tevez написа:За съжаление май го изтърваме. Натам отиват нещата...
По-добре за него... ще се махне от тази помия

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tevez написа:За съжаление май го изтърваме. Натам отиват нещата...
mistreated написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=360287
Foreigner, нещо сега да ми кажеш?
Foreigner написа:mistreated написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=360287
Казал съм каквото имам да казвам. Благодаря, че го потвърждаваш.
Спорът тръгна, че щели да го отмъкнат без пари, ако не се сещаш. Никъде не съм твърдял, че не могат да го вземат, твърдях и продължавам, че има предварителен договор с Левски и не могат да го вземат без пари.
В самата статия пише между 250-300хил евро, до скоро пишеха 200хил, първоначално 125хил... накрая да не се окажат 1млн?
mistreated написа:Foreigner написа:mistreated написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=360287
Казал съм каквото имам да казвам. Благодаря, че го потвърждаваш.
Спорът тръгна, че щели да го отмъкнат без пари, ако не се сещаш. Никъде не съм твърдял, че не могат да го вземат, твърдях и продължавам, че има предварителен договор с Левски и не могат да го вземат без пари.
В самата статия пише между 250-300хил евро, до скоро пишеха 200хил, първоначално 125хил... накрая да не се окажат 1млн?
Аз сума никъде не съм споменавал, казах само че е малка и определено е мноооооооого далече от тия 5 млн евро, за които ти сънуваш.
Foreigner написа:mistreated написа:Foreigner написа:Има професионален договор, който влиза в сила като навърши 18г, т.е. няма право да подписва професионален договор с друг отбор.
Само дето има една сумичка в този предварителен договор, която който я плати си го взима без проблем.
Така е, мисля че сумата е 5млн евро, а не 125хиляди както пишат някой медии.![]()
Освен това има 15мача за Левски, така че няма как да обявят договора за невалиден.
vaskonti написа:Да не мислиш, че проблемът на Курдов и Домовчийски е, че не са попаднали на хора? Няма какво да се заблуждаваме, и двамата имат талант, но и двамата са чалгаджии, като 99% от младите футболисти в България. Сами са си виновни, че не успяха.
Манчестър Сити също краде от Левски
Точно ден след като стана ясно, че Антонио Вутов е пред раздяла с Левски срещу скромна компенсация, нови подобни проблеми се стовариха на главата на Наско Сираков и Антони Здравков.
Двама юношески национали от набор'99 ще потеглят към Острова и по-точно към Манчестър Сити. Става въпрос за големите таланти на "синята" школа - Георги Костов и Станислав Иванов, пише "7 дни спорт". Треньор на двамата е Стефан Колев.
Интересното е, че Костов е контузен в момента и се лекува от скъсани връзки на коляното. Инцидентът се случва по време на турнир, когато треньор на младоците е Викторио Павлов.
След като Манчестър Сити разбират за тежката травма, не се отказват, а напротив - пращат медицински екип в България, който да прегледа юношеския национал. Това красноречиво показва желанието на "гражданите" да имат Костов в школата си.
Припомняме, че български талант вече игра в юношеските формации на Манчестър Сити. Това е Серафим Михайлов, който получи и немалко шансове да влезе в първия отбор. Тогавашният мениджър Роберто Манчини взимаше Михайлов на тренировки и контроли, но нашият не успя да покаже нужните качества и се върна в Локо Пловдив.
Освен това българската следа в Манчестър Сити не се изчерпва със Серафим Михайлов. Преди години екипа на "гражданите" носеха Мартин Петров и Валери Божинов.
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 12 госта