Ботев Пловдив - Левски София - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
donDiego

Re: Ботев Пловдив - Левски София

Мнениеот donDiego » 18 юли 2013 11:50

Заради няколко ужилени моми от СЗ ,всички ли ще си предадете отбора :o . :o Започнете да ги игнорирате,нищо хубаво не са ви дали..наркоманите,не футболистите.Те всичките им фенклубове станаха нарицателни за депа за разпределяне на дрога.Футболисти ще идват и ще си отиват, отбора ще продължава да е Левски, а те ако се оттърсят от зависимостта си към херца ,може и да го проумеят !!
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 18 юли 2013 12:22

donDiego написа:Заради няколко ужилени моми от СЗ ,всички ли ще си предадете отбора :o . :o Започнете да ги игнорирате,нищо хубаво не са ви дали..наркоманите,не футболистите.Те всичките им фенклубове станаха нарицателни за депа за разпределяне на дрога.Футболисти ще идват и ще си отиват, отбора ще продължава да е Левски, а те ако се оттърсят от зависимостта си към херца ,може и да го проумеят !!

Ок, цимбик.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 18 юли 2013 13:58

LevskiUltras88 написа:Направих грешка да отворя форума на Гонг , че мн се шуми ,че тук се пишат доста простотии за бойкота. Отворих и останах изумен. :shock: Мислех и винаги съм си мислел, че левскарите сме от друго тесто , но явно и в нашето стадо има мърши. Ходете си на мача , щом сте доволни от резултатите на футболния отбор , ходете щом не сте доволни от направеното последните години от фен клуба и другите организации. Ходете щом не сте доволни от артикулите пуснати последните 2 години , ходете щом не ви харесва хореографиите и пиротата. Вие сте срам за Левски. Аз съм сигурен, че повечето писачите тук не сте ходили на мач последните години.

Ако изпаднем в Б група, да се закриваме направо и повече левскар да не стъпва на мач? Последният двубой, на който ходих бе поредното завоевание в Европа срещу Търнава :|

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 18 юли 2013 14:33

LevskiUltras88 написа:Направих грешка да отворя форума на Гонг , че мн се шуми ,че тук се пишат доста простотии за бойкота. Отворих и останах изумен. :shock: Мислех и винаги съм си мислел, че левскарите сме от друго тесто , но явно и в нашето стадо има мърши. Ходете си на мача , щом сте доволни от резултатите на футболния отбор , ходете щом не сте доволни от направеното последните години от фен клуба и другите организации. Ходете щом не сте доволни от артикулите пуснати последните 2 години , ходете щом не ви харесва хореографиите и пиротата. Вие сте срам за Левски. Аз съм сигурен, че повечето писачите тук не сте ходили на мач последните години.

Баце, тука 80% са ретарди. Направо е шокиращо, че такива идиоти се наричат левскари.
А за конкретния мач няма какво да се коментира, никой нормален Левскар не го ебе за резултата от тоя мач. Левски и Левскарската общност имаме много по-важни дела, с които да се занимаваме, отколкото да мъдрим някакъв мач, срещу банда комплексирани жълтури.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 18 юли 2013 16:44

Абе седя и си мисля ... какъв срам,ще е за Ботев,да ги бием в Пловдив,без отбор,без публика и без треньор. :lol: Аз нямам много големи надежди,но ако ги хванем на контра и ги бием 0:1,както са се надъхали,ще останат с пръст в уста. :twisted:
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 юли 2013 16:46

Stanislav_Ivanov написа:Абе седя и си мисля ... какъв срам,ще е за Ботев,да ги бием в Пловдив,без отбор,без публика и без треньор. :lol: Аз нямам много големи надежди,но ако ги хванем на контра и ги бием 0:1,както са се надъхали,ще останат с пръст в уста. :twisted:

Той Мъри, ако не успее да победи ТОЗИ Левски, по- добре да си подава оставката.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 18 юли 2013 16:52

ralka_levskarka написа:
Stanislav_Ivanov написа:Абе седя и си мисля ... какъв срам,ще е за Ботев,да ги бием в Пловдив,без отбор,без публика и без треньор. :lol: Аз нямам много големи надежди,но ако ги хванем на контра и ги бием 0:1,както са се надъхали,ще останат с пръст в уста. :twisted:

Той Мъри, ако не успее да победи ТОЗИ Левски, по- добре да си подава оставката.

Сигурен съм,че можем да НЕ загубим мача ! Може и на мускули,но трябва да вземем нещо.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 18 юли 2013 23:19

Koйто има мозък в главата, ще разбере за какво става въпрос:

"Време за помагане е сега - закъснелите не ще бъдат наши приятели."
Изображение
Искате многообразни и уникални артикули -> имате ги!
Искате организирани екскурзии -> осигуряват ви се!
Искате красиви абонаментни карти и екипи -> притежавате ги!
Искате хореография и пиротехника на всеки мач -> получавате ги!

