СЛ: България - Италия - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: СЛ: България - Италия - 1:3 FT

Мнениеот NOMER14 » 19 юли 2013 05:29

Утре преди четвъртия гейм ще бъде ясно колко точки трябват и да ли са ни прецакали. Дано да няма четвърти гейм

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 19 юли 2013 05:29

4 гейм ще нагодят точките тъкмо ще си починат

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 юли 2013 05:30

Жабетата ще искат да избегнат бразилците, сигурен съм ;) С Русия те играха в групата и ги биха като гости с 3:1 и паднаха с 2:3 - тоест напълно преодолим за тях отбор са, за разлика от бразилците. Едва ли само за да ни преебат ще се натресат на Бразилия. Вече не знам дали не могат да се разберат да паднат така, че хем да са първи, хем аржентинците да са втори, освен да играят с елките на полето :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 19 юли 2013 05:31

ros написа:Жалко... Когато си държал птичето в ръцете си, когато си го галил и си му се радвал убеден, че птичето е пингвин и не може да лети, то разтваря нежните си криле, размахва ги и ти казва довиждане по най-болезнения начин.

Дано урокът от днес, дано горчивата загуба и тежките моменти бъдат инвестиция в бъдещето.И дано все пак утре това птиче отново кацне на българското рамо и да каже с думи прости: "Обичам те, ти си моят човек, но не забравяй... уважавай ме, бори се, за да ме заслужиш".... Ако ли не - тогава нека бъде щастливо там където ще кацне!!!

БЪЛГАРСКИ ЛЪВОВЕ - ГОРЧИ, БОЛИ И Е ТЕЖКО, НО НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЗА НИТО ЕДНА ИЗГУБЕНА МИНУТКА СЪН ЗАРАДИ ВАС!!!

Дано някой да успее да върне Казийски за европейското, тогава ще видиш пак италианците как цъкат и се молят за милост.
Преди ерата Казийски ние си бяхме обикновенна боксова круша за италианците.
Днес бяхме напът да ги смажем психически, но сами се бихме, явно твърде много нерви е струвал вчерашния мач.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 юли 2013 05:31

ANDI7 написа:4 гейм ще нагодят точките тъкмо ще си починат

и fivb трябва най-сетне да промени регламента

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 юли 2013 05:31

THE G.A.M.E написа:Ако канадците по-някакъв начин се окажат 2-ри, то Италия ще скочат със сигурност за победа, щото така ще спечелят групата и ще играят 1/2 финал с Канада.

Хора, Италия ще спечели групата и със загуБа с до минус 2 точки, толкова ли е трудно да се сметнат три числа. Примерно падат с 25:18, 22:25, 23:25, 22:25

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 юли 2013 05:32

NiKsAnA_ss написа:В главата ми се запечата онази точка при 20:15 в третия гейм.. Когато имахме прекрасен шанс за точка, тогава направиха единичен блок на Гоцев в центъра.. А колко по-различно щеше да е,ако Ники Николов и Теди Тодоров бяха здрави.. В този мач центровете ни куцаха в атака.. Този проблем не е от вчера и днес, докато Бирарели просто ни попиля.. И то в критичните моменти. Молим се за честна игра и аз си мисля,че Зайцев и компания няма да искат да се натресат на бразилците,които ги бият редовно,а ще се опитат да играят силно, но вече са хипотези, изпуснахме си шансовете, за което никой не ни е виновен и... Остана да чакаме за съжаление...

Според мен тая схема с 3 отбора в група, е доста сбъркана.

Но така или иначе, ако Италия бие утре ( или пък резултатът от мача е удобен за нас ) ... Не трябва да смятаме, че се класираме по милост.
Ние си бихме Аржентина честно и почтено ( даже трябваше да е с много по-голяма разлика в точките, ама реферите ... ) ... Така че, не би било незаслужено да продължим вместо домакините.
Е, има и вариант при който Аржентина и ние да продължим, но Италия е доста класна в момента, за да го позволи.

"Адзурите" дори и с 50-на % от възможностите си, спокойно могат да вземат 2 гейма от определено колебливата Аржентина. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 юли 2013 05:34

Viktor4o_Rs написа:Жабетата ще искат да избегнат бразилците, сигурен съм ;) С Русия те играха в групата и ги биха като гости с 3:1 и паднаха с 2:3 - тоест напълно преодолим за тях отбор са, за разлика от бразилците. Едва ли само за да ни преебат ще се натресат на Бразилия. Вече не знам дали не могат да се разберат да паднат така, че хем да са първи, хем аржентинците да са втори, освен да играят с елките на полето :lol: :lol: :lol:

Повтарям - загуба с 3-1 и разлика в точките от минус 2 до плюс 2 грубо ги оправя и двата отбора, защото се гледа не разлика, а съотношение

Потребителски аватар
options_1912
Контакти:

Мнениеот options_1912 » 19 юли 2013 05:36

Защо ли ми се върти в главата че Италия няма да прости на Аржентина и ще ги бие с 3-0.
ИзображениеИзображение

Bolt Thrower
Контакти:

Мнениеот Bolt Thrower » 19 юли 2013 05:37

Преди десетина години Лигата беше от 12 отбора-3 групи по 4 отбора и с финална четворка. Хем беше по-равностойна, хем нямаше време за сметки.

Върни се в “Волейбол”