ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец - 2:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец - 2:1 FT
тотални фаворити са защото такъв ви е манталитета, пораженчески .. вие още преди да почне мача сте свалили гащите 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
BRF написа:Не летя в облаците!Тотално осъзнавам до къде е стигнал българския футбол!Никога няма да приема отбори като Слован за сериозен!Да предричах ви победа,защото е нормално да ги биете тия!Това,че треньора ви е слаб е друг въпрос!Очаквах въпреки него да биете и бях близо до това!
Въпрос на мислене е!Аз ЦСКА и с Динамо и със Стяуа си ни мисля за фаворити и за нещо нормално да ги бием!
Струва ми се, че живеете в миналото и мислите за марките на отборите, не за реалното им състояние и това на първенствата. По същия начин подценявахте Лудогорец като отбор, който не е сериозен, а две години поред е с титлата. Въпрос на гледна точка.
Има и още нещо. В България е хаос! В Албания не съм ходил, но надеждата ми е само, че там хаосът е по-голям. Може да имаме отбори, може да имаме футболисти и традиции, но когато стане дума в нещо да се успее, ние се проваляме. Ние не можем да го завършим този процес и това е типична българска черта. Иначе можем да учудим света в определени моменти.
Пресечете коя да е граница, идете в коя да е държава от съседните ни и ще видите, че развитието навсякъде е по-устойчиво от нашето. Нашето е хаотично. Замо вижте какво става в "Левски" и ЦСКА през последните 1-2 години и не ви трябва друг пример за хаос. BTW, Лудогорец е най-подреденият отбор за този период, но нищо българско явно не ни е чуждо.
[center]
[/center]

tsonpen написа:BRF написа:Не летя в облаците!Тотално осъзнавам до къде е стигнал българския футбол!Никога няма да приема отбори като Слован за сериозен!Да предричах ви победа,защото е нормално да ги биете тия!Това,че треньора ви е слаб е друг въпрос!Очаквах въпреки него да биете и бях близо до това!
Въпрос на мислене е!Аз ЦСКА и с Динамо и със Стяуа си ни мисля за фаворити и за нещо нормално да ги бием!
Струва ми се, че живеете в миналото и мислите за марките на отборите, не за реалното им състояние и това на първенствата. По същия начин подценявахте Лудогорец като отбор, който не е сериозен, а две години поред е с титлата. Въпрос на гледна точка.
Има и още нещо. В България е хаос! В Албания не съм ходил, но надеждата ми е само, че там хаосът е по-голям. Може да имаме отбори, може да имаме футболисти и традиции, но когато стане дума в нещо да се успее, ние се проваляме. Ние не можем да го завършим този процес и това е типична българска черта. Иначе можем да учудим света в определени моменти.
Пресечете коя да е граница, идете в коя да е държава от съседните ни и ще видите, че развитието навсякъде е по-устойчиво от нашето. Нашето е хаотично. Замо вижте какво става в "Левски" и ЦСКА през последните 1-2 години и не ви трябва друг пример за хаос. BTW, Лудогорец е най-подреденият отбор за този период, но нищо българско явно не ни е чуждо.
Аз лично си живея в настоящето!Казах ти въпрос на манталитет!Едва ли ще ме разбереш!
п.п.Какво минало?Със Стяуа играхме преди 2 години,със Динамо преди 4

Ширак/ Партизан.
Голям късмет извадихте,с най-слабия отбор ще играете,стига да биете.
Партизан леле дано да отстраните Слован ще е много интересно.Балканско дерби.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Мога да ви уверя, че Партизан далеч не е толкова стряскащ. С нищо не са по-добри от Слован, така че .. успех първо срещу словаците, после ще му мислим.
Само Левски!
- mistreated
- Контакти:
Жребият е добър, ама дано отстраните Слован.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- shotgun blues
- Контакти:
Партизан беше най-приемливият вариант ,това ви е шанса ,не го ли използвате ,скоро европробив нема да видите 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Пичове нещо сте се объркали, този жребий касае Слован, не Лудогорец. 

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]