ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: кои лъже в момента?

Мнениеот Abbiati » 12 окт 2009 15:44

Ами може би целта е точно да не се съберат 20 хиляди зрители, да настъпи разединение, да се убие ентусиазма на жълто-черната публика...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Италианският ФС: Не плащаме заплати на играчи!

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 окт 2009 15:44

PAPI1912 написа:
ico_pld_80 написа:Мом4ета да спрем да коментираме тези 4ове4ета БЕКЯРОВ ,АНДРЕЕВ И ТЕМ ПОДОБНИ ПОДЛОГИ.Какво излезе не ни взе свинята майка и по4наха да куткудякат.Да вазможхо е да няма сделка но ако са толкова големи ботевисти да спрат да говорят то4но когато отбора показва що годе нещо добро.Защо не говориха преди месец два,а се бяха скрили като мишки.И да питам когато Бекяров беше на4алник маи в Надежда отнесохме 4етворка или се лажа.САМО БОТЕВ И ДА ПРАЗНУВАМЕ ЕДНА ХУБАВА ПОБЕДА В СЪБОТА.А тези изроди моля ви още веднъж,не ги слушайте

+1

+10

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 12 окт 2009 15:47

Tо беше ясно,че няма такава програма отдавна. Караманов е футболист на Крум Мандуров,а той както знаем неможе да се погледне със Селския ,а тази програма няма да тръгне да плаща и на Караманов заплатата. Когато някой тръгне да пуска слухове нека си проверява информацията първо,сега Бекяров ще се извини ли за поредната си лъжа ? Да сделка може да няма ,но му доказаха ,че футболистите не са по програма.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 12 окт 2009 15:47

1912 написа:кои лъже в момента?

баце дай поне по форумите да не се излагаме - пише се коЙ с Й - не че е важно, но ти си знаеш
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 12 окт 2009 15:49

Canaries front написа:Tо беше ясно,че няма такава програма отдавна. Караманов е футболист на Крум Мандуров,а той както знаем неможе да се погледне със Селския ,а тази програма няма да тръгне да плаща и на Караманов заплатата. Когато някой тръгне да пуска слухове нека си проверява информацията първо,сега Бекяров ще се извини ли за поредната си лъжа ? Да сделка може да няма ,но му доказаха ,че футболистите не са по програма.

Точно това исках да покажа - не наливам вода в ничия мелница, просто нека са казват истини. Дори и да не ни харесват, нека да са истински нещата, които се говорят.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 12 окт 2009 15:50

Canaries front написа:Tо беше ясно,че няма такава програма отдавна. Караманов е футболист на Крум Мандуров,а той както знаем неможе да се погледне със Селския ,а тази програма няма да тръгне да плаща и на Караманов заплатата. Когато някой тръгне да пуска слухове нека си проверява информацията първо,сега Бекяров ще се извини ли за поредната си лъжа ? Да сделка може да няма ,но му доказаха ,че футболистите не са по програма.

Според мен е налице едно голямо доказателство ЧЕ МОЖЕ БИ НЕ СЕ ИГРАЕ СЕЛСКИ ТЕАТЪР, А НЕЩАТА СЕ РЕАЛНИ!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

ico_pld_80
Контакти:

Мнениеот ico_pld_80 » 12 окт 2009 15:53

Много се съмнявам да го направи.Пък да ти кажа 4естно не му искам тапите извинения,искам да замъл4и,защото като приказва срещу БОТЕВ все едно приказва срещу мен теб и вси4ки ботевисти тук,защото Ботев това сме ние нали така,Все ми е тая кой ще баде само моя си отбор да бъде добре и да е такъв какъвто го искаме вси4ки.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 12 окт 2009 15:53

Аз искам да изкажа огромна благодарност на Fallen_Angel за това, което прави без да вдига много шум, работи за доброто на клуба и да възтържествува истината. Мисля, че всички трябва да му благодарим! Надявам се по-следите които е тръгнал да ни изкара още интересна информация.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 окт 2009 15:54

Абе хора,селянина може като нищо да влезне в панделата.Нарочен е от най висшите нива на управлението.Сто процента съм сигурен ,че това не е цирк ,ОСОБЕНО на селския

нараш
Контакти:

Мнениеот нараш » 12 окт 2009 15:55

аз също мисля че това е целта-да няма много публика с/у цска,но все пак си мисля че сега е момента някой от тримата да успокои духовеуте,да застане с авторитета си и или да гарантира или да се компроментира

Върни се в “Ботев”