Мъри, поучи се от примера на Фатих Терим !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мъри, поучи се от примера на Фатих Терим !

Мнениеот marmi52 » 12 окт 2009 12:28

:mrgreen:
Не ми е никак приятно да го призная, но Турция отново ни даде пример за европейско поведение ...
Този път примерът дойде не от кой да е, а от може би най-обичания треньор в Турция - Фатих Терим ! Само за сведение ще ви припомня, че именно под ръководството на Терим турците взеха бронзови медали на Евро 2008 !
Фатих Терим постига големи успехи като треньор с "Галатасарай", а освен това е бил треньор и на "Милан" и "Фиорентина" ...
Визитна картичка, каквато нашия селекционер Мъри Стоилов може само да сънува !
Та въпросният успял човек Фатих Терим, след като Турция не успя да се класира за ЮАР 2010 автоматично подаде оставка ! ! ! ...
Да, човекът подаде оставка, само защото водения от него национален отбор на Турция не се класира за световното ... По време на квалификационния цикъл обаче, Турция не записа нито един срамен резултат подобен на нашето "постижение" с Кипър 1:4 ...
И понеже напоследък активно се пробутва тезата, че да не играем на световно първенство за нас е нещо нормално, (щото видите ли, не сме били футболна нация ! ), ще ви кажа, че Турция по същите критерии би трябвало да е още по-малко футболна нация и затова неучастието и на такова първенство, би трябвало да е още по-нормално от нашето неучастие ...
Терим обаче, въпреки това, моментално подаде оставката си, а нашият футболен гений Мъри Стоилов иска да води отбора още един квалификационен цикъл !?!?!?!
И като заключение искам да напомня, че в целия цивилизован свят, когато си се провалил си подаваш оставката ...
В целия цивилизован свят думата "оставка" означава "напускам", а у нас, когато ти поискат оставката, тази дума "оставка" се възприема като "оставам" ...
Турция пак ни даде урок по европейско поведение ! ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

BultraStyle
Контакти:

Re: Мъри, поучи се от примера на Фатих Терим !

Мнениеот BultraStyle » 12 окт 2009 12:42

То се изисква акъл ,самооценка и най -вече реално да погледнеш на нещата и да видиш ,че не ставаш за НИЩО !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 12 окт 2009 12:43

В този ред на мисли, някой може ли да ми каже какво значи "Поемам цялата отговорност".
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 окт 2009 12:46

ros написа:В този ред на мисли, някой може ли да ми каже какво значи "Поемам цялата отговорност".

клише. Иначе преведено - ае махнете ми се от главата, ше си правя квот си искам. Може и да има по-точен превод, но не съм сигурен.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 12 окт 2009 12:48

Не е само "императора" Фатих Терим. Треньорът на Швеция Ларс Лагербак също е казал че подава оставка.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 12 окт 2009 12:48

tprodanov написа:
ros написа:В този ред на мисли, някой може ли да ми каже какво значи "Поемам цялата отговорност".

клише. Иначе преведено - ае махнете ми се от главата, ше си правя квот си искам. Може и да има по-точен превод, но не съм сигурен.

Струва ми се, че това е един от малкото пъти, когато с теб сме на едно мнение ;) .
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 12 окт 2009 12:49

tprodanov написа:

В общи линии си прав с превода

Потребителски аватар
valio_av
Контакти:

Мнениеот valio_av » 12 окт 2009 13:01

Те лефскарите са такива,не си признават като са сгафили.Също имат и други клишета,например:"Бързо забравяме този мач и гледаме напред..." :lol: или "вдигаме глава и и гледаме напред следващия мач.."....към следващата загуба :lol: :lol: :lol: Само че господа от Лефски това е НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР не вашето мижаво отделение!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 окт 2009 13:04

valio_av написа:Те лефскарите са такива,не си признават като са сгафили.Също имат и други клишета,например:"Бързо забравяме този мач и гледаме напред..." :lol: или "вдигаме глава и и гледаме напред следващия мач.."....към следващата загуба :lol: :lol: :lol: Само че господа от Лефски това е НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР не вашето мижаво отделение!!!

След като не е нашето мижаво отделение, би ли споделил колко точно левскаря играеха в този злополучен мач?

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 12 окт 2009 13:05

защо да поема на 100% отговорноста като с първите мачове загубихме шансове за класиране а тези мачове не водеше Мъри отбора!Тои след мача в сряда ще подаде оставка но няма да му я приемат!Но не само това е проблема! Тесни специалисти като Венци Стефанов,Маикъла и още такива нали казваха защо не взима този и онзи футболист?Лечков- защо не взима футболистите от Сливен които правят фурор в Цска.
е СЕГА ГИ ВЗЕ ВИДЯХТЕ ЛИ КАКВО ПРЕСТАВЛЯВАТ !НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ!
Като гледам какви отбори не се класират на световното и Румъния.и Швеция.Чехия и други има .ние за какви се мислим?за световна сила ли?с такива треньори като Любчо,или този които е в Литекс,Достанич, ами няма да стане!Ще ни бият и по слаби отбори защото те се развиват а ние се залъгваме че играем футбол!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Върни се в “Национален отбор”