mistreated написа:MagicMoments написа:Ама разбира се,че всеки прави грешки,но в заключителните моменти в геймовете те струват скъпо и големите отбори не допускат такива,докато ние с тая наша психика,въпреки огромния ни потенциал не стигаме по-напред от 3-4 място на големите форуми
Аз пак ще ви попитам. Вие давате ли си сметка на какво бяха подложени тези момчета 2 месеца вече? Безкрайни пътувания, къса скамейка, настинка, ужасна програма и накрая брутално рязане срещу Аржентина. Не ви ли е ясно, че те не са машини? Престанете с вашите свръхочаквания, радвайте им се и ги подкрепяйте. Всички отбори губят, всички отбори се дънят. Да питам какво им е на миналогодишните победители от ШЛ или на европейските шампиони?
Тези момчета наистина са ГЕРОИ. Много от българите обаче просто не ги заслужават.
Аз си давам сметка,че пътуваха от САЩ до Бразилия,после Варна и до Мар дел Плата за 1 месец и че бихме Аржентина с 2 тренировки и 40 часа път,но ме е яд,че с най-добрия диагонал в света Цецо,с най-добрия блокировач Виктор и с тези усилия дотук може да не се класираме за топ 4,въпреки,че го заслужаваме
[/center]