СЛ: България - Италия - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: СЛ: България - Италия - 1:3 FT

Мнениеот MagicMoments » 19 юли 2013 11:44

mistreated написа:
MagicMoments написа:Ама разбира се,че всеки прави грешки,но в заключителните моменти в геймовете те струват скъпо и големите отбори не допускат такива,докато ние с тая наша психика,въпреки огромния ни потенциал не стигаме по-напред от 3-4 място на големите форуми

Аз пак ще ви попитам. Вие давате ли си сметка на какво бяха подложени тези момчета 2 месеца вече? Безкрайни пътувания, къса скамейка, настинка, ужасна програма и накрая брутално рязане срещу Аржентина. Не ви ли е ясно, че те не са машини? Престанете с вашите свръхочаквания, радвайте им се и ги подкрепяйте. Всички отбори губят, всички отбори се дънят. Да питам какво им е на миналогодишните победители от ШЛ или на европейските шампиони?
Тези момчета наистина са ГЕРОИ. Много от българите обаче просто не ги заслужават.

Аз си давам сметка,че пътуваха от САЩ до Бразилия,после Варна и до Мар дел Плата за 1 месец и че бихме Аржентина с 2 тренировки и 40 часа път,но ме е яд,че с най-добрия диагонал в света Цецо,с най-добрия блокировач Виктор и с тези усилия дотук може да не се класираме за топ 4,въпреки,че го заслужаваме
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 юли 2013 11:46

Специалисти от класа, вие давате ли си сметка, че днес загубихме от ИТАЛИЯ, за Бога, да, ИТАЛИЯ ?! Къде бяхте всичките вие преди този мач? Ааа, да, ухилени до уши и убедени как нашите ще сгазят тоя "слаб" отбор (те за какво са дошли на финалите, малко да отморят, да видят и те свят, за какво ще се борят да играят). И сега след като загубихме пак сме най-черните на света. Никой не оцени, че през последните около два месеца нашите момчета си скъсаха гъза от тренировки, от път, от себераздаване, елиминирахме страхотни отбори. Бяхме домакини само на боксовата круша и на (забележе сега) доста "слабия" отбор на Полша (случайно миналогодишен победител в Лигата). И успяхме да направим един мини подвиг. Защото едва ли бяха много хората, които са се надявали на класиране. И днес, след като загубихме от един изключително силен отбор, който ни победи сигурно със 110% себераздаване и немалка доза късмет (случва се, затова се играе) се оказахме идиоти със слаба психика и не знам си какво. Срамота.
Ако Италия играе феърплей тази нощ, още от 3.30-4.00 ще чета как ще сгазим Бразилия. До следващата загуба, когато ще се окаже, че не сме голям отбор.
Само Левски!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 юли 2013 11:47

MagicMoments написа:
mistreated написа:
MagicMoments написа:Ама разбира се,че всеки прави грешки,но в заключителните моменти в геймовете те струват скъпо и големите отбори не допускат такива,докато ние с тая наша психика,въпреки огромния ни потенциал не стигаме по-напред от 3-4 място на големите форуми

Аз пак ще ви попитам. Вие давате ли си сметка на какво бяха подложени тези момчета 2 месеца вече? Безкрайни пътувания, къса скамейка, настинка, ужасна програма и накрая брутално рязане срещу Аржентина. Не ви ли е ясно, че те не са машини? Престанете с вашите свръхочаквания, радвайте им се и ги подкрепяйте. Всички отбори губят, всички отбори се дънят. Да питам какво им е на миналогодишните победители от ШЛ или на европейските шампиони?
Тези момчета наистина са ГЕРОИ. Много от българите обаче просто не ги заслужават.

