Genius. написа:ros написа:Не забравяйте, че Русия игра с почти втория си състав в доста от мачовете в групите... Тази Италия, която аз снощи гледах, НЯМА ШАНСОВЕ нито срещу Русия, нито срещу Бразилия, поне според мен
Факт!
Няма такъв факт.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Genius. написа:ros написа:Не забравяйте, че Русия игра с почти втория си състав в доста от мачовете в групите... Тази Италия, която аз снощи гледах, НЯМА ШАНСОВЕ нито срещу Русия, нито срещу Бразилия, поне според мен
Факт!
mistreated написа:Viktor4o_Rs написа:А най-голямото мазало ще е, ако храбрите канадци вземат че бият и Бразилия или поне станат 2-ри, тогава всеки ще иска да е с тях![]()
![]()
![]()
Дано не се случва да станат Канада първи, че тогава жабарите със сигурност ще пуснат на Аржентина да ги измястят от първото място, а ние ще го духаме.
siniq_fen написа:Коефициентът за 1:3 в полза на Аржентина започва да се срива... вече е 6.00
mistreated написа:siniq_fen написа:Коефициентът за 1:3 в полза на Аржентина започва да се срива... вече е 6.00
Интересното е, че в международните букмейкъри ставката за Аржентина не е мръднала. Явно само в България сме толкова убедени в подлостта на жабите
siniq_fen написа:mistreated написа:siniq_fen написа:Коефициентът за 1:3 в полза на Аржентина започва да се срива... вече е 6.00
Интересното е, че в международните букмейкъри ставката за Аржентина не е мръднала. Явно само в България сме толкова убедени в подлостта на жабите
Аз не съм) Може да звучи наивно, но самите им играчи не ми се виждат да са такива ла*на, с изключение на Савани
![]()
А и както и да го погледнем - нашия треньор е италианец, малко или много би трявбало да има някакво значение.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост