Дали не е true story отвсякъде.siniq_fen написа:Laetitia написа:А защитата е жива да я оплачеш - хвания единия, бутни другия, третият сам ще падне.
Четвъртия ще си забие автогол, петия ще направи дузпа + червен картон![]()
![]()
Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- t0bl3ro_bg
Laetitia написа:Някои хора мислят само как да добутаме тоя сезон и (евентуално) да додрапаме до титлата за юбилея си.
Доста погрешно е според мен това. Трябва да се гради отбор с мисъл не само за следващите няколко месеца, а и за участието ни в Европа догодина, както и за поне още 1-2 сезона напред, за да имаме сплотен и обигран колектив.
Ако продължаваме да запълваме временно дупки с разни сурогати, успех няма да имаме.
За това обиграване трябваше да се мисли преди 3-4 години, а не сега. За мен е важно тази година да се вземе трофей, само и единствено заради годишнината. И аз не искам титли, а хубава игра, но поне за юбилея да си вземем купата, а и точно на 24.05.2014 ще е финала на КБ. Задължително трябва да се вземе едната.
Мен лично титли и купи не ме вълнуват,ако отбора играе със сърце и душа и не се предава никога( както срещу Берое примерно с 2 гола пасив и човек по-малко
) . Искам да гледам предимно българи в отбора!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
иначе Иртиш вече води 2:0 на Широки брег.
Тея ако влезнат в групите ще ме изкъртят.
LEVSKI_FOREVER
Трябваше, ама не се помисли, нали?t0bl3ro_bg написа:За това обиграване трябваше да се мисли преди 3-4 години, а не сега. За мен е важно тази година да се вземе трофей, само и единствено заради годишнината. И аз не искам титли, а хубава игра, но поне за юбилея да си вземем купата, а и точно на 24.05.2014 ще е финала на КБ. Задължително трябва да се вземе едната.
И той ще е логично следствие, ако се изгради един боеспособен отбор от един (поне засега) изглеждащ сериозен треньор.
Аз лично не бих искала да изглеждаме толкова жалки, както миналия сезон, и да не съумеем да се преборим не само с търпящия регрес Лудогорец, ами и със самите нас и грешките ни.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
zlatan написа:иначе Иртиш вече води 2:0 на Широки брег.
Определено ще имате оправдание
ОК де, всеки говори за защитата на Левски. Аз пък се чудя Цецо Генков и евентуално Вутов ли ще вкарват многото голове за Левски?
Всъщност кои са останалите нападатели в Левски? Дори Вутов мисля, не е типичен централен нападател.
Всъщност кои са останалите нападатели в Левски? Дори Вутов мисля, не е типичен централен нападател.
Кировец написа:zlatan написа:иначе Иртиш вече води 2:0 на Широки брег.
Определено ще имате оправдание
вече не Бреговете изравниха
LEVSKI_FOREVER
Кировец написа:ОК де, всеки говори за защитата на Левски. Аз пък се чудя Цецо Генков и евентуално Вутов ли ще вкарват многото голове за Левски?![]()
човече ти не беше ли цесекист
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:Кировец написа:ОК де, всеки говори за защитата на Левски. Аз пък се чудя Цецо Генков и евентуално Вутов ли ще вкарват многото голове за Левски?![]()
човече ти не беше ли цесекист
Аз съм. Но все пак вие сте конкуренция. Гледам стават някакви драми свързани с резервата Вутов. И все за него се говори. Новия треньор нямало да води играчи. Продадохте Арс и Карвальо. Останахте само с Генков, който може да стряска защитата, ама друга фигура аз не виждам.