"А" гр. 1 кр. ЦСКА (София) - Локомотив (Пловдив) - 0:0 FT

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
donDiego

Re: "А" гр. 1 кр. ЦСКА (София) - Локомотив (Пловдив) - прогнози

Мнениеот donDiego » 19 юли 2013 11:29

MadNazi написа:Как се постига победа в София срещу отбора,създаден от партията?!Може ли отбор като нашия,създаден,за да радва и събира хората,да се бори срещу комунистическата доктрина!Отговорът ми е ясен,но не искам други хора да избягват тези факти.

Милко Балев ли ще е съдията :lol: ..айде по-сериозно,какъв комунизъм,какви доктрини 2013 година сме и до този момент все още в България не е имало комунизъм ,а на футболен мач,прецедента е в Стара Загора и главен "обвиняем" е отбора на Цола Драгойчева...ако ме разбираш.Дъното на ЦСКА според мен,беше полягването срещу Левски преди 2-3 месеца и в последният кръг с Локо Сф. ЦСКА помага на отбори в нужда,друг е отбора който постоянно е в нужда и всички му помагат.И Локо и Черноморец се чудеха как да помагат миналата година по това време на "нуждаещите се". А как би коментирал (за)Игра(вка)та на твоя отбор срещу нуждаещите се преди няколко месеца 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 19 юли 2013 11:35

Себастиан Фетел написа:Изображение

Малко подробности за ексурзията - до кога е записването и в колко е тръгването за София?
П.п. Иначе, мисля, че резултата ще е 1:2! Скромно!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 19 юли 2013 11:43

И аз два пъти питам, защо Фо Поре изчезна от вестниците и сайтовете. Явно трансфера му се е провалил и затова взимаме този якия негър Менди на пожар. ЦСКА взима силни играчи, но им трябва време за сработка. Всичко ще се прави в движение, но това не нещо ново за Стойчо. Локото също събра не лоши играчи, но и при тях повечето са ветерани. Данчо, Тунчев, Лазаров и Камбуров са над 30 години, но за България са си класа. Ние сме ЦСКА, играем на Армията, стадона ще е пълен и не виждам, как ще ни вземат точка. Преди 10 дни щях да съм песимист, но нещата се промениха. Треньорите ни познава добе пловдивчани, но Сашо Станков до последно ще гадае, какъв ще е състава на ЦСКА. Честно казано аз също не го знам, макар, че гледах всички контроли. При нас нещата се менят за дни и часове. Искам само едно: момчетата, които останаха докрай верни на ЦСКА да бъдат с предимство пред новодошлите. Те си заслужиха титулярното място и Стойчо трябва да си спази обещанията. Вече имаме сериозни играчи, но все още нямаме готов отбор. Първите три кръга не са лесни, но трябва да ги вземем на мускули и желание. След това всичко ще си дойде на мястото и всеки следващ двубой ще е по-добър от предишния. Смятам, че дори да не успеем да вземем началните мачове, не трябва да се сърдим на никого. Тази година ще е сложна за всички. Важното е, да си оправим собствения двор, а след това да мислим за успехите. Подобри ли се състоянието на клуба, медалите ще дойдат от самосебе си!

MadNazi
Контакти:

Мнениеот MadNazi » 19 юли 2013 11:48

Диего,заигравка беше 0-3 при Коко и 0-2 при Марешки на нашия стадион във ваша полза! :?: Каквито и реформи да има в държавата в политически план,на 2 отбора винаги се помага,това е ясно и на малките деца!Вие не полегнахте на Левски,а онова си беше тотален късмет,както и тяхната победа срещу Лудогорец,има и такива мигове във футбола!По нашата играв събота ще си проличи,че не искаме да гоним победа,дано ме опровергаят,но Коко е там и гледа всичко :mrgreen: :mrgreen:

MadNazi
Контакти:

Мнениеот MadNazi » 19 юли 2013 11:56

Няма какво повече да го обсъждам този мач! :mrgreen: :mrgreen: Пийте хубава бира,дано има интересен мач,бъдете живи и здрави! ;) Да не забравим,че трябва да се сваля това правителство,че футболът пак ще ни отклони вниманието-ДОЛУ ТУРЦИТЕ КОМУНИСТИТЕ,БАТ САЛИ НА КОЛ И В САМОКОВ НА ЦЕНТЪРА ЗА ВЕЧЕН СПОМЕН!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 19 юли 2013 12:11

6:0
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 19 юли 2013 12:12

[center]0-2[/center]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 19 юли 2013 13:21

Зле, зле колко да е зле ЦСКА? Зле от към организация все още, която няма нищо общо с качествата на футболистите. Да вярно нов отбор, но с добри и обиграни играчи. Прогнозата за мача е 2:0
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”