matador написа:zlatan написа:Днес може би младока ще направи последна тренировка с Левски,според всички сайтове.
Майка му вече казала че сина и пътува за Удине.След всичко случващо се в този Левски на Батков,май е по-добре момчето
да отива,но пък остава горчилката от това че той няма все още изигран истински мач за отбора ни.
И защо по-дяволите в Италия-родителите му могат да подпишат профи договор а в България не.
Наско ,Тодоре не знам за вас ама Вутов тръгне ли си -става лошо за вас.
Иначе ние не можахме да му се порадваме на това диамантче-нешлифовано както би го нарекъл-Стратега.
В Италия иначе Вутов ще залезе окончателно-мое мнение.Той е още малък,крехък в чужда държава.
Вземете един Варела-Удинезе са платили 3,5млн евро за него ,някой може ли да каже къде играе той сега.
За него това ще добре ако отиде в Удинезе щом в Левски не му дават шанс да играе.И стига с тия глупости малък,крехък бил.Ето един пример Ален Халилович той е доста по крехък от Вутов но почти в всички мачове е играл през сезона.Както и друг футболист в Динамо Загред, Тин Йедваж който също е на 17 изигра доста мачове и вече е в Рома.Рома плати повече от 4 милиона за него.Ако говориш за този Варела който си мисля в Палермо е но едва ли ще остане там.
Като каза Ален Халилович, се сетих че с него имаше подобен случай. Преди време бях попаднал на статия за Ален Халилович, в която пишеше как Реал Мадрид са се опитали да го отмъкнат под носа на Динамо Загреб. Шефовете на Динамо, обаче са действали трърдо и са го заплашили с това, че е имало голяма вероятност да не играе 3 години футбол, позовавайки се на някакво правило на ФИФА или УЕФА за международни трансфери на играчи, които не са навършили 18 години. Това е доста краен вариант (ако все още са в сила тези правила за международни трансфери), но и бягството от клуба, който те е изградил също не е много лоялно. Според мен, най-добре е да се разберат по добрия начин - ръководството на Левски да убеди Вутов и родителите му, той да остане в отбора и да подпише договор, когато навърши 18. Ако му предоложат добра заплата, повече участие в мачовете и примерно някаква реална сума за откупуване, която да не е голяма пречка за трансфер в чужбина, Вутов трябва да се съгласи.
[offtopic]http://www.sportal.bg/news.php?news=394142[/offtopic]