променено общо 1 път.
Сменете си името на форума..... Направете го "Аз мразя Черноморец".
Темата е неадекватна като повечето потребители на този форум.
[offtopic]Аз не знам да има отбор ПСФК 919. Вероятно трябва да има модераторска намеса.[/offtopic]
Темата е неадекватна като повечето потребители на този форум.

[offtopic]Аз не знам да има отбор ПСФК 919. Вероятно трябва да има модераторска намеса.[/offtopic]
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Не, ще броим агитките. Там по принцип са истинските фенове.
И нещо не мога да ти хвана смисъла на думите за Светкавица. Да, взели сме 6 човека от там. И какво от тва? Това са трансфери, всеки взима от някъде. В Уотфорд има 5-6 човека от Удинезе. Това прави ли ги Удине Лондон?
И нещо не мога да ти хвана смисъла на думите за Светкавица. Да, взели сме 6 човека от там. И какво от тва? Това са трансфери, всеки взима от някъде. В Уотфорд има 5-6 човека от Удинезе. Това прави ли ги Удине Лондон?
Bastions написа:Не, ще броим агитките. Там по принцип са истинските фенове.
И нещо не мога да ти хвана смисъла на думите за Светкавица. Да, взели сме 6 човека от там. И какво от тва? Това са трансфери, всеки взима от някъде. В Уотфорд има 5-6 човека от Удинезе. Това прави ли ги Удине Лондон? И за Айтос си се объркал нещо, с лиценза на Вихър играе ПСФКЧ - "отборът на Бургас".
Именно де понеже постоянно повтаряте за Аитос за Черноморец .. и затова те питам ... вие заедно с феновете на Атлетик и Търговише да ви броим освен ? питаш ме на кой съм фен ... на ЦСКА съм фен !!! но в същото време съм роден в Бургас ... това е моя град !!! ходя и на двата отбора на мачовете .. както Нефтохимик така и на Черноморец ... ходя и по гостуванията понякога като имам свободно време защото имам приятели и от двете страни на барикадите ... израстнал съм от 5 годишен по стадионите в момента съм на 27 !!! дал съм 7 години от живота ми по тренировъчните терени и на двата отбора ... ето затова ме боли за БУРГАСКИЯ футбол ... искам да имаме 2 отбора !! да няма дразги .. да няма ама ние сме 20 човека повече .. да няма счупени тоалетни от зелени фенове понеже там играели шараните .. да няма набити деца със сини шалове .. да няма запалени знамена на цаците и т.н и т.н .... никой не печели от това !!! напротив само гониме и малкото останали СЕМКАДЖИИ ...

-
- Контакти:
tyranta написа:Bastions написа:Не, ще броим агитките. Там по принцип са истинските фенове.
И нещо не мога да ти хвана смисъла на думите за Светкавица. Да, взели сме 6 човека от там. И какво от тва? Това са трансфери, всеки взима от някъде. В Уотфорд има 5-6 човека от Удинезе. Това прави ли ги Удине Лондон? И за Айтос си се объркал нещо, с лиценза на Вихър играе ПСФКЧ - "отборът на Бургас".
Именно де понеже постоянно повтаряте за Аитос за Черноморец .. и затова те питам ... вие заедно с феновете на Атлетик и Търговише да ви броим освен ? питаш ме на кой съм фен ... на ЦСКА съм фен !!! но в същото време съм роден в Бургас ... това е моя град !!! ходя и на двата отбора на мачовете .. както Нефтохимик така и на Черноморец ... ходя и по гостуванията понякога като имам свободно време защото имам приятели и от двете страни на барикадите ... израстнал съм от 5 годишен по стадионите в момента съм на 27 !!! дал съм 7 години от живота ми по тренировъчните терени и на двата отбора ... ето затова ме боли за БУРГАСКИЯ футбол ... искам да имаме 2 отбора !! да няма дразги .. да няма ама ние сме 20 човека повече .. да няма счупени тоалетни от зелени фенове понеже там играели шараните .. да няма набити деца със сини шалове .. да няма запалени знамена на цаците и т.н и т.н .... никой не печели от това !!! напротив само гониме и малкото останали СЕМКАДЖИИ ...толкова ли е трудно ... толкова ли е сложно ... Ето искахте форум .. направиха ви ... Ей Богу ... вие не сте спрели да плювате по Черноморец .. както каза по горе друг колега .. ами сменете му името .. прекръстете го на АЗ мразя Шарана и готово ...
тотално съм разочарован наистина ...
Темата е пусната от човек който не е наш фен ако не знаеш.Ние теми за тях не сме пускали в нашият форум.А кой по кого плюе може да прочетеш смешната им декларация от оня ден.Те това търсят сега да провокират да стане някоя беля недей си боже на дербито и да бягат при Киеяков и кмета да ни гонят от стадиона.Декларацията беше пусната съвсем умишлено и написана в този стил.Не искали провокации,ама всяка втора дума им беше с някакви намеквания и обиди към Нефтохимик и феновете .Това е официалната им позиция ,ето провокацията е налице.
Нефтохимик написа:tyranta написа:Bastions написа:Айде след дербито на 2 август да си говорим кой с колко повече фена има, а? Това изкуствено ПСФК не е интересно на никой вече, балонът ще се спука съвсем скоро. Отборът им се крепи само и единствено на Херо, който ако не беше болен, отдавна да е избягал в Левски. А за милионите дългове някой няма ли да им потърси отговрност? ПСФК Черноморец Бургас е най-голямата измама в българския футбол последните 10 години и заради този изкуствен клуб нашият Нефтохимик едва не се затри от футболната карта. Денят на истината е близо... Футболът е за феновете, а ПСФК Ч. няма такива. Факт!
семкаджиите как ще ги броим ? 2 за теб едно за мен ? хахаха и вие със Светкавица заедно ли ще сте в сектора ? да питам предварително ? или със Атлетик Камено Бургас ? ... не че нещо ама от вас ги научих тези фрази дето говорите много за Аитос и т.н ...
Пак нищо не си научил.Точно фен на Цска да ни говори,станахте и продължаате да ставате за смях пред цяла България.Щом боготворите Сашо Томов и бяхте готови да ви закрият и да преименувате някой друг отбор само да сте в А група.Ти последно от акулите ли си или от ЦСКА?
Tyranta
Общо мнения:285 | Виж всички мнения на потребителя
(0.01% от всички мнения / 0.85 мнения на ден)Най-активен във форум:Черноморец
(139 Мнения / 48.77% от всички потребителски мнения)Най-активна тема:Всекидневна на Черноморец
(42 Мнения / 14.74% от всички потребителски мнения)
Колега .. дали някой боготворят Томов или не е друга тема ... дали сме искали да взимаме име на друг отбор и да сме в А група ... колкото вие искахте да си го давате толкова и аз съм искал да се затрие Нафтата за да се смени на ЦСКА ... този балон го надуха медиите и после сами се опровергаваха че няма как да стане и т.н !!! а за мненията ми къде са и защо са .. мисля че ти отговорих вече ... ДА имам приятели от двата Бургаски отбора и си говорим постоянно с тях .. нещо лошо ? вие досега нямахте форум ... сега ако влезнат повече мои познати тука не виждам проблем и с тях да дискотирам наболяли въпроси ? или като съм фен на ЦСКА нямам право да влизам тук ?
20 шарана, ооо 20 шарана. Много ме е яд, че не станах фен на отбора на Бургас, сега щях да се тупам в гърдите.
А модераторите да се намесят и този индивид ФЦХ да си ходи на село в Хасково.
А модераторите да се намесят и този индивид ФЦХ да си ходи на село в Хасково.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Върни се в “Футбол - България”