Черноморец - Черно море 19.07 петък 21.00 Нюс7
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - Черно море 19.07 петък 21.00 Нюс7
Слаб мач.Много брак и от двата отбора.Черно море ще бере много ядове и през този шампионат.Отново ще се борят за оставане в групата.
sandi74 написа:Слаб мач.Много брак и от двата отбора.Черно море ще бере много ядове и през този шампионат.Отново ще се борят за оставане в групата.
точно това имам впредвид....казах го и в другата тема за трансфери....но някои хора ме насраха....за мен гонзо да свали сините очила,да си вземе подръка перлата божилов и АУТ ОТ ТИЧА
Варна мрази софия
- shotgun blues
- Контакти:
Черно море има много тежка програма и първата загуба ,вече е факт .Отбора си играе както и миналия сезон,тоест почти нищо .......ще сте в битката за първите места след 7-цата
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:Черно море има много тежка програма и първата загуба ,вече е факт .Отбора си играе както и миналия сезон,тоест почти нищо .......ще сте в битката за първите места след 7-цата
НЕ СИ ПРАВ...тази година изпадаме с този отбор и този тренер...колкото и да е жалко
Варна мрази софия
Никаква игра от Черно Море.За парите които се дават за този отбор.Този Бакари май ще излезе менте.Не съм доволен и от моя отбор,но ние привлякохме много от футболистите които играха днес в последния момент.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Немислимо е да сравняваме Херо с Гонзо....браво на черноморец,а трибуквието пак се издъни
Варна мрази софия
Az si lqgam...!!!
- bojo0o0o94
- Контакти:
Цял мач гледам отбора ни без никаква идея как да създаде положение за гол. И действително ние цял мач нямахме чисто положение. Много ми е чудно защо по време на мача след като Гонзо вижда това не включи в игра единствения футболист сред резервите който може да измисли нещо в атака Бекир Расим. На позицията зад нападателя обикновено играят бързи и технични футболисти като него, а не тромави, бавни и мудни като Божилов.
bojo0o0o94 написа:Цял мач гледам отбора ни без никаква идея как да създаде положение за гол. И действително ние цял мач нямахме чисто положение. Много ми е чудно защо по време на мача след като Гонзо вижда това не включи в игра единствения футболист сред резервите който може да измисли нещо в атака Бекир Расим. На позицията зад нападателя обикновено играят бързи и технични футболисти като него, а не тромави, бавни и мудни като Божилов.
защото е професионалист....толкова разбира гонзо
Варна мрази софия
кирил котев нещо не ми хареса ....спокоен спокоен ...ама на няколко пъти от спокойствие топката доста опасно покрай него преминава
за коконов съжалявам тотално ...това момче няма никакви качества освен бързината - не може да спре топката, не може да комбинира като хората, може само да бяга ....и най-много ме е яд, че за негова сметка на взехме израелеца, който за 45 мин. показа много футбол
като цяло бяхме добре, но наистина трябваше нещо различно - бекир расим
в контролата с калиакра се видя, че момчето е готово вече за голям футбол и дори да му трябва още малко вече трябва да е редовно на терена при мъжете макар и за 30 мин. !!!
бакарито бахти здравеняка, а по-голяма балерина от него не съм виждал
обаче най-тъпото е ината на гонзо май ....иска да владее топката и играта, вместо да играе според противника ...ами като се вижда, че не може да пробием черноморец защо не се върнем малко назад и да чакаме и ние на контра, вместо да тичаме цял мач като муха без глава

като цяло бяхме добре, но наистина трябваше нещо различно - бекир расим

бакарито бахти здравеняка, а по-голяма балерина от него не съм виждал

обаче най-тъпото е ината на гонзо май ....иска да владее топката и играта, вместо да играе според противника ...ами като се вижда, че не може да пробием черноморец защо не се върнем малко назад и да чакаме и ние на контра, вместо да тичаме цял мач като муха без глава