bnborisov написа:SAMP написа:БРАВО!!!!
Всеки град, в който живеят ИСТИНСКИ Левскари да последва примера!!!Чакаме още градове и плакати
СЪЖАЛЯВАМ ПИЧ, НО В ПЛОВДИВ НЯМА ЛЕВСКАРИ, ДА НЕ ГОВОРИМ ИСТИНСКИ
Говорим за Пловдив, не за Крумово.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bnborisov написа:SAMP написа:БРАВО!!!!
Всеки град, в който живеят ИСТИНСКИ Левскари да последва примера!!!Чакаме още градове и плакати
СЪЖАЛЯВАМ ПИЧ, НО В ПЛОВДИВ НЯМА ЛЕВСКАРИ, ДА НЕ ГОВОРИМ ИСТИНСКИ
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
MoNteSo написа:Абе ма вие вярвате ли си, че ще постигнете каквото и да било с тези плакати ?
btw постигнахте де - влязохте в хрониките на всички спортни сайтове...
tprodanov написа:MoNteSo написа:Абе ма вие вярвате ли си, че ще постигнете каквото и да било с тези плакати ?
А ти какво си мислиш, че искаме да постигнем?
MoNteSo написа:tprodanov написа:MoNteSo написа:Абе ма вие вярвате ли си, че ще постигнете каквото и да било с тези плакати ?
А ти какво си мислиш, че искаме да постигнем?
Отклоняваш въпроса... знам какво искате да постигнете, но по този начин - НЯМА ДА СТАНЕ! От тия чаршафи ефект няма! А и съм убеден, че Батков ще направи 3-4 трансфера и ще замаже очите на повече от половината ви фенове, които сега искат той да се махне, което ще е предостатъчно за оставането му...
MoNteSo написа:
Отклоняваш въпроса... знам какво искате да постигнете, но по този начин - НЯМА ДА СТАНЕ! От тия чаршафи ефект няма! А и съм убеден, че Батков ще направи 3-4 трансфера и ще замаже очите на повече от половината ви фенове, които сега искат той да се махне, което ще е предостатъчно за оставането му...
Потребители, разглеждащи този форум: LoveAndPeace, THE G.A.M.E и 22 госта