Марков изригна: Михайлов да напусне

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Марков изригна: Михайлов да напусне

Мнениеот garfild8 » 12 окт 2009 09:55

Сравненията между Мъри и Иван Колев,са много точни.Какъвто единия,такъв е и другия.Един дол,изгнили дренки.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 окт 2009 09:57

garfild8 написа:Сравненията между Мъри и Иван Колев,са много точни.Какъвто единия,такъв е и другия.Един дол,изгнили дренки.

нее, няма начин да се роди по-некадърен и несъстоятелен треньор от Иван Колев...пред него Емо Велев е като професор по органична химия :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 12 окт 2009 10:01

Точно този,заради когото отпаднахме няма никакво право да коментира.Ако не бяха бойките му ремита срещу Грузия и Черна гора сега щяхме да сме поне на бараж.И Мъри си каза-пробва нови варианти,в мач без значение.И Бербатов много точно го каза-не може националният треньор да учи грачите как да си подават и спират топката.Или си научен,или не.Явно тези двамата-Иван Иванов и Стоянов толкова си могат.Да не забравяме и Кирил Котев,който за малко да ни провали срещу Черна Гора.Ако бойкотират 100% им е поръчано от Титан.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 окт 2009 10:02

Бижутера написа:
garfild8 написа:Сравненията между Мъри и Иван Колев,са много точни.Какъвто единия,такъв е и другия.Един дол,изгнили дренки.

нее, няма начин да се роди по-некадърен и несъстоятелен треньор от Иван Колев...пред него Емо Велев е като професор по органична химия :lol:

Щом казваш,няма да лъжеш :lol: Вервам ти.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 12 окт 2009 10:03

стига глупости бойкотирали треньора,толкова си могат и играчите и наставника. Иван Иванов отказва покани за младежите с думите заслужавам да ме викат при мъжете. О.К. заслужаваш,ами ето викнаха те и какво стана 4 на 1 от ,,силата" Кипър . Когато имаш претенции трябва и да покажеш основата, на която са ти претенциите. К. Стоянов много слаб,нито един пробив,разминаваха го като малка гара. Минев в Левски играе на супер ниво, в национала беше трагичен,пълно разочарование и той. Цялата ни защита беше трагична,в нападение се получиха някой хубави неща,но като невкараш,а допуснеш 2 гола за 8 мин всичко свършва.А Мъри и Наско вместо да седят на пейката още при първия гол трябваше да им светне ,че трябва да сменят Иванов поне. Незнам на какво ги учат тея момченца ,ама незнаят ли ,че във футбола защитник да подава топката по ширина на стадиона и то по земя е абсурдно,освен ако няма никой. А той стигнал до центъра и опитва да подаде на другия фланг по земя . Пълна глупост. Както каза Бербатов -национала не е училище.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 окт 2009 10:06

Изображение

само като му видиш физиономията и става ясно що за треньор е...
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
blue SASHO1977

Мнениеот blue SASHO1977 » 12 окт 2009 10:09

Canaries front написа:стига глупости бойкотирали треньора,толкова си могат и играчите и наставника. Иван Иванов отказва покани за младежите с думите заслужавам да ме викат при мъжете. О.К. заслужаваш,ами ето викнаха те и какво стана 4 на 1 от ,,силата" Кипър . Когато имаш претенции трябва и да покажеш основата, на която са ти претенциите. К. Стоянов много слаб,нито един пробив,разминаваха го като малка гара. Минев в Левски играе на супер ниво, в национала беше трагичен,пълно разочарование и той. Цялата ни защита беше трагична,в нападение се получиха някой хубави неща,но като невкараш,а допуснеш 2 гола за 8 мин всичко свършва.А Мъри и Наско вместо да седят на пейката още при първия гол трябваше да им светне ,че трябва да сменят Иванов поне. Незнам на какво ги учат тея момченца ,ама незнаят ли ,че във футбола защитник да подава топката по ширина на стадиона и то по земя е абсурдно,освен ако няма никой. А той стигнал до центъра и опитва да подаде на другия фланг по земя . Пълна глупост. Както каза Бербатов -национала не е училище.

Ето едно много точно и безпристрастно мнение, евала пич!!

nikolay_
Контакти:

Мнениеот nikolay_ » 12 окт 2009 10:15

blue SASHO1977 написа:
naskocska написа:Нямам очила ,иначе с удоволствие :mrgreen: :mrgreen:
Ама пък кой съм аз да говоря против Мърьо или по новому Чукчата Фориньо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: кога той е виновен - никога.Той не е виновен че е извикал играчи които "бойкотираха треньора" (леле,мале) ,той не е виновен че пусна играчи които незнам дали знаеха всеки от тях как се казва(защитнците),какво остава да знаят кой как играе,.Той не е виновен че падаме от отбор който сме го били където и когато го хванем.Той не е виновен че е тъп или прост,всъщност май само за това не е виновен. :evil: :evil: :evil:
Иначе да - проблема е в очилата !!!

Да,грешките му се виждат от космоса, но тази фатална грешка която направи с Иванов и Стоянов,скоро няма да му бъде простена!И ще съжалява цял живот! А факта , че не е за треньор на нац. отбор е ясен.

Ама до колкото си спомням топката мина първо между краката на Николов и след това на Минев при първия гола, ама никой нищо не казва за тях?????

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 окт 2009 10:16

Марков искал оставки.......абе тоя кой беше ? ?
Що се отнася до Мъри.....за мен лично, тук спор не би трябвало да има.....той е главният виновник за тежката загуба от Кипър ! Просто той селектира тази неадекватна отбрана.....не би трябвало да има спор относно и треньорските му качества......поне не, докато друг БГ. треньор, не постигне с български отбор четвъртфинал в европейски клубен турнир в новата ни футболна история ! Трябва му време в национала.....и аз се радвам, че с Наско имат пълен картбланш ( за сега поне ) да работят.
Също така вярвам, че ще успее да направи някаква прилична защита на национала.....в която да не присъстват настоящи играчи на ЦСКА.....щото понятието пролични футболисти и ЦСКА......са крайно несъвместими !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 12 окт 2009 10:34

Бижутера написа:Тоя пък Пламен Марков откъде изпълзя та да дава оценки и квалификации...а да му напомним ли хиксовете с Черна Гора и Грузия,които ни изядоха главата рано-рано :twisted:

След мача от онзи ден хиксове с такива отбори като гости ще ни се струват ЗНАЧИМИ УСПЕХИ. Бъди сигурен в това. Не че е нормално, но е резонно. Както каза ББ за Левски с хиксове се излиза от кризата. Само че ние заради тези срещи изгонихме треньора, назначихме нов и влязохме в такова блато, че и САФ не може да копае в такава кал
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Футбол - България”