Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:15, променено общо 2 пъти.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
След като гласувах за Неделчо Беронов, когото имам радостта да познавам лично, на балотажа прецених, че Волен е по-малкото зло от Гоце.NOMER14 написа:На втория тур между Първанов и Сидеров си ходила да гласуваш?!
Сега смятам, че изобщо не е имало смисъл да ходя да гласувам за тоя психопат.
Даниеле, какво те бърка теб аз мъжкарана ли съм, не съм ли? В някои моменти мога да бъда прекрасна изискана дама, а в други да гледам мач и да псувам като пич. Хич не ме интересува кой какво мисли, важното е Десо да ме харесва. Спри да ме обсъждаш вече.

Синчец, мислиш ли, че аз не съм разбрала какви са повечето млади сега? Често се стига до ситуации, в които се чувствам като пенсионер в обкръжение от набори.
И не съм съгласна с теб за козовете, давани на БСП, но както и да е.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
sin4ec написа:Летиция, повечето млади хора слушат чалга и са прочели по книга и половина. Евентуално. Как да стане?
Този тъп и маргинализиран протест е от полза единствено на ...БСП. И това ли не схващате?
Такива козове им дадохте и продължавате да давате, че сте манна небесна. Знаеш ли колко черна работа се свърши, докато новините се занимават с вашите вувузели?
Но това е най-малкото. И вече сериозно поддържам тезата, че нарочно сложиха Пеевски. С умисъл.
Налапахте въдицата като шарани. ГЕРБ изпуши и избяга от НС. Ама комисиите бачкат, всичко бачка в изумителни темпове.
А вие надувате вувузелите.
Наистина ли не схващате?
Вярно си е, че наистина се държах с Мария доста неприятно почти от самото начало, но просто понякога спомените натежават. Не биваше.
Синчец, умно си е момичето. Ако има повече хора като нея, има смисъл да се извърши промяна. Проблемът обаче е друг - моралната деградация на обществото. Тя самата вижда, че хората на нейната възраст са невежи за жалост, обаче си държи на своето. Това е хубаво, но както казах, може би е добре да се прекорим понякога.
Много от младите хора, Мария, слушат чалга, изглеждат страхотно на външен вид, но в главата дали имат нещо? Ето това е страшното. Още по - неприятното е, че са определяни като интелигентни, но бягат от отговорност. Промяната тръгва от самите нас, от обществото. Всяко семейство трябва да възпитава истински ценности, да прави това, което е полезно, а не каквото правили другите. Личният положителен пример е много важен. Аз така съм възпитаван. Сигурен съм, че има и много други.
Това, което се случва с клубните ни отбори в Европа, хич не е случайно. Нямаме държава, няма и футбол.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daduradam написа:Аргументът с детето беше покъртителен.В момента и по на 40 хората нямат деца,а и нямат намерение да отглеждат такива.
Не съм казвал,че 16 годишните трябва да гласуват,а съм против да гласуват хора,които на по 35 не могат да пишат и нямат средно/основно образование.
Просто ги приравних,ако едните имат право,защо и другите да нямат.,но малцинствата са им сигурен електорат,няма какво да се направи.Все пак в демократичните страни и малцинствата имат право на избор.Друг е въпросът,дали не трябва да се прокарат закони,според които ако нямаше Средно или Основна да не можеш да гласуваш.Ако си безработен еди колко си години също и т.н.
Ето какво съм написал в началото,за да не стават недоразумения.
Ти пак твоето си знаеш.
Може и да сме против, но и те са хор(а).

Казах ти какъв е проблемът - "умните" и "образованите" да започнат да гласуват. Това е.
BLUE CHAMPIONS написа:Връзката?Васконти, къде си бил през последния месец? Протестите започнаха за смяна на статуквото, изборния кодекс, конституцията, монополите, олигархията..., тези неща се променят чрез работещ кабинет, от който народа на улицата да наложи своята воля и искания. От политизирането му след това с искане на предстрочни избори се одръпнаха огромен процент от хората. Те не искат предсрочни избори и отново пазарлъци на БСП@ГЕРБ@ДПС. Оствка и предсрочни избори означава колажчето за което питаш. Не мога да повярвам, че точно на теб трябва да ти го обеснявам това
Ти на това ли му викаш работещ кабинет? В който спорта е управляван от библиотекарка, а контролът се упражнява от бат Сали?
Колажчето единствено потвърждава тезата ми, че българите са едни абсолютни тапири. Но по никакъв начин не се връзва с протеста, просто защото тоя протест няма за самоцел предсрочни избори. Според теб има ли разлика в исканията на този протест и онзи от зимата?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Laetitia написа:Синчец, мислиш ли, че аз не съм разбрала какви са повечето млади сега? Често се стига до ситуации, в които се чувствам като пенсионер в обкръжение от набори.
И не съм съгласна с теб за козовете, давани на БСП, но както и да е.
Не е важно кой с кого е съгласен, а какви са реалностите. Все пак се замисли за написаното по-горе, ще стигнеш до интересни изводи. Махни пристрастията и романтиката, мисли логично и се абстрахирай от всичко. И ще видиш много неща.
Като студент съм бил на протести. Бях и на легендарния митинг 1990, бях и на 10 януари. Синьото беше цветът за мен в политиката. Май не помниш, ама тогава управлявахме с ДПС. Излъгаха ни и ни предадоха. Оттогава не вярвам на никого и не ме вълнуват техните истории. Интересува ме аз как виждам нещата. Интересува ме аз да съм добре, хората да са добре, да има работа и пари за всеки-тогава ще има и за мен. Просто и ясно.
На базата на това моите анализи показват, че към днешна дата Орешарски е вариантът за България. След 6 месеца може да е друго, ще видим. Нямам пристрастия към никого, утре ВМРО може да стане фактор, който смятам за полезен, и ще поддържам тях. Кой знае, ГЕРБ ако се очисти от плявата, утре може да са нещо.
Но това са хипотези. Днес реалността е една. Това е.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- BLUE CHAMPIONS
sin4ec написа:Летиция, повечето млади хора слушат чалга и са прочели по книга и половина. Евентуално. Как да стане?
Този тъп и маргинализиран протест е от полза единствено на ...БСП. И това ли не схващате?
Такива козове им дадохте и продължавате да давате, че сте манна небесна. Знаеш ли колко черна работа се свърши, докато новините се занимават с вашите вувузели?
Но това е най-малкото. И вече сериозно поддържам тезата, че нарочно сложиха Пеевски. С умисъл.
Налапахте въдицата като шарани. ГЕРБ изпуши и избяга от НС. Ама комисиите бачкат, всичко бачка в изумителни темпове.
А вие надувате вувузелите.
Наистина ли не схващате?
Естествено, че е с умисъл. В политиката всеки един ход е премерен и никак не случаен. Трябва да си изключителен наивник, за да вярваш в обратното. И днешния слуачай със Съли ли е къв е, също си има необходимата предистория и цел.
А за Герб, дали са изпушили...по-скоро не мисля! Не пренебрегвай факта, че и Плевналиев и Станишев и Бойко и Орешарски и Костов и Прокопиев- всички са зад Сорос, организациите и милиардите му. Всичките играят по неговата свирка и неговата игра. Задълбочи се в тази посока и ще се увериш

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Laetitia написа:След като гласувах за Неделчо Беронов, когото имам радостта да познавам лично, на балотажа прецених, че Волен е по-малкото зло от Гоце.NOMER14 написа:На втория тур между Първанов и Сидеров си ходила да гласуваш?!
Сега смятам, че изобщо не е имало смисъл да ходя да гласувам за тоя психопат.
ИЗВИНИ СЕ, ИЗВИНИ СЕ, ИЗВИНИ СЕ.

Аз за съжаление най-накрая пропуснах да гласувам. Казвам за съжаление, защото моят кандидат не се класира за втория тур. Простено ми е все пак. Така де, "нормалните" българи от 8хил кандидат депутати не намират за кой да гласуват, та аз от двама ли да намеря.

- BLUE CHAMPIONS
vaskonti написа:Ти на това ли му викаш работещ кабинет? В който спорта е управляван от библиотекарка, а контролът се упражнява от бат Сали?
Колажчето единствено потвърждава тезата ми, че българите са едни абсолютни тапири. Но по никакъв начин не се връзва с протеста, просто защото тоя протест няма за самоцел предсрочни избори. Според теб има ли разлика в исканията на този протест и онзи от зимата?
Единствената цел на този протест е поддържане на плитическата криза в България! Ако найстина не можеш да го разбереш, лошо говори това за теб

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
BLUE CHAMPIONS написа:vaskonti написа:Ти на това ли му викаш работещ кабинет? В който спорта е управляван от библиотекарка, а контролът се упражнява от бат Сали?
Единствената цел на този протест е поддържане на плитическата криза в България! Ако найстина не можеш да го разбереш, лошо говори това за теб
И как може протест от 3000 човека да поддържа политическа криза? От самолет се вижда, че нито в парламента, нито в правителството се трогват много. Ако някой финансира протест, който цели такава криза, дали няма да е по-сполучливо ако направи така, че да е по-масов?
[center]I'll be the savior of you all