АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Да
139
70%
Не
61
31%

Общо гласове: 200

гражданин от село

Re: АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Мнениеот гражданин от село » 18 юли 2013 12:56

Ганчев щял да инвестира,тоя гном за малко да ни затрие.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 юли 2013 12:57

Може и да съм се олял, не знам. Но е факт, че Ганчев искаше да вземе друг лиценз и ЦСКА да отиде в долните групи. А ето, че изобщо не е било нужно да стане така, оставяме настрана това, че тоя номер няма как да стане по правилник. Факт е също, че Литекс си правеше селекцията все едно нищо не се случва. От тук натам въпросът е как се тълкуват тези факти. Аз така ги тълкувам. Това какво е искал да направи Ганчев като вземе ЦСКА е това, което феновете искат да чуят и той много добре го знае.
Но я ми кажи, как щяха да реагират феновете ако Томов се беше появил през миналата зима, без клуба да бъде представян, че е в пред-фалитно състояние, без да има опасност да почнем от Окръжните групи? Щеше ли да бъде приет по същия начин, както е приеман в момента? Дали щяхме да виждаме в Томов спасителна за удавника сламка или нямаше директно да бъде обвинен, че не е сламка, а змия?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 18 юли 2013 13:01

така или иначе Титан искаха да ни фалират, така че по-зле от това не може да стане, сега имаме поне някаква надежда че нещата могат да се оправят .. иначе другия път е ясен и за малко щяхме да тръгнем по него, така че трябва да подкрепим отбора, защото сега и това е важно, да виждат враговете ни че сме единни и силни, иначе ако почнат пак брожения, лесно ще почнат да ни цакат пак отвсякъде :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 18 юли 2013 13:10

Е да де,ама всички се успокояваха,че правят селекция,щото 5-6 играча от Литекс щели да дойдат при нас.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2013 13:17

vaskonti написа:Може и да съм се олял, не знам. Но е факт, че Ганчев искаше да вземе друг лиценз и ЦСКА да отиде в долните групи. А ето, че изобщо не е било нужно да стане така, оставяме настрана това, че тоя номер няма как да стане по правилник. Факт е също, че Литекс си правеше селекцията все едно нищо не се случва. От тук натам въпросът е как се тълкуват тези факти. Аз така ги тълкувам. Това какво е искал да направи Ганчев като вземе ЦСКА е това, което феновете искат да чуят и той много добре го знае.
Но я ми кажи, как щяха да реагират феновете ако Томов се беше появил през миналата зима, без клуба да бъде представян, че е в пред-фалитно състояние, без да има опасност да почнем от Окръжните групи? Щеше ли да бъде приет по същия начин, както е приеман в момента? Дали щяхме да виждаме в Томов спасителна за удавника сламка или нямаше директно да бъде обвинен, че не е сламка, а змия?

Литекс да ти напомня, че се очакваше да вземат лиценза на Чавдар за Б група, така е че е нормално да си правят селекцията те. Взели са Миро Манолов голяма работа, звездната селекция. Ми може пък Гришата да го е вземал тогава с идеята, че може да го прехвърли по-късно и в ЦСКА и без тва си е наш юноша.

Томов като спасителя за удавника със сламка го виждате само вие тоя филм. Аз никога не съм го виждал така, нито сега, нито когато и да било. Просто агонията на клуба се продължава, движим се отново по инерцията, карайки я ден за ден, разчитайки на някакво чудо да се появи рицарят на бял кон да изръси едни 10-20-30 или не знам си колко млн и да спаси ЦСКА. Но Титан поне имаха бизнес и имаха някакъв ресурс от който да изплащат издръжката на ЦСКА, а Лупи няма нищо. Той е един фантазьор и изтънчен мошеник, разчитащ на някакви еквилибристики, схемички и игрички, които историята показва, че в ксрайна сметка никога не са завършвали с добър край при него и дружествата управлявани от него.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 18 юли 2013 13:21

като няма риба ... и рака е риба !!! по добре Томов от колкото В групи , фалит , сливане с други отбори и заличаване на историята и т.н !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2013 13:36

tyranta написа:като няма риба ... и рака е риба !!! по добре Томов от колкото В групи , фалит , сливане с други отбори и заличаване на историята и т.н !!!

