LFC Tour 2013 | Индонезия - Ливърпул | 20.07.2013 | 0:2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LIMASSOL
Контакти:

LFC Tour 2013 | Индонезия - Ливърпул | 20.07.2013 | 0:2 FT

Мнениеот LIMASSOL » 18 юли 2013 12:28

[center]Изображение Изображение Изображение[/center]

[center]Индонезия XI - Ливърпул[/center]
[center]20 юли 2013 / 16:30ч БГ време[/center]
[center]Пряко по LFCTV и Al Jazeera +7[/center]

[center]Изображение[/center]
[center]Gelora Bung Karno Main Stadium 88 083[/center]

[center]Първи мач от азиатското турне.Преди дни същата формация на Индонезия загуби от Арсенал с 0:7,така че най-вероятно отново ще има голово шоу.
Групата за мача: Jones, Johnson, Enrique, Toure, Agger, Alberto, Gerrard, Aspas, Coutinho, Assaidi, Henderson, Downing, Spearing, Lucas, Mignolet, Allen, Borini, Sterling, Kelly, Skrtel, Flanagan, Wisdom, Robinson, Ibe[/center]
Последна промяна от LIMASSOL на 21 юли 2013 02:13, променено общо 1 път.

suareshampion

Re: LFC Tour 2013 | Индонезия - Ливърпул | 20.07.2013 | 16:30ч

Мнениеот suareshampion » 18 юли 2013 13:04

От предния мач срещу Престън ,впечатление ми направиха няколко момента .
На първо място видях един стабилен Миньоле . Вече нямам притеснения за вратарския пост в Ливърпул !
Видях един стабилен Туре.
Видях един страхотен Коутиньо..радвам се ,че тук отново имаме еднакви виждания с треньора и той показателно ще налага тоя магьосник ,имено в средата на терена ,където ще е много по полезен.
Видях един много подвижен Аспас ,с усет към головия пас и с усет към гола.
Видях един много бърз и пробивен Стърлинг,който обаче трябва да работи върху завършващия си пас(центиране).
Видях един страхотен гол на младия Ибе и заявка за участие в групата за сезона.
Видях ,че Брендън явно ще използва Уисдъм ,като централен защитник а Кели като десен бек.
Видях един техничен и комбинативен Алберто .
Видях един незадоволителен Джонсон. Започва да ме дразни това момче. Иска ми се нов играч на десния бек.
Видях един експеримент от страна Брендън със Спиъринг. Сложи го на десния бек и лекичко му намекна ,че е пътник. :)
И накрая видях един трагичен Даунинг.
Ще видим срещу Индонезия какво ще вида. :)
Все пак очаквам изразителна победа с 6-7 гола.
Виждам ,че критиците намалиха смешните си коментарчета,след предната победа. Прогнозирам ,че много скоро ,нацяло ще изчезнат . :mrgreen:
Последна промяна от suareshampion на 18 юли 2013 13:26, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 18 юли 2013 13:06

Какво му е на Глен ? Виж първо подписа на Карса Орлонг и тогава се върни пак да коментираш Джонсън

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 18 юли 2013 13:20

1:4
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 юли 2013 13:24

tisho_ynwa написа:Какво му е на Глен ? Виж първо подписа на Карса Орлонг и тогава се върни пак да коментираш Джонсън

Не ми харесва Джонсон .Преди му бях голям фен ,но след последния сезон прогледнах . :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 18 юли 2013 14:04

suareshampion написа:От предния мач срещу Престън ,впечатление ми направиха няколко момента .
На първо място видях един стабилен Миньоле . Вече нямам притеснения за вратарския пост в Ливърпул !
Видях един стабилен Туре.
Видях един страхотен Коутиньо..радвам се ,че тук отново имаме еднакви виждания с треньора и той показателно ще налага тоя магьосник ,имено в средата на терена ,където ще е много по полезен.
Видях един много подвижен Аспас ,с усет към головия пас и с усет към гола.
Видях един много бърз и пробивен Стърлинг,който обаче трябва да работи върху завършващия си пас(центиране).
Видях един страхотен гол на младия Ибе и заявка за участие в групата за сезона.
Видях ,че Брендън явно ще използва Уисдъм ,като централен защитник а Кели като десен бек.
Видях един техничен и комбинативен Алберто .
Видях един незадоволителен Джонсон. Започва да ме дразни това момче. Иска ми се нов играч на десния бек.
Видях един експеримент от страна Брендън със Спиъринг. Сложи го на десния бек и лекичко му намекна ,че е пътник. :)
И накрая видях един трагичен Даунинг.
Ще видим срещу Индонезия какво ще вида. :)
Все пак очаквам изразителна победа с 6-7 гола.
Виждам ,че критиците намалиха смешните си коментарчета,след предната победа. Прогнозирам ,че много скоро ,нацяло ще изчезнат . :mrgreen:

Миньоле нямаше никаква работа,че да го хвалим ще го видим какво може в мачовете от ВЛ. ;)
Туре е тромав,очевадно е купен за резерва.
Алберто почти не го видяхме с топката,не знам за какви комбинации и техники говориш...
Джонсън си игра на ниво не знам какво очакваш от него???
Нито Престън нито Индонезия са мерило за Ливърпул,ще видим кой как играе в мачовете от ВЛ...
Иначе относно мача очаквам победа с 0:3.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 18 юли 2013 14:07

забелязвам ,че купуваме само бъдещи звезди... значи ще очакваме бъдещи успехи ;) иначе мача го виждам 0-4

Върни се в “Ливърпул”