7 дни спорт
12 Октомври 2009
Черно море гони и Електричката
В Черно море са вдигнали мерника на Здравко Лазаров. Електричката е получил ултиматум да се стегне и в оставащите 7 кръга от есенния сезон в "А" група да разкрие потенциала си. Ако не го направи, ще му бъде посочена вратата през декември.
След напускането на капитана Александър Александров-Кривия, Здравко Лазаров е футболистът с най-висока заплата на "Тича" и е нормално очакванията към него да са големи. Той бе привлечен през лятото, за да вдигне класата на бронзовите медалисти, но до този момент се превърна в трансферно разочарование. Здравко няма изигран пълен мач през есента. Излиза титуляр, но го сменят през второто полувреме, или влиза като резерва. Няма силен мач, нито отбелязан гол, въпреки че играе на поста, където е най-силен - офанзивен ляв полузащитник.
- Вярваме на Здравков и затова не гледаме на него като на състезател с минали заслуги за футбола. Вярно е, че имаше и контузия, но ние го взехме, за да прави разликата със съперниците на терена, а до този момент не се получава - заявиха от "Тича".
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Re: Черно море гони и Електричката
Няма какво да го чакат до декември.
- originalni.be
- Контакти:
Много е лошо да се гонят тези играчи .. опита е доста важен и ако го няма е лошо за всеки отбор 

ORIGINALNI...BE =)
Сега пък Електричката им бил виновен ,че целият отбор им играе слабо.....
ЕМИ ДА ГО ГОНЯТ ОЩЕ СЯ КО ГО ЧАКАТ ДО ДЕКЕМВРИ ....... ТО СЕ ВИЖДА ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВА

Крайно време беше
Сектор Б написа:пенсионер
Хахахаха.А ако вие изгоните пенсионерите какво става,оставате без отбор

- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!
- На сватбата на Бербатов!
- JohnnieWalker
- Контакти:
Еми Електричката е футболист на ниво : "Баба ми".... нема какво да го коментираме !
- aleks751226
- Контакти:
много го уважавах но след като се махна от ЦСКА и веднага по4на да остроумни4и колко напред са били ВЪВ ВАРНА на ти сега варна сте ти остане само морето а и си изпя песента
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени
промени