АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?
Гърнето каза,че повече пари няма да дават за издръжка на отбора,което си е фалит на практика.
vaskonti написа:Е, всеки си има собствена логика и гледна точка. Ти си сигурен, че Титан могат първо да се махнат, пък после "все някой ще ни вземе". Аз сто пъти ти казах, че е абсолютно невъзможно нещата да се случат в този ред, ти си продължаваш да го говориш. Ти си сигурен, че Гришата е големия ЦСКАр и има най-чисти намерения спрямо нас, аз пък казвам, че за него парите и спокойствието в Ловеч са милион пъти по-важни. Ганчев не пожела да извади пари за ЦСКА, а Томов, който със сигурност няма толкова пари, все пак намери начин. Това са сухите факти, а какво стои зад тях, ще си проличи. За мен е очевидно, че клубът изобщо не бил пред фалит, а точно това твърдеше и самият Ганчев!
И тъй като очевидно пак си решил, че защитавам Томов, както беше решил, че защитавам Титан, аз съм до тук по въпроса.
Какви пари е изкарал Томов за ЦСКА бе, човек, ти чуваш ли се какво говориш. Обясних ти че не е дал пукнат лев за покупката на ЦСКА. Разликата между Томов и Ганчев е много голяма. Ганчев е докказал се бизнесмен, притежава няколко компании, заводи, акции и активи в други и т.н. А Томов е бивш провалил се политик, след което е нещо като консултант и подставено лице на богати бизнесмени. Последният такъв беше Митал, ккойто обаче Сашо Апашо окраде чрез хранилището в Кремиковци, като по този начин доведе до финансов колапс и ЦСКА. Сашо Апашо взима ЦСКА без пари с много дългове и си прави някви негови сметки да намери инвеститори и спонсори, които да му дават кинти, а той да ръководи ЦСКА едва ли не