Иска Ви се подкрепа в протеста срещу бездарните футболисти и ръководители, срамящи името ФК ЛЕВСКИ СОФИЯ години наред -> "КОИ СТЕ ВИЕ, ЗА ДА НИ КАЗВАТЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ И КЪДЕ ЩЕ ХОДИМ?"

След тези 5 години, в които след всяко поражение показвахме любовта си към ФК ЛЕВСКИ и не спряхме да бъдем след тези, които в момента са се настанили в отбора, дойде време да покажем, че ние наистина обичаме ФК ЛЕВСКИ като направим така, че настанилите се да разберат, че ФК ЛЕВСКИ не е нито пансион, нито училище, нито мотел. ФК ЛЕВСКИ е било, е, и ще бъде нещото в тази страна, което е обединявало, обединява и ще продължи да обединява милиони българи, понякога ще ги радва, понякога ще ги натъжава. Но те - милионите сини привърженици, няма да позволят гаврата с тяхната любов да продължи за шеста поредна година, оказваща се и 100 годишнина на нашия отбор. Взето бе решение, в първия кръг, играчите и ръководителите настанили се в отбора ни да бъдат оставени сами в Пловдив. Тежко решение, но нима не е дошло времето за такива кардинални решения? Много хора упрекват вземането на такова, но никой не предлага реални решения как да спре гаврата с любимия ни клуб!? "Ще ги убием", "ще ги пребием", "ще ги запалим" бяха най-често срещаните призиви в интернет след последните епични битки с "боркия" отбор от Павлодар. Да, всичко звучи прекрасно, но кой трябваше да изпълни заканите? Отново тези 200-300 човека, които осигуряват исканията ви от първите редове. Всеки от нас трябва да проумее, че ще има още хиляди мачове в Пловдив, София, Ловеч, но все по-рядко ще има мачове из Европа, ако продължим сляпо да подкрепяме отбора си, без да потърсим сметка на тези, които са решили, че да си играеш с любовта на милиони не е особено отговорно занимание. Времето за реакция и вземане на кардинални действия спрямо горните бе твърде малко, затова в неделя те просто ще останат сами на стадиона в Пловдив. Сами разбирате, че когато сме на стадиона ние, с нашите песни, подкрепяме идеята ФК ЛЕВСКИ СОФИЯ и все по-малко тези на терена и тези в офисите на Леге. Те обаче, с цялата си наглост и нахалство, определено си мислят друго. Обсъждат се последващи действия, с които да бъде дадена ясна заявка, че привържениците на ФК ЛЕВСКИ СОФИЯ няма да позволят безобразията в отбора да продължават за шеста поредна година. Изборът на всеки един от нас е елементарен. Да застане рамо до рамо с хората, които искат да върнат ЛЕВСКИ там, където му е мястото, независимо от жертвите и лишенията, които трябва да се претърпят или сляпо да продължат подкрепата към играчите и ръководството, надявайки се, че нещо ще се промени от само себе си.

В момента най-малкото, от което имаме нужда е разединение! А такова НЯМА! Такова идва единствено от манталитета ни на българи и най-вече от мисленето ни! По мирно време всеки иска да е редник, който никога и за нищо да не бъде търсен, а когато войната настъпи, автоматично да се превърне в командир, с решенията, на който ще бъде предопределен изхода й.

НИЕ ОТНОВО ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА!

СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 19 юли 2013 03:46

niki87 написа:

Баце, тука 80% са ретарди. Направо е шокиращо, че такива идиоти се наричат левскари.
А за конкретния мач няма какво да се коментира, никой нормален Левскар не го ебе за резултата от тоя мач. Левски и Левскарската общност имаме много по-важни дела, с които да се занимаваме, отколкото да мъдрим някакъв мач, срещу банда комплексирани жълтури.

Че какви други мачове имате бе комплексар,точно това ти е комплекса на теб и сродните ти мозъци.Вие нямате никакви други ангажименти,като агитка или дилъри..както си избереш, но предполагате колко бой ще отнесете в Пловдив и за това ,бягайки далече от побоя с гръб към случващото се,като измекяри ,крещите и обиждате и заплашвате,някакви виртуални комплексари...да*** м***а ви .Много искам да те видя ,какво ще правиш след 4-5 кръг :twisted: ,ти и сродните ти получовеци
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 19 юли 2013 04:01

donDiego бъди за Левски в този мач :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “Архив”