Мнениеот angelofdeath » 19 юли 2013 11:43
И аз два пъти питам, защо Фо Поре изчезна от вестниците и сайтовете. Явно трансфера му се е провалил и затова взимаме този якия негър Менди на пожар. ЦСКА взима силни играчи, но им трябва време за сработка. Всичко ще се прави в движение, но това не нещо ново за Стойчо. Локото също събра не лоши играчи, но и при тях повечето са ветерани. Данчо, Тунчев, Лазаров и Камбуров са над 30 години, но за България са си класа. Ние сме ЦСКА, играем на Армията, стадона ще е пълен и не виждам, как ще ни вземат точка. Преди 10 дни щях да съм песимист, но нещата се промениха. Треньорите ни познава добе пловдивчани, но Сашо Станков до последно ще гадае, какъв ще е състава на ЦСКА. Честно казано аз също не го знам, макар, че гледах всички контроли. При нас нещата се менят за дни и часове. Искам само едно: момчетата, които останаха докрай верни на ЦСКА да бъдат с предимство пред новодошлите. Те си заслужиха титулярното място и Стойчо трябва да си спази обещанията. Вече имаме сериозни играчи, но все още нямаме готов отбор. Първите три кръга не са лесни, но трябва да ги вземем на мускули и желание. След това всичко ще си дойде на мястото и всеки следващ двубой ще е по-добър от предишния. Смятам, че дори да не успеем да вземем началните мачове, не трябва да се сърдим на никого. Тази година ще е сложна за всички. Важното е, да си оправим собствения двор, а след това да мислим за успехите. Подобри ли се състоянието на клуба, медалите ще дойдат от самосебе си!