Реалността за теб може да е една, а за мен - друга. Може би ни делят едни 20 години, може би за теб съм още идеалистично настроено дете. Но дори и на 24, все пак отговорно заявявам, че не съм като болшинството свои набори, не съм клише. Стигнала съм до някои изводи, защото съм чела, осъзнала съм сама някои причинно-следствени връзки.sin4ec написа: Не е важно кой с кого е съгласен, а какви са реалностите. Все пак се замисли за написаното по-горе, ще стигнеш до интересни изводи. Махни пристрастията и романтиката, мисли логично и се абстрахирай от всичко. И ще видиш много неща.
Като студент съм бил на протести. Бях и на легендарния митинг 1990, бях и на 10 януари. Синьото беше цветът за мен в политиката. Май не помниш, ама тогава управлявахме с ДПС. Излъгаха ни и ни предадоха. Оттогава не вярвам на никого и не ме вълнуват техните истории. Интересува ме аз как виждам нещата. Интересува ме аз да съм добре, хората да са добре, да има работа и пари за всеки-тогава ще има и за мен. Просто и ясно.
На базата на това моите анализи показват, че към днешна дата Орешарски е вариантът за България. След 6 месеца може да е друго, ще видим. Нямам пристрастия към никого, утре ВМРО може да стане фактор, който смятам за полезен, и ще поддържам тях. Кой знае, ГЕРБ ако се очисти от плявата, утре може да са нещо.
Но това са хипотези. Днес реалността е една. Това е.
Реалността за мен е, че прекалено много покварени хора имат власт, прекалено малко интелигентни лидери има, прекалено много проблеми за решаване и прекалено малко време.
@Foreigner, извинявамсебе.