Втора година поред вратар "закопа" Лудогорец!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Втора година поред вратар "закопа" Лудогорец!

Мнениеот fen-fen » 18 юли 2013 16:53

Георг написа:Мисля ,че с подобна игра Лудогорец само с голяма доза късмет (такъв какъвто имаше когато откри резултата)можеше да очаква по-добър резултат !Друг е въпроса ,че всичко стана в последните минути и създаде лъжливото усещане за пропусната победа!А в действителност Лудогорец, който стана шампион с огромна доза късмет, снощи игра срещу един посредствен и много удобен Слован! Що се касае до вратаря неговото представяне не бе по -лошо от това на останалите.Друг е въпроса ,че журналистическите коментари у нас са подвласни на крайния резултат и на други не футболни фактори.Никой не коментира,че Лудогорец е отбор срущу който у нас дузпи не се свирят но в Европа явно не знаят за тази директива!!!Къде се скриха баровците-Домусчиеви,няма интервюта ,няма гениални празнословия... Не състоятелният измислен треньор Петев бил съкрушен???Не знам от какво?!Нима на никои не му е ясно,че този човек като треньор е "нула" там мозъкът се нарича Дерменджиев.Но никой не смее да атакува Петев!Само си спомнете каква неистова атака бе срещу Гонзо,а срещу Велев преди това?Тук обаче -т и ш и н а!!! :!: :!:

Ами прочети и други сайтове, докато се разхождаш из форума преди да задаваш въпроси защо нямало интервюта с Домусчиев и пр. [urlhttp://gong.bg/view_article.php?article_id=360501][/url]
Относно атаките срещу Гонзо - те се правеха от вас феновете и журналистите. Нали сте ГРАНД? Вниманието към такива винаги е било по голямо! Лудогорец е млад и провинциален отбор без особени претенции. Така, че няма как треньорът на един ГРАНД да не бъде в центъра на вниманието! Отделен е въпроса, че родната ни спортна журналистика е много ниска топка! Там се търсят само сензации, пишат се спекулации и всякакви простотии, особено за двата гранда, Лудогорец и техните собственици. От както Гонзо е в Черно Море да си чел пасквили? Не! Така, че какъв ти е проблема на теб!? Трябва да се плюе вечно по всеки ли?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 18 юли 2013 17:05

guinness написа:Не е виновен нито вратаря, нито Петев.... проблема е в комплексираното селскостопанско мислене на хора като Г. Ганчев и К. Домусчиев! Само те не разбраха, че в селски отбори без традиция и публика нищо не става! Всъщност Г.Ганчев го разбра но късно! Лудогорец и Левски цял сезон уреждаха съдии и мачове с една единствена цел - да си задоволят болните амбиции и комплекси като станат Шампиони и накрая резултата е на лице! Няма как да не можеш да победиш като домакин Пирин ГД и Монтана и да имаш претенции да ставаш шампион и да играеш в ЕКТ! И се вижда много добре, че като излезнат в Европа, където не се толерират от съдии и делегати са гола вода! Да не говорим за смешната публика на Лудогорец и Литекс... та дори и Левски се изложиха тази година! Така наречените "грандове" съсипват българския футбол с болните си амбиции и комплекси, с това да бъдат шампиони НА ВСЯКА ЦЕНА, без значение от начина и методите.... ТОВА Е УБИЙСТВО ЗА ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ! Но има Господ и гледа, не може отбори с история и традиции като Пирин Благоевград, Марек Дупница, Етър Велико Търново да се лутат по селските групи и да се наливат средства в изкуствени хибриди като Лудогорец и Литекс, чиито фенове (малцина на брой) като отидат на стадиона не знаят дори правилата на футболната игра, а на гостувания ходят само ако от ръководството им платят екскурзията! Жалка картина! Домусчиев нека си продължава избиването на комплекси със селското си отборче, но лошото е, че това е за сметка на целият ни футбол! Защото ако не ги бяха бутали и тикали от всякъде (Лудогорец и Левски) сега най-вероятно за ШЛ щеше да играе Литекс, Ботев или Берое които отбори всъщност много повече заслужаваха с играта си това!

Ясно! Ти се регистрира за да напишеш една голяма глупост! Не знам дали Домусчиев си избива комплексите, но на теб те явно са ти нормалното състояние!! Никой глупако не ми е плащал нито екскурзията и правилата ги знам много добре! И стадиона ни винаги е пълен на домакински мачове! По голяма глупост от това , че Лудогорец е причината за състоянието българския футбол едва ли може да се каже! Аман от ментори и всезнайковци!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 18 юли 2013 17:38

Още снощи, докато гледах мача, бях сигурен, че днес ще се начета на подобни кометари. Напоследък българинът плюе по абсолютно всичко. Как пък никой не видя грамотния футбол, който демонстрираха Лудогорец? Имам чувството, че нашите отбори се провалят в Европа, понеже страшно много хора го желаят.
Загубата беше несправедлива отвсякъде, а вратарчето спаси всичко. Чист късмет за Слован, гарниран с леко съдийско подпиране.
Успех на Лудогорец! Дано запушат устите на всички недоброжелатели!

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 18 юли 2013 19:37

Nuke написа:Още снощи, докато гледах мача, бях сигурен, че днес ще се начета на подобни кометари. Напоследък българинът плюе по абсолютно всичко. Как пък никой не видя грамотния футбол, който демонстрираха Лудогорец? Имам чувството, че нашите отбори се провалят в Европа, понеже страшно много хора го желаят.
Загубата беше несправедлива отвсякъде, а вратарчето спаси всичко. Чист късмет за Слован, гарниран с леко съдийско подпиране.

+1
След като изчетох всички коментари,видях че точно последния е написал това което смятах да напиша!

guinness
Контакти:

Мнениеот guinness » 20 юли 2013 20:16

fen-fen написа:
guinness написа:Не е виновен нито вратаря, нито Петев.... проблема е в комплексираното селскостопанско мислене на хора като Г. Ганчев и К. Домусчиев! Само те не разбраха, че в селски отбори без традиция и публика нищо не става! Всъщност Г.Ганчев го разбра но късно! Лудогорец и Левски цял сезон уреждаха съдии и мачове с една единствена цел - да си задоволят болните амбиции и комплекси като станат Шампиони и накрая резултата е на лице! Няма как да не можеш да победиш като домакин Пирин ГД и Монтана и да имаш претенции да ставаш шампион и да играеш в ЕКТ! И се вижда много добре, че като излезнат в Европа, където не се толерират от съдии и делегати са гола вода! Да не говорим за смешната публика на Лудогорец и Литекс... та дори и Левски се изложиха тази година! Така наречените "грандове" съсипват българския футбол с болните си амбиции и комплекси, с това да бъдат шампиони НА ВСЯКА ЦЕНА, без значение от начина и методите.... ТОВА Е УБИЙСТВО ЗА ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ! Но има Господ и гледа, не може отбори с история и традиции като Пирин Благоевград, Марек Дупница, Етър Велико Търново да се лутат по селските групи и да се наливат средства в изкуствени хибриди като Лудогорец и Литекс, чиито фенове (малцина на брой) като отидат на стадиона не знаят дори правилата на футболната игра, а на гостувания ходят само ако от ръководството им платят екскурзията! Жалка картина! Домусчиев нека си продължава избиването на комплекси със селското си отборче, но лошото е, че това е за сметка на целият ни футбол! Защото ако не ги бяха бутали и тикали от всякъде (Лудогорец и Левски) сега най-вероятно за ШЛ щеше да играе Литекс, Ботев или Берое които отбори всъщност много повече заслужаваха с играта си това!

Ясно! Ти се регистрира за да напишеш една голяма глупост! Не знам дали Домусчиев си избива комплексите, но на теб те явно са ти нормалното състояние!! Никой глупако не ми е плащал нито екскурзията и правилата ги знам много добре! И стадиона ни винаги е пълен на домакински мачове! По голяма глупост от това , че Лудогорец е причината за състоянието българския футбол едва ли може да се каже! Аман от ментори и всезнайковци!

Селскииии... аз когато съм регистриран тук в Разград още не знаехте, че Тодор Живков е свален от власт, а за играта ФУТБОЛ изобщо не бяхте чували! На кви мачове си пълните клоаката наречена стадион бе? Че то капацитета на ливадата ви е колкото една трибуна на някой нормален стадион! Колко ходите на гостувания бе селяк? Колко бяхте днес в Любимец? Селяндури нещастни, аре марш към "Б" група! Нещастници!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 юли 2013 23:18

Nuke написа:Още снощи, докато гледах мача, бях сигурен, че днес ще се начета на подобни кометари. Напоследък българинът плюе по абсолютно всичко. Как пък никой не видя грамотния футбол, който демонстрираха Лудогорец? Имам чувството, че нашите отбори се провалят в Европа, понеже страшно много хора го желаят.

Кой мач си гледал ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Футбол - България”