Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
donDiego написа:Заради няколко ужилени моми от СЗ ,всички ли ще си предадете отбора.
Започнете да ги игнорирате,нищо хубаво не са ви дали..наркоманите,не футболистите.Те всичките им фенклубове станаха нарицателни за депа за разпределяне на дрога.Футболисти ще идват и ще си отиват, отбора ще продължава да е Левски, а те ако се оттърсят от зависимостта си към херца ,може и да го проумеят !!
LevskiUltras88 написа:Направих грешка да отворя форума на Гонг , че мн се шуми ,че тук се пишат доста простотии за бойкота. Отворих и останах изумен.Мислех и винаги съм си мислел, че левскарите сме от друго тесто , но явно и в нашето стадо има мърши. Ходете си на мача , щом сте доволни от резултатите на футболния отбор , ходете щом не сте доволни от направеното последните години от фен клуба и другите организации. Ходете щом не сте доволни от артикулите пуснати последните 2 години , ходете щом не ви харесва хореографиите и пиротата. Вие сте срам за Левски. Аз съм сигурен, че повечето писачите тук не сте ходили на мач последните години.
LevskiUltras88 написа:Направих грешка да отворя форума на Гонг , че мн се шуми ,че тук се пишат доста простотии за бойкота. Отворих и останах изумен.Мислех и винаги съм си мислел, че левскарите сме от друго тесто , но явно и в нашето стадо има мърши. Ходете си на мача , щом сте доволни от резултатите на футболния отбор , ходете щом не сте доволни от направеното последните години от фен клуба и другите организации. Ходете щом не сте доволни от артикулите пуснати последните 2 години , ходете щом не ви харесва хореографиите и пиротата. Вие сте срам за Левски. Аз съм сигурен, че повечето писачите тук не сте ходили на мач последните години.
Stanislav_Ivanov написа:Абе седя и си мисля ... какъв срам,ще е за Ботев,да ги бием в Пловдив,без отбор,без публика и без треньор.Аз нямам много големи надежди,но ако ги хванем на контра и ги бием 0:1,както са се надъхали,ще останат с пръст в уста.
ralka_levskarka написа:Stanislav_Ivanov написа:Абе седя и си мисля ... какъв срам,ще е за Ботев,да ги бием в Пловдив,без отбор,без публика и без треньор.Аз нямам много големи надежди,но ако ги хванем на контра и ги бием 0:1,както са се надъхали,ще останат с пръст в уста.
Той Мъри, ако не успее да победи ТОЗИ Левски, по- добре да си подава оставката.
"Време за помагане е сега - закъснелите не ще бъдат наши приятели."
Искате многообразни и уникални артикули -> имате ги!
Искате организирани екскурзии -> осигуряват ви се!
Искате красиви абонаментни карти и екипи -> притежавате ги!
Искате хореография и пиротехника на всеки мач -> получавате ги!
Иска Ви се подкрепа в протеста срещу бездарните футболисти и ръководители, срамящи името ФК ЛЕВСКИ СОФИЯ години наред -> "КОИ СТЕ ВИЕ, ЗА ДА НИ КАЗВАТЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ И КЪДЕ ЩЕ ХОДИМ?"
След тези 5 години, в които след всяко поражение показвахме любовта си към ФК ЛЕВСКИ и не спряхме да бъдем след тези, които в момента са се настанили в отбора, дойде време да покажем, че ние наистина обичаме ФК ЛЕВСКИ като направим така, че настанилите се да разберат, че ФК ЛЕВСКИ не е нито пансион, нито училище, нито мотел. ФК ЛЕВСКИ е било, е, и ще бъде нещото в тази страна, което е обединявало, обединява и ще продължи да обединява милиони българи, понякога ще ги радва, понякога ще ги натъжава. Но те - милионите сини привърженици, няма да позволят гаврата с тяхната любов да продължи за шеста поредна година, оказваща се и 100 годишнина на нашия отбор. Взето бе решение, в първия кръг, играчите и ръководителите настанили се в отбора ни да бъдат оставени сами в Пловдив. Тежко решение, но нима не е дошло времето за такива кардинални решения? Много хора упрекват вземането на такова, но никой не предлага реални решения как да спре гаврата с любимия ни клуб!? "Ще ги убием", "ще ги пребием", "ще ги запалим" бяха най-често срещаните призиви в интернет след последните епични битки с "боркия" отбор от Павлодар. Да, всичко звучи прекрасно, но кой трябваше да изпълни заканите? Отново тези 200-300 човека, които осигуряват исканията ви от първите редове. Всеки от нас трябва да проумее, че ще има още хиляди мачове в Пловдив, София, Ловеч, но все по-рядко ще има мачове из Европа, ако продължим сляпо да подкрепяме отбора си, без да потърсим сметка на тези, които са решили, че да си играеш с любовта на милиони не е особено отговорно занимание. Времето за реакция и вземане на кардинални действия спрямо горните бе твърде малко, затова в неделя те просто ще останат сами на стадиона в Пловдив. Сами разбирате, че когато сме на стадиона ние, с нашите песни, подкрепяме идеята ФК ЛЕВСКИ СОФИЯ и все по-малко тези на терена и тези в офисите на Леге. Те обаче, с цялата си наглост и нахалство, определено си мислят друго. Обсъждат се последващи действия, с които да бъде дадена ясна заявка, че привържениците на ФК ЛЕВСКИ СОФИЯ няма да позволят безобразията в отбора да продължават за шеста поредна година. Изборът на всеки един от нас е елементарен. Да застане рамо до рамо с хората, които искат да върнат ЛЕВСКИ там, където му е мястото, независимо от жертвите и лишенията, които трябва да се претърпят или сляпо да продължат подкрепата към играчите и ръководството, надявайки се, че нещо ще се промени от само себе си.
В момента най-малкото, от което имаме нужда е разединение! А такова НЯМА! Такова идва единствено от манталитета ни на българи и най-вече от мисленето ни! По мирно време всеки иска да е редник, който никога и за нищо да не бъде търсен, а когато войната настъпи, автоматично да се превърне в командир, с решенията, на който ще бъде предопределен изхода й.
НИЕ ОТНОВО ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА!
СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ!
niki87 написа:LevskiUltras88 написа:Направих грешка да отворя форума на Гонг , че мн се шуми ,че тук се пишат доста простотии за бойкота. Отворих и останах изумен.Мислех и винаги съм си мислел, че левскарите сме от друго тесто , но явно и в нашето стадо има мърши. Ходете си на мача , щом сте доволни от резултатите на футболния отбор , ходете щом не сте доволни от направеното последните години от фен клуба и другите организации. Ходете щом не сте доволни от артикулите пуснати последните 2 години , ходете щом не ви харесва хореографиите и пиротата. Вие сте срам за Левски. Аз съм сигурен, че повечето писачите тук не сте ходили на мач последните години.
Баце, тука 80% са ретарди. Направо е шокиращо, че такива идиоти се наричат левскари.
А за конкретния мач няма какво да се коментира, никой нормален Левскар не го ебе за резултата от тоя мач. Левски и Левскарската общност имаме много по-важни дела, с които да се занимаваме, отколкото да мъдрим някакъв мач, срещу банда комплексирани жълтури.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта