ЧРД на Владо Гаджев!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- we are the champions
- Контакти:
Re: ЧРД на Владо Гаджев!!!
Един от малкото Левскари ,към които изпитвам уважение : ) ЧРД жив и здрав да е : )
ЧРД жив и здрав за мен Владимир Гаджев не е главния виновник за положението в Левски.За мен наистина е един голям Левскар,който в последно време е малко разколебан,но въпреки това е над-другите.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Честит да му е ! Всичко най-хубаво му желая!Надявам се и скоро да си намери нов отбор.Колкото е дал,тройно повече е взел смърдосването си в голяма част от мачовете 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Честит Рожден Ден на Владо ! Не трябваше отбора да постъпва толкова крайно с него .. все пак той е един от малкото останали Левскари в отбора. Жив и здрав Владо,и успех където и да идеш.Дълго,ще се помни гола ти срещу Лил ! 

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Честито на "юношата" Владко!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Вън от Левски !!!! 

Ей, Христов ако те набарам някъде знаеш ли как искам да ти счупя ръчичките.Ква е тая цензура.
Вън за тоя боклук трети път.
Вън за тоя боклук трети път.
ЧРД, Владо!
Всички сте ме изпреварили, че Владо е Левскар.
И пак ще попитам защо той не игра в Павлодар.
Ако не беше сменен преждевременно със Славия, сега щяхме да сме шампиони, защото след смяната белите минаваха центъра както си искат....
Всички сте ме изпреварили, че Владо е Левскар.
И пак ще попитам защо той не игра в Павлодар.
Ако не беше сменен преждевременно със Славия, сега щяхме да сме шампиони, защото след смяната белите минаваха центъра както си искат....
ЧРД Капитане! Ти си нашия идол и символ! Уважаваме те и те желеаем още дълги години в отбора ни! Моля те, не ни напускай !
eelche написа:И до ден днешен съм сигурен,че ако СЕЛЯНИТЕ ОТ ЛОВЕЧ не го бяха спукали от ритане,а в последствие и контузили в онзи мач за суперкупата през 2009 г. когато беше в супер форма,щяхме да играем за втори път в груповата фаза на Шампионската лига,а Владо щеше да стане суперзвезда.
ЧРД,да е жив и здрав и много късмет!
Абсолютно съм съгласен!
ЧРД и от мен.