"А" Футболна група - Сезон 2013/14
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Битката за титлата-сезон 2013/2014
Въпросът е дали хората управляващи Българските отбори са разбрали урока който получиха миналата година, получават и сега. Дали на някой ще му хрумне, че един отбор може да израсне не с купени мачове и съдийска помощ, а със силни противници и истински двубои. Сега още в първият кръг повечето очаквания не са кой как ще играе а дали Локомотив ще пусне на ЦСКА и дали Левски безпроблемно ще вземат трите точки в Пловдив. Според мен това няма да стане и много скоро в Евротурнирите ще има 2-3 български отбора, които ще започват като не поставени още в първи кръг.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Ако разсъждаваме логично би следвало Левски и ЦСКА изобщо да не са в борбата за титлата, а Ботев и Кудогорец да се гонят из кръговете. В момента наште убавци софийски са трагични (и двата "гранда"). Но най-лошото е че в България няма да се позволи най-титулованите отбори да са извън четворката. Предвиждам и Левски и ЦСКА в топ 4, не знам дали някой от тях има шанс за титла, но ако се случи НЯМА да е заслужена.
В момента най-добрия вариант е ЦСКА и Левски във В група. Така хем ще има "вечно дерби" хем БГ футбола ще се прочисти за няколко години. Ама на наш Бони това няма да му оттърва
В момента най-добрия вариант е ЦСКА и Левски във В група. Така хем ще има "вечно дерби" хем БГ футбола ще се прочисти за няколко години. Ама на наш Бони това няма да му оттърва
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!
demy27 написа:Въпросът е дали хората управляващи Българските отбори са разбрали урока който получиха миналата година, получават и сега. Дали на някой ще му хрумне, че един отбор може да израсне не с купени мачове и съдийска помощ, а със силни противници и истински двубои. Сега още в първият кръг повечето очаквания не са кой как ще играе а дали Локомотив ще пусне на ЦСКА и дали Левски безпроблемно ще вземат трите точки в Пловдив. Според мен това няма да стане и много скоро в Евротурнирите ще има 2-3 български отбора, които ще започват като не поставени още в първи кръг.
Ами то си зависи и от нас-феновете!Да спрем да търсим под вола теле!
Иначе по темата!Сезона е дълъг и от сега няма кой знае какво да се разбере!Аз лично дори незнам,какво става след редовния сезон,разделят ли се точките или остават както са!Ако е първия вариант ще е още по-интересно!Иначе фаворити са си обичайните,като най-ми е смешно да се отпише ЦСКА,предвид селекцията която правим!
- Син до гроб_
- Контакти:
Левски, Лудогорец, Цдна, и Ботев( може би) ще определят шампиона. Не зная защо отписвате панчаревци, събраха много опитни играчи, които могат да препънат всеки един отбор. Стойчо е един от най-некадърните треньори, но пък е мотиватор и надъхвач и може на мускули да накара отбора му да играе. Слагам Лудогорец, защото според мен Петев е пътник, а сложат ли един що годе добър треньор и с тези играчи може да сглоби още по-сериозен отбор. За мен лично, макар много да искам да е обратното, Левски е с най-малки шансове за титлата за момента. Според мен попаднахме този път на треньор, но самата обстановка в момента не предразполага към спокойна работа и нещо сериозно. Като се има на предвид, че почти сигурно Вутов ще избяга от Левски, то обстановката при нас ще стане много нагорещена! Само Левски.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
- 1912plovdiv
- Контакти:
Daniel Levski написа:
Въпроса е да не вдигате толкова нос, защото при очакваното фалиране на КТБ, след като комунистите и дпс бъдат свалени от власт, не се знае какво пак ще стане.
