Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Борбата за спасението на ЦСКА и всичко за протестите

Мнениеот Batkoto » 16 юли 2013 23:21

Не трябваше да издаваме стратегията му, но вярвам че ще се справим дори и да ни скачат на кръв, както така или иначе ще бъде срещу нас, не се съмнявам в това .. защото НИЕ СМЕ ЦСКА 8-)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 16 юли 2013 23:50

Batkoto написа:Не трябваше да издаваме стратегията му, но вярвам че ще се справим дори и да ни скачат на кръв, както така или иначе ще бъде срещу нас, не се съмнявам в това .. защото НИЕ СМЕ ЦСКА 8-)

Много отборчета ще ни подценят точно в тоя момент а не знаят как играем като сме притиснати.....вече сме го доказвали в Европа!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 16 юли 2013 23:55

И кво сега, Червените шампиони продължава да ги нема, Лупи го изнамери тоя "сериозен безнесмен", та да измъкне Боклуците от кашата, в която той ги вкара и това е. В интерес на истината, Лупи постъпи почтено към Титаните, което е новината, ама за ЦСКА засега нищо ново...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 19 юли 2013 00:31

Щом Лупи ви води борбата... Заслужавате си съдбата! Тройно си я заслужавате след целия цирк! Не знам как след тази година е останал и един фен на Левски и ЦСКА. Мисля, че и двата отбора отвратихте страшно много народ от родното първенство :roll: .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Мнениеот M'bolhi » 19 юли 2013 01:31

ДПС,прасето Пеевски и Байраков също отвратиха много хора :)

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 19 юли 2013 10:38

M'bolhi написа:ДПС,прасето Пеевски и Байраков също отвратиха много хора :)

Странно- не знам Пеевски да има дял в който и да било отбор, нито ДПС :shock: . А Бареков с какво точно е отвратил в спортно отношение много хора- че е единствения, който публично обявава, че не е от Левски и ЦСКА ли? Като говорим за пристрастна журналистика, аз примерно бях отвратен как медиите се опитаха да изкарат гамените, поломили БФС, като жертви. Имаше някакви думи като "геноцид", чието значения явно не се знаеше, някакъв обясняваше за "гражданска война" и не знам си какви други тъпотии. Като цяло намирам хорската тъпотия и грандомания на цяла една "каста" в обществото за много по-отблъскваща от политическите решения на изключително властен олигарх, който или ще контролира държавата, или държавата ще е достатъчно силна да контролира него. Ако ми кажеш как точно Ботев те отвращава, че за 20 години целия български народ не успя да издигне един достатъчно храбър и чист човек, така че олигарси като Цветан Василев да си знаят мястото, шапка ще ти сваля.
П.С: Късмет с Лупи, за съжаление го няма Христолов вече да редят двамата "звездни" трансфери :lol: . "В" група ви очаква след не повече от година и това наказание ще ви бъде малко. С Левски в окръжните ви е мястото, но уви- не живеем в правова държава....
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Мнениеот Брабиняка » 19 юли 2013 11:30

praistoria написа:

Странно- не знам Пеевски да има дял в който и да било отбор, нито ДПС :shock: . А Бареков с какво точно е отвратил в спортно отношение много хора- че е единствения, който публично обявава, че не е от Левски и ЦСКА ли? Като говорим за пристрастна журналистика, аз примерно бях отвратен как медиите се опитаха да изкарат гамените, поломили БФС, като жертви. Имаше някакви думи като "геноцид", чието значения явно не се знаеше, някакъв обясняваше за "гражданска война" и не знам си какви други тъпотии. Като цяло намирам хорската тъпотия и грандомания на цяла една "каста" в обществото за много по-отблъскваща от политическите решения на изключително властен олигарх, който или ще контролира държавата, или държавата ще е достатъчно силна да контролира него. Ако ми кажеш как точно Ботев те отвращава, че за 20 години целия български народ не успя да издигне един достатъчно храбър и чист човек, така че олигарси като Цветан Василев да си знаят мястото, шапка ще ти сваля.
П.С: Късмет с Лупи, за съжаление го няма Христолов вече да редят двамата "звездни" трансфери :lol: . "В" група ви очаква след не повече от година и това наказание ще ви бъде малко. С Левски в окръжните ви е мястото, но уви- не живеем в правова държава....

Ако живеем в правова държава, мястото на твоя собственик, от дпс, щеше да е до съседство с лупи, христолов и батков (можеше и съквартитанти да станат).
Ако лупи го няма ще дойде някой друг. Но като твоя собстеник се махне, дали вие няма да идете в окръжните групи или по-скоро да вземете отново някой отбор от "В"група?!
Малко нелепо е да гледаш по-другите отбори предвид, кой стои начело на твоя отбор а?
Първо си гледай в твоето канче и си сърбай попарата.

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 20 юли 2013 14:23

Batkoto написа:Не трябваше да издаваме стратегията му, но вярвам че ще се справим дори и да ни скачат на кръв, както така или иначе ще бъде срещу нас, не се съмнявам в това .. защото НИЕ СМЕ ЦСКА 8-)

Много отбори ще ни подценяват, но това ще им изиграе много лоша шега.
:mrgreen:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 20 юли 2013 18:28

Брабиняка написа:
praistoria написа:

Ако живеем в правова държава, мястото на твоя собственик, от дпс, щеше да е до съседство с лупи, христолов и батков (можеше и съквартитанти да станат).
Ако лупи го няма ще дойде някой друг. Но като твоя собстеник се махне, дали вие няма да идете в окръжните групи или по-скоро да вземете отново някой отбор от "В"група?!
Малко нелепо е да гледаш по-другите отбори предвид, кой стои начело на твоя отбор а?
Първо си гледай в твоето канче и си сърбай попарата.

За сега сърбам единствено твоя правопис ;) . За главен прокурор, повдигащ обвинения на този и на онзи, имаш отчайващ такъв. Не знам точно каква попара се очаква да сърбам- най-вероятно ще отпаднем след разгром от Щутгарт, прибирайки 1 милион лева от телевизионни права само от този мач. Та както виждаш тъгата ми е силно ограничена :lol: . Това ми е последния коментар- евентуално ще се върна догодина, когато целия цирк ще се повтори и тук отново ще има маса неграмотници, плюнчещи се, че законите на страната трябва да се нарушат, защото това е ЦСКА.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 21 юли 2013 10:32

Александър Томов не излъга, че ЦСКА все още не е спасен. Тимът стартира сезона благодарение на фена Лъчезар Николов-Чезари.
В четвъртък му се обадил новият изпълнителен директор Александър Тодоров, който му поискал 5 хил. лв., за да може да плати картотеките и другите такси на БФС. Бизнесменът веднага се бръкнал и дал 6000. В противен случай е нямало как да се появи тим за първата среща срещу Локо (Пд) снощи.
Все още няма и лев в касата на клуба въпреки обявените стабилни фирми, които гарантирали издръжката му.
"24 часа"

Сашо Апашо ще ви оправи ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Архив”