Мнениеот PetarBG » 12 окт 2009 15:03
"Бившият халф на Черно море Александър Александров бе гост в актуално студио „Дерби”, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Той сподели, че желанието му е от зимата да заиграе в Левски, но до момента няма нищо решено. Александров не отрече и възможността да сложи край на кариерата си, ако не успее да уреди преминаването си при „сините”. Той също така заяви, че младите футболисти в България не се възползват от шанса, който получават.
„Искам да играя в Левски, това е моето желание и то е ясно на всички. Лятото можеше, но не стана. Не съм убеден, че сега ме искат. До зимата ще тренирам самостоятелно, после ще видим. Може и да завърша с футбола. На 34 години не ми се излиза в чужбина, но мисля, че може да спечеля още един трансфер”, коментира Александров.
Марин МИЛАШКИ" © 2009 Всички права запазени. Позоваването на Информационна Агенция Фокус е задължително!
Мисля ,че трябва Кривия да бъде приет в Левски, най-малкото поне за тази радост която ни е носил със своята игра а и със сигурност би бил по-полезен от Симонович.