Ние какво да вдигаме , не искаме акъл от вас
Така че вснимавай какво си пожелаваш относно комунистите
▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
-
Iv4o88
- Контакти:
Re: "А" Футболна група - Сезон 2013/14
Левскар съм но смятам , че Цска ще направи силен сезон въпреки проблемите в последните дни взеха класни и доказани Бг играчи като Гъргоров като прибавим и неизбежните юноши които ще играят с желание да се докажат очаквам чудеса от тях.Левски е слаб но прави един век нещщата при нас явно ще се случват по онзи другия начин за които говори Тонев.Ботев имат страхотен отбор не продадоха почти никой надградиха моята прогноза е следната
1.Левски / Ботев
2.Ботев / Левски
3 Цска
4 Лудогорец
5 Литекс
6 Черно Море
7 Локомотив Пловдив
8 Берое
9 Славия
10 Черноморец
11 Локомотив София
12 Нефтохимик
13 Пирин Гоце Делчев
14 Любимец
1.Левски / Ботев
2.Ботев / Левски
3 Цска
4 Лудогорец
5 Литекс
6 Черно Море
7 Локомотив Пловдив
8 Берое
9 Славия
10 Черноморец
11 Локомотив София
12 Нефтохимик
13 Пирин Гоце Делчев
14 Любимец
Към днешна дата Ботев е най-големият фаворит за титлата. Левски, ЦСКА и Лудогорец също ще влезнат в четворката. Важно е как отборите ще стартират първенството. Според мен един от тези 4 отбора ще направи голяма разлика с третия, а останалите 3 ще се борят до последно, само че не знам кой. ЦСКА доста добри футболисти взеха, само че думите на Стойчо, че титлата няма да е цел са интересни. Лудогорец ако отпаднат от Слован и продадат още някой играч доста трудни дни ги очакват. А Славиша ако не докара трима-четирима качествени сърби и не изгони половината от сегашните хубавци тежка серия се задава и на Герена.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
1912plovdiv написа:Без име написа:Doktora_1912 написа:Aбе...много сте ми интересни...къде ги слагате ЦСКА в това положение в първите 4 отбора ?????
Тва е Цска. Не е отборче появило се за 5 години и заминаващо си. Колкото и да са слаби, пак могат да издрапат до 2-3 място.
Комунистическите клишетата "Тва" е Цска и Тва е МВР , партийни подпирани отбори - значи не трябва да се отписват колкото и да са слаби , нали се сещаш къде да си ги завреш, другарино![]()
Ходи обяснявай на селските отбори в Европа и Азия "Тва" какво е и онова какво е
Фен на Металик Сопот - КТБ (ДПС) или бившия Тракия Пловдив( втория военен отбор в държавата) да ми обяснява за партийни отбори.
Гледай си отборчето. Направихте равен с деветия в Босна. Очаквам на реванша отново да се празните, докато викате "Цецу Василев, Цецу Василев..."
[center]1914[/center]
Без име написа:Фен на Металик Сопот - КТБ (ДПС) или бившия Тракия Пловдив( втория военен отбор в държавата) да ми обяснява за партийни отбори.![]()
Гледай си отборчето. Направихте равен с деветия в Босна. Очаквам на реванша отново да се празните, докато викате "Цецу Василев, Цецу Василев..."
Братле, разбирам че не харесваш БСП, но все пак не мисля че е редно да отричаме и подценяваме това което Цецо Василев е направил за една от емблемите на българския футбол. Той, Мъри Стоилов и Сашо Александров са изградили нещо много сериозно, което лично на мен голямо удоволствие ми достави да наблюдавам както срещу казаците, така и срещу Жрински вчера, въпреки равенството.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
1-3 Ботев/Лудогорец/Левски
4-5 Литекс/ ЦСКА
6-7 Берое/ Локо Пд
8-10 Черно Море/ Черноморец/ Славия
11- 14 Любимец/ Пирин/ Локо Сф/ Нефтохимик
4-5 Литекс/ ЦСКА
6-7 Берое/ Локо Пд
8-10 Черно Море/ Черноморец/ Славия
11- 14 Любимец/ Пирин/ Локо Сф/ Нефтохимик