Черноморец - Черно море 19.07 петък 21.00 Нюс7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец - Черно море 19.07 петък 21.00 Нюс7

Мнениеот ntodorov » 15 юли 2013 10:02

Започва първенството. Пожелавам много успехи и на двата отбора, но с оглед надеждите ( и ваши и наши) не трябва да се допуска глупостта от миналия
сезон, когато отборите ни се бъхтиха в двата двубоя помежду си, правиха шоу и кеф на нас зрителите, но в крайна сметка нито Черноморец, нито Черно море се облажиха напълно...Т.Е: Имам предвид, че в крайна сметка не се победихме и си разделихме по две точки ( след 1:1 във Варна и 3:3 в Бургас). Та с една дума мисля, дека домакините в тези мачове трябва да си печелят срещите за да си имаме с точка/и повече в крайния актив независимо и от новия формат на това първенство.
ПС: Иначе Черноморец не е толкова зле финансово. Ръководството ни го играе малко "умряла лисица". Направихме добра селекция - остава да я материализираме. Херо ни е съкровище, но си е наш отвсякъде - бургазлия, бивш футбалер и юноша на Черноморец. Не виждам, кой би трябвало да се "облажва" от неговия дар божи освен Черноморец. :P Катил е във всичко. Момчетата ни с меки характери - Венци, Преслав, Цоньо - избягаха най-вече от него. Не издържаха на изискванията му и натоварванията. И Херо е човек - губил е мачове и ще губи такива, но в интерес на истината е далеч по добър в друго - да надушва и да намира таланти и добри играчи - ей тъй от нищото за без пари и претенции. Лъска ги, шлайфа ги, полира ги, ползва ги и ги продава. За три сезона е направил 6 нови отбора и е вкарал в клубната каса доста пари от изходящи трансфери. И сега започваме с нов отбор.
Желая ви успех...но не и в мачовете помежду ни. :P Поздрави.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 15 юли 2013 12:51

Iceberg написа:Мача ще е труден. Някои бързо отписаха Черноморец или пък прекалено се екзалтираха от селекцията ни, та смятат победата ни за безпроблемна. Тц, не мисля така аз. Докато Херо е там и докато Събев успява да надмогне фалита и изтърсва от джоба някой и друг лев... акулите ще ги бива. А и така като гледам, май пак са успели да посъберат някой и друг играч и да посглобят състава. Ей ги на, треснаха Берое в Заарата...Ех, тоя Херо равен няма... Така че, ще има битка и то здрава. Надявам се да успеем да ги пречупим, а дано имаме и късмет. Мисля си за 1:2 .... Успех от мен!

+ 1. Успех Моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 15 юли 2013 16:58

Предполагам ще се запази традицията да има много голове 2-4 , 3-4 го виждам мача.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 15 юли 2013 19:12

guglata написа:Предполагам ще се запази традицията да има много голове 2-4 , 3-4 го виждам мача.

Виждам този сезон нещата малко по различно.Гонзо забеляза къде куца отбора и точно за тези позиции взе доста силни изпълнители.Защитата е на 99,99% комплектована.Единствена въпросителна-Китанов.Опорните пред тях са една класа нагоре.Ии като сложим опасността която вещаят бързите крила,си мисля че този сезон няма да допускаме повече от 1 гол средно на мач,Даже и това ми се струва прекалено много.Голяма част от мачовете ще ги завършваме с чисти мрежи,на фона на нашата селекция и факта че в БГ не останаха доказани нападатели,вкарващи всеки сезон минимум 20 гола.Ще има повече тактически битки и отбори които ще се стремят повече да не загубят,отколкото да спечелят/както бяхме ние с бате ви Кольо/.Но тогава имахме мосю Кривие,който с едно отиграване докарваше мача до щастлив край за нас.И аз като айсберга си мисля за нещо като 1-2,но знае ли човек с треньор като Херо отсреща?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 16 юли 2013 11:08

Ще е добре да не загубим , Херо е класа това не Калиакра !!!
ex Popeye

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 17 юли 2013 13:57

Чета,че Младенов пропуска,Окоро не се знае дали ще е картотекиран.При това положение кой остава за дясно?Дани,Коконов,и май това са вариантите...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 17 юли 2013 19:09

ralimavridov написа:Чета,че Младенов пропуска,Окоро не се знае дали ще е картотекиран.При това положение кой остава за дясно?Дани,Коконов,и май това са вариантите...

Все пак ги има вариантите. Ако не се уредят документите на Окоро смятам, че там ще играе Дани Георгиев. Нали преди там играеше.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 17 юли 2013 22:27

На добър час на "Черно море"! На добър час и на "Черноморец"! Интересен двубой! Гонзо направи добра селекция,но какво ли крие Херо? Но! най-после се надявам да победа! А преди мача се надявам да обсъдим ситуацията в двата отбора с приятелите от Бургас.В четвъртък имам представление в Казанлък и не знам дали ще имам нет,но ще се чуем по телефона. Прогноза 1:2 ! Айде,МОРЯЦИИИ!!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 18 юли 2013 21:36

По-добре да играе Коконов отколкото Дани. Това момче от Враца е остър футболист и е идеален за крило, докато Дани Георгиев е по-бавен футболист и върши по-добра работа в центъра на терена.

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 18 юли 2013 21:43

Време е Черно море да победи в Бургас.

Върни се в “Черно море”