Има няква логика и в това.. ;) Но можеше да се изчака още да се появят по сносни кандидати, можеше феновете да застанат срещу такъв вариант Томов пак да е начели на клуба. Това е все едно няква жена се оженила за някъв боклук, оня я пребивал редовно и т.н. и накрая се развела и се оженила за друг, ама оня и той се оказал боклук и той я пребивал и за да се отърве тя накрая се върнала при първия ;) Тъжна история. Не знам как се припознахте в Томов изведнъж че е вашият кумир и спасител, след като преди 5 години сигурно сте го псували повече от мен.
И какво ако бяхме изпаднали в долните дивизии. По-добре две-три години там, отколокото още 10 или 20 в А група, но в това статукво както е в последните 5-6 години. А и забравяте че може би УЕФА ще ни накаже за не участваме в евротурнирите 2-3 години. Къв ни е смисълът тогава да играем в тва смешно първенство?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 юли 2013 13:56

danko_sot написа:
tyranta написа:като няма риба ... и рака е риба !!! по добре Томов от колкото В групи , фалит , сливане с други отбори и заличаване на историята и т.н !!!

Има няква логика и в това.. ;) Но можеше да се изчака още да се появят по сносни кандидати, можеше феновете да застанат срещу такъв вариант Томов пак да е начели на клуба. Това е все едно няква жена се оженила за някъв боклук, оня я пребивал редовно и т.н. и накрая се развела и се оженила за друг, ама оня и той се оказал боклук и той я пребивал и за да се отърве тя накрая се върнала при първия ;) Тъжна история. Не знам как се припознахте в Томов изведнъж че е вашият кумир и спасител, след като преди 5 години сигурно сте го псували повече от мен.
И какво ако бяхме изпаднали в долните дивизии. По-добре две-три години там, отколокото още 10 или 20 в А група, но в това статукво както е в последните 5-6 години. А и забравяте че може би УЕФА ще ни накаже за не участваме в евротурнирите 2-3 години. Къв ни е смисълът тогава да играем в тва смешно първенство?

Кой е трябвало да изчака още малко? Титан ли? Сам видя, че те ти представят нещата така, че все едно буквално след 2 часа ЦСКА няма да го има! И не е ли факт, че нещата очевидно не са били толкота трудни за оправяне от страна на Гриша? Стига бе - Томов може да ни отърве от фалит, а Гришата - големия ЦСКАр не може?!!!??! Сериозно ли вярваш на това????
А и ти може да не виждаш Томов като спасител, но не е ли факт, че при други обстоятелства огромното болшинство фенове сега щяха да мислят като теб и изобщо да не го допуснат до Армията? Не, че и сега феновете не гледат на Томов с бялото на окото, но изобщо не е същото. Никой го не брои за кумир, нов момента феновете виждат в него човека, отървал ни от Титан, при това нещата са представени така, все едно ни е спасил директно от ешафода.
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2013 13:59

vaskonti написа:
danko_sot написа:

Кой е трябвало да изчака още малко? Титан ли? Сам видя, че те ти представят нещата така, че все едно буквално след 2 часа ЦСКА няма да го има! И не е ли факт, че нещата очевидно не са били толкота трудни за оправяне от страна на Гриша? Стига бе - Томов може да ни отърве от фалит, а Гришата - големия ЦСКАр не може?!!!??! Сериозно ли вярваш на това????
А и ти може да не виждаш Томов като спасител, но не е ли факт, че при други обстоятелства огромното болшинство фенове сега щяха да мислят като теб и изобщо да не го допуснат до Армията? Не, че е и сега феновете не гледат на Томов с бялото на окото, но изобщо не е същото. Никой го не брои за кумир, нов момента феновете виждат в него човека, отървал ни от Титан, при това нещата са представени така, все едно ни е спасил директно от ешафода.

То с теб е трудно да се спори и говори логично. Аз ти говоря едно, ти си знаш друго. Ок, вярвай си. Ще мине малко време и ще видим кой е бил прав и кой крив.. ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 юли 2013 14:36

Е, всеки си има собствена логика и гледна точка. Ти си сигурен, че Титан могат първо да се махнат, пък после "все някой ще ни вземе". Аз сто пъти ти казах, че е абсолютно невъзможно нещата да се случат в този ред, ти си продължаваш да го говориш. Ти си сигурен, че Гришата е големия ЦСКАр и има най-чисти намерения спрямо нас, аз пък казвам, че за него парите и спокойствието в Ловеч са милион пъти по-важни. Ганчев не пожела да извади пари за ЦСКА, а Томов, който със сигурност няма толкова пари, все пак намери начин. Това са сухите факти, а какво стои зад тях, ще си проличи. За мен е очевидно, че клубът изобщо не бил пред фалит, а точно това твърдеше и самият Ганчев!
И тъй като очевидно пак си решил, че защитавам Томов, както беше решил, че защитавам Титан, аз съм до тук по въпроса.
[/center]

Върни се в “Архив”