ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Истината е някъде там......

Мнениеот Fallen_Angel » 12 окт 2009 14:24

vhpvhp написа:... аз имам точно обратните - че италианското БФС въобще не го интересува... А ей тоя пасаж говори за форумно лаладжийство :!: Защо ? Ако си интелигентен ще се сетиш защо...

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=7&t=29485

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Кой лъже в момента?

Мнениеот 1912 » 12 окт 2009 14:31

само до преди няколко дни на мача с локо софия,огромен оптимизъм личеше в огромна част от феновете,с много хора говорих и всички беха убедени,че с италинците започва нова ера в клуба....радвахме се така както не сме го правили от години и от сърце поздравявахме футболисти и шефове.....какво се случи през тези 10-тина дни,та публиката се разедени в истността на случващото се в клуба....от една страна няма деиствия от италианските собственици,но те нищо не са обещавали за тези дни и ниене можем всеки ден да искаме някъкви изненади от тях.другата срана обаче са деините тези дни....боби димитров,дервенков и бекяров,научавам от форума,че андреев и тои пускал мухи,като твърдял,че италянската федерация плащала на италианците в ботев,което е абсурдно!значе тез 4-ма господа,може и да са повече,с приказките си направиха така,че да разединят публиката на ботев.наи-вече от саита на димитров и андреев излизат публикациите срещу италиянците.първо димитров трърдеше,че няма италянци и нямало да се появят,появиха се и на преден план излезнаха другите ,които твърдяха,че няма орнела и никои не бил го виждал,орнела се срещна с божо,крум и румен,нека е ясно това за да не се спекулира постоянно по този въпрос!после излезна офицялна информация от нап,в която италиянците се усигуряват на по 10-12 000 лева!нима федерациата в италия плаща такива суми на беработните..?!тва са фактите за последните дни,от тях не ми се струва италянците да са излъали нещо,а някои други хора ...

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 12 окт 2009 14:38

Разговор по телефона на Отеца с някакъв служител по телефона не може да /ме/ успокои. Та само от дописката личи ,че половината време са се изяснявали кой за каво говори ... Няма гаранция от официален представител на италианската федерация. Няма официално изказване. Няма официално становище. Няма писмен документ . Пък и въпросният служител отрича да има специална "програма" за плащания . Но може да има и плащания без да има специална програма ... :roll: Имаме някакъв неофициален телефонен разговор на някакъв фен от България с някакъв служител , който дори не се знае дали е оторизиран да дава изявления по въпроса. Нямаме писмени платежни нареждания от Орнела за заплати на българи служители на ФК. Засега...С една дума - Мъгла.

dobermanche
Контакти:

Re: кои лъже в момента?

Мнениеот dobermanche » 12 окт 2009 14:39

Абсолютно съм съглсен с тебе!Кой квото иска да си вярва,аз съм за подкрепа на Ботев,така че взимай билети за мача с цска,другото са измислици...САМО БОТЕВ!!!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 12 окт 2009 14:41

vhpvhp написа:Разговор по телефона на Отеца с някакъв служител по телефона не може да /ме/ успокои. Та само от дописката личи ,че половината време са се изяснявали кой за каво говори ... Няма гаранция от официален представител на италианската федерация. Няма официално изказване. Няма официално становище. Няма писмен документ . Пък и въпросният служител отрича да има специална "програма" за плащания . Но може да има и плащания без да има специална програма ... :roll: Имаме някакъв неофициален телефонен разговор на някакъв фен от България с някакъв служител , който дори не се знае дали е оторизиран да дава изявления по въпроса. Нямаме писмени платежни нареждания от Орнела за заплати на българи служители на ФК. Засега...С една дума - Мъгла.

Ясно... Ами хубаво, значи вярваш без писмен документ, че има подобна система, а не вярваш без такъв, че няма. Както и да е.

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 12 окт 2009 14:43

Димитър Христолов отново прави Пловдив и феновете на Ботев на балами, отсече бившият технически директор на "Канарчетата" Ангел Бекяров - Пловдивския Колина. Той обяви, че клубът виси с 24 000 лева на полицията и скоро може да бъде провален мач на представителния отбор. "Онзи ден едвам спасихме мач на юношите старша възраст. Нямаше полиция. Добре, че наш човек извика свой приятел полицай, който не бе на работа, та мачът се състоя", разказа Бекяров. Преди няколко дни едва не се наложило друга селекция на юношите на Ботев да пътува на стоп за мач в Хасково. "Няма пари", отсякъл Христолов. Родители с лични автомобили откарали децата за срещата край Кенана.

"Трагедията продължава. Идват някакви италианци и ходят по заведенията. Ако сделките ставаха по кръчмите, аз щях да съм Доналд Тръмп", заяви пред news4000.bg Бекяров. Той е абсолютно сигурен, че в момента Ботев се издържа от Италианската футболна федерация. Според бившия рефер напрежението италианци - българи в Ботев вече е непоносимо. Родните играчи били отсвирвани в другата съблекалня, за да има шкафчета за непрекъснато идващите нови и нови попълнения от Апенините. "Те обаче идват заради хубавите и евтини жени тук", отсече Бекяров.

Според Бекяров подобна схема за финансиране на Ботев и докарване на чужденци Христолов е бил подготвил още преди година и нещо. Тогава обаче българските футболисти, Сава Савов и Бекяров провалили идеята на шефа си. "Трагедията в Ботев е пълна, а Христолов заблуждава феновете", каза още Ангел Бекяров.

news4000.bg
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Потребителски аватар
gentile

Re: Италианският ФС: Не плащаме заплати на играчи!

Мнениеот gentile » 12 окт 2009 14:49

Fallen_Angel написа:След поредица от интервюта, мнения и разследвания, екип на Спортно.инфо реши да провери как седи ситуацията с т.нар. "Заплати за безработни" в италианската футболна федерация.

След поредица от прехвърляния по телефона, Отец Румен Станев, говорещ свободно италиански, се свърза с необходимия човек. При разясняване на ситуацията италианеца бе толкова изненадан от вероятното съществуване на подобна програма, че се наложи да повторим два пъти за какво иде реч.

Още по темата

ей ,,разгеле''!!! В началото когато тези работи за ,,социалната програма'' бяха само по форумите ги подминавах с усмивка , защото звучат супер елементарно, но след като т. нар. ,,журналисти'' започнаха да им дават гласност по медиите , резонно си зададох въпроса -трябва ли да си много тъп за да публикуваш такова нещо, дори само да го споменш , без да вдигнеш телефона преди това и да го провериш-все пак се намесва Италианският футболен съюз,който е официална организация.Та какво се получава-феновете реагират както трябва-звънят,ровят се и т.н. , а ,,журналистите'' само дават трибуна на глупости.Ако пък не са глупости-ами вземете проверете..........

veseo
Контакти:

Re: Италианският ФС: Не плащаме заплати на играчи!

Мнениеот veseo » 12 окт 2009 14:52

Голяма работа са РЕНОМИРАНАТА шопска "СПОРТНА" медия Гонг - добре са си проверили информацията, преди Светльо Табаков да ги нарича безработни италианци :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

fen4eto_1912
Контакти:

Мнениеот fen4eto_1912 » 12 окт 2009 14:55

Преди малко говорих с Димитьр Енчев и човека каза ТОЗИ ЧОВЕК НИ ПОБЬРКА ! ТОВА КАЗА и сьщо така каза че само от нап могат да му направят нещо това е а ЕНЧЕВ каза че тои отговаря само за децата и старша вьзраст нещо такова но това му беха думите ТОЗИ ЧОВЕК НИ ПОБЬРКА ...

Don Rumen
Контакти:

Re: кои лъже в момента?

Мнениеот Don Rumen » 12 окт 2009 14:57

Много ясно, че си подкрепяме отбора, освен, ако не се получи нещо извънредно и изненадващо. Аз лично говорих с хора от италианската федерация, няма такова нещо да им плащат заплатите, така че тези хора дето го твърдът това може спокойно да се извинят на всички фенове, особено едно пловдиско журналистче на име любо.

Върни се в “Ботев”