Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Botevultra
Контакти:

Re: Бекяров: Христолов отново прави феновете на Ботев на балами

Мнениеот Botevultra » 11 окт 2009 22:48

Момчета, мисля че избързахме да се радваме на края на ерата Д.Х.-С. в нашия любим отбор. А и сега като четох bultras.com и видях снимките на Пичоне и Бифи със селянина, работата изобщо не ми се струва розова. Не мисля че е нормално в продължение на 2 седмици никой от италианците да не се вясва на Колежа. Как ще се управлява този отбор ако никой от ръководството не е близо до отбора? Не става въпрос за всички, а поне един или двама от тях. Всички са наясно колко е напечено, а и какви ли не спекулации се появяват ежедневно. Ние дори не знаем на кой да вярваме вече (или поне аз не знам). На практика ние нямаме ръководство ( което не ни е изобщо чуждо). Като цяло мисля че няма да е зле да се измилси план Б за мача с цска. До тогава ще се види със сигурност кои от многото обещения са истина и кои не. Ако всичко е измама трябва направо да се изринат всичките от Колежа!

BultraStyle
Контакти:

Re: Адвокат Петър Стойчев: Христолов играе Болшой театър с итали

Мнениеот BultraStyle » 12 окт 2009 08:22

Единствената ми надежда в момента са правораздавателните органи ! Видя се ,че сделката с мнимите италианци е пълна пунта мара и е предварително замислен маньовър от бряговската душица ! реално той не иска да продаде дори и малкото ,което е о станало от отбора а иска окончателно да го затрие ! единственото спасение е затвор за лицето христолофффффф!

kishe
Контакти:

Бекяров защо мълча досега?

Мнениеот kishe » 12 окт 2009 10:28

защо не го каза преди месец или година ами чак сега защо.защо го казваш сега каква е целта за мен отговора е един станал си подлога на друг от подлога на христолов се превърна на подлога на незнам си кой но ти и затова си вън от съдийството защото си служител само на парите и откъдето идват ти натам отиваш а ако се е събудила будната ти съвест си закъснял .това го пиша не защото вярвам в сделката то дефакто нищо не е станало ами защото когато този свирчо взимаше пари и макар мизерни(то при христола друо яче няма)мълча.
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Re: Бекяров защо мълча досега?

Мнениеот Canaries front » 12 окт 2009 10:40

много точно. Снощи го казах,че дори и да лъже Селския,Яне Янев и компания са напът да го вкарат там където му е мястото и Ботев ще диша спокойно. Само ,че доста хора които бяха на страната на Селския и говореха едни неща сега изведнъж коато се оказаха изиграни започнаха да пеят друга песен,защо сега ,нали се имат за големи фенове на Ботев,защо не го казаха преди време. Имам чувството ,че и Лилчо като се окаже изигран ще започне да го плюе,а сега скача като майка орлица да го защитава.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 12 окт 2009 10:50

Едва ли може да намерим морал в хора работили около и за Христолов и наясно с далаверите му. Дано като го опандизят да повлече и тях, заслужават си го.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 12 окт 2009 10:55

Работата не е на добре! Само това ще ви кажа.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 12 окт 2009 11:07

докато Селския не бъде вкаран в затвора ,работата с Ботев няма да е на добре.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 12 окт 2009 11:12

Твърдо съм убеден, че по един или друг начин ерата "Брягово" ще приключи... С италианци или без тях - селяка е на път да стане минало за Ботев.

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Мнениеот Vas.s.il » 12 окт 2009 11:14

Бекяров не е никакъв ботевист.Той е готов да работи за едната заплата във всеки отбор.Задаватели си въпроса защо дава това интервю точно преди мача с ЦСКА?Защо обаче легендите на Ботев ги няма никакви?Защо Дерменджиев,Бакалов и другите и те не се появят и да окажат някакъв натиск?Време е и те да влезат в клуба отново.Това ако стане според мен ще е добра индикация.
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 12 окт 2009 11:20

Пичоне бил ядосан на администраторите и смятал да гони, така поне пишат. Т.е на някои хора столчетата им се клатят и сега са тръгнали да дават взривоопасни интервюта.

Върни се в “Архив”