Докато Ганчев като сериозне инвеститор и бизнесмен се предполага, че купувайки ЦСКА си е правил сметката много по-задълбочено. Само че това е така защото Ганчев щеше да вади пари за ЦСКА от собствения си джоб най-вече, а не да разчита само на спонсори и някви незнайни и знайни бизнесменчета или на лоурън Дейвис. Ганчев просто не се съгласи да изплаща всички тези дългове на ЦСКА, а искаше да вземе клуба на чисто и тогава да почне да налива пари, но в база, школа и другите структури на клуба постепенно. Ганчев знаеше че ако вземе ЦСКА с тези дългове, той рано или късно ще трялбва да ги изплаща. А Томов взе ЦСКА с официално обявени дългове за 10 млн и няма никакво намерение да ги плаща . не знам на какво разчита Лупи, но много скоро парите в касата, които не знам сега от къде ги има ще свършат и тогава ще гледаме пак циркове.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:vaskonti написа:Е, всеки си има собствена логика и гледна точка. Ти си сигурен, че Титан могат първо да се махнат, пък после "все някой ще ни вземе". Аз сто пъти ти казах, че е абсолютно невъзможно нещата да се случат в този ред, ти си продължаваш да го говориш. Ти си сигурен, че Гришата е големия ЦСКАр и има най-чисти намерения спрямо нас, аз пък казвам, че за него парите и спокойствието в Ловеч са милион пъти по-важни. Ганчев не пожела да извади пари за ЦСКА, а Томов, който със сигурност няма толкова пари, все пак намери начин. Това са сухите факти, а какво стои зад тях, ще си проличи. За мен е очевидно, че клубът изобщо не бил пред фалит, а точно това твърдеше и самият Ганчев!
И тъй като очевидно пак си решил, че защитавам Томов, както беше решил, че защитавам Титан, аз съм до тук по въпроса.
Какви пари е изкарал Томов за ЦСКА бе, човек, ти чуваш ли се какво говориш. Обясних ти че не е дал пукнат лев за покупката на ЦСКА. Разликата между Томов и Ганчев е много голяма. Ганчев е докказал се бизнесмен, притежава няколко компании, заводи, акции и активи в други и т.н. А Томов е бивш провалил се политик, след което е нещо като консултант и подставено лице на богати бизнесмени. Последният такъв беше Митал, ккойто обаче Сашо Апашо окраде чрез хранилището в Кремиковци, като по този начин доведе до финансов колапс и ЦСКА. Сашо Апашо взима ЦСКА без пари с много дългове и си прави някви негови сметки да намери инвеститори и спонсори, които да му дават кинти, а той да ръководи ЦСКА едва ли неЗа спонсорите айде може да намери, но за инвеститори никой няма да се хване с този задник, който на всичкото отгоре излежава и условна присъда за измама и източване на Кремиковци в особено голям размер. Всички му знаят печалната слава.
Докато Ганчев като сериозне инвеститор и бизнесмен се предполага, че купувайки ЦСКА си е правил сметката много по-задълбочено. Само че това е така защото Ганчев щеше да вади пари за ЦСКА от собствения си джоб най-вече, а не да разчита само на спонсори и някви незнайни и знайни бизнесменчета или на лоурън Дейвис. Ганчев просто не се съгласи да изплаща всички тези дългове на ЦСКА, а искаше да вземе клуба на чисто и тогава да почне да налива пари, но в база, школа и другите структури на клуба постепенно. Ганчев знаеше че ако вземе ЦСКА с тези дългове, той рано или късно ще трялбва да ги изплаща. А Томов взе ЦСКА с официално обявени дългове за 10 млн и няма никакво намерение да ги плаща . не знам на какво разчита Лупи, но много скоро парите в касата, които не знам сега от къде ги има ще свършат и тогава ще гледаме пак циркове.
Данко, стига говори за тоя Гриша все едно е някакъв герой революционер, щото по ДДС далавери никой не може да го стигне и ако говорим за затвор той трябва да е пръв.
Re: Възможно ли е?И дали всичко е лъжа?
Всичко е възможно...
Аз поне не вярвам на думи, а на действия. Титан ни бяха ликвидирали - Томов не позволи това да се случи, а в управата на ЦСКА е един човек, който не се споменава в статията - Чезари - ТОЙ КОЛКО МИЛИОНА ЩЕ ВЗЕМЕ? Питам аз авторчето...
А довода, че Стойчо ще печели повече пари, понеже взел и сина си е направо разбиващ...

- Червени_шампиони
- Контакти:
Само едно ще ви питам: Знаете ли го тоя боклук Москов кой е, на кой отбор е фен?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Re: Възможно ли е?И дали всичко е лъжа?
Кировец написа:
Всичко е възможно...
Аз поне не вярвам на думи, а на действия. Титан ни бяха ликвидирали - Томов не позволи това да се случи, а в управата на ЦСКА е един човек, който не се споменава в статията - Чезари - ТОЙ КОЛКО МИЛИОНА ЩЕ ВЗЕМЕ? Питам аз авторчето...
А довода, че Стойчо ще печели повече пари, понеже взел и сина си е направо разбиващ...
Стига бе, вярно ли е разбиващ? И как става така, че Стойчо и Александър Младенови постоянно работят заедно...особено в ЦСКА

К-700, Титаните все още са собственици на ЦСКА!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Червени_шампиони
- Контакти:
Ти ли ще им плащаш заплатите та си се притеснил?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
на Кашчейчо му дай да плюе против ЦСКА, любимия му спорт ..
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Червени_шампиони написа:Ти ли ще им плащаш заплатите та си се притеснил?
Що, ти ли ще ги плащаш, та се радваш?
Стойчо, който не можел да живее и миг без ЦСКА, след всяко напускане ви съди.Вие обаче, нали сте на агнетата майките им, му вярвате и му се кефите.. заради 2 гола срещу Ливърпул и 2 титли.
Сашо Младенов май беше и преди година пак на Армията.. как ли постоянно се засичат с баща си

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":