Аз си давам сметка,че пътуваха от САЩ до Бразилия,после Варна и до Мар дел Плата за 1 месец и че бихме Аржентина с 2 тренировки и 40 часа път,но ме е яд,че с най-добрия диагонал в света Цецо,с най-добрия блокировач Виктор и с тези усилия дотук може да не се класираме за топ 4,въпреки,че го заслужаваме

Ако тебе те е яд даваш ли си сметка момчетата колко ги яд??? Каквото можали са направили, това, че не се получи в този мач на тях им тежи най-много. Затова такива "изисквания" от наша страна за мен са неуместни и излишни
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 юли 2013 11:50

MagicMoments написа:Аз си давам сметка,че пътуваха от САЩ до Бразилия,после Варна и до Мар дел Плата за 1 месец и че бихме Аржентина с 2 тренировки и 40 часа път,но ме е яд,че с най-добрия диагонал в света Цецо,с най-добрия блокировач Виктор и с тези усилия дотук може да не се класираме за топ 4,въпреки,че го заслужаваме

Всички ни е яд, не си мисли, че мен не ме е яд. Но не мога да почна да ги плюя, че са изгубили 1 мач. Цецо може да е най-добрия диагонал в момента, но само с Цецо не става. Написах го още преди 3 страници. Тази игра се играе от 6 човека и забележи, няма нищо общо с футбола, че дори и баскетбола. Там един може да тръгне от центъра, да вкара гол (или няколко коша) и отборът да спечели. Волейболът е най-колективният спорт от всички, защото 1-2 ако не играят, другите почти е невъзможно да компенсират това.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 19 юли 2013 11:56

Гледах първият ни мач срещу Аржентина. За снощният нямах сили. Така и не чух будилника. Поне си спестих нервите...

През последните години се нагледахме на тънки сметки и симулативни игри във волейбола. Всеки, който следи този спорт ги знае. Определения като чест, достойнство, феърплей са чужди в съвременния спорт. Затова не изключвам възможният пародиен спектакъл между Аржентина и Италия, в най-невинният му сценарий:
Италия бие с разлика (поне 5-6 точки) в първия гейм, за да не стане някой сакатлък в следващите.
Вторият, третият и четвъртият - за Аржентина, с малки разлики (до 2-3 точки).
България е аут :(

Дано съм лош пророк и не позная, но и да изляза прав, пак свалям шапка на тези момчета, които са единствения светъл лъч за изстрадалата ни държавица!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bathory
Контакти:

Мнениеот Bathory » 19 юли 2013 12:00

Сега най-логичното е Италия да не се напряга срещу домакините и да отпаднем от турнира... :(
[wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2012/05/article-1336909871271-130fb149000005dc-480197_466x310.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 19 юли 2013 12:16

Добре де,а каква е далаверата на Италия да поляга на Аржентина за да ни изхвърлят от турнира(при положение че вече са ни били) и да класират домакините,вместо да си гонят 1во място в групата? :?
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 юли 2013 12:18

***cska*** написа:Добре де,а каква е далаверата на Италия да поляга на Аржентина за да ни изхвърлят от турнира(при положение че вече са ни били) и да класират домакините,вместо да си гонят 1во място в групата? :?

Могат да направят така, че да хем да са първи, хем да пуснат Аржентина напред. Не го вярвам, защото ще е прекалено явно. Има ред причини, поради които си мисля, че ще излязат и ще стъпчат домакините, но ме мързи да се обяснявам, а и не искам да стане най-лошото и после да ме е 2 пъти повече яд, че съм се оказал наивник.
Само Левски!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 юли 2013 12:22

siniq_fen написа:Могат да направят така, че да хем да са първи, хем да пуснат Аржентина напред. Не го вярвам, защото ще е прекалено явно. Има ред причини, поради които си мисля, че ще излязат и ще стъпчат домакините, но ме мързи да се обяснявам, а и не искам да стане най-лошото и после да ме е 2 пъти повече яд, че съм се оказал наивник.

Много такива прекалено явни мачове е имало. Така че няма да е като за първи път.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 19 юли 2013 12:24

siniq_fen написа:
***cska*** написа:Добре де,а каква е далаверата на Италия да поляга на Аржентина за да ни изхвърлят от турнира(при положение че вече са ни били) и да класират домакините,вместо да си гонят 1во място в групата? :?

Могат да направят така, че да хем да са първи, хем да пуснат Аржентина напред. Не го вярвам, защото ще е прекалено явно. Има ред причини, поради които си мисля, че ще излязат и ще стъпчат домакините, но ме мързи да се обяснявам, а и не искам да стане най-лошото и после да ме е 2 пъти повече яд, че съм се оказал наивник.

Не знам защо,ама все си мисля че Италия ще си търсят победата!Дано не се окаже,че и аз съм бил другия наивник. :mrgreen:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Върни се в “Волейбол”