Две от фракциите излязоха с декларация

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Две от фракциите излязоха с декларация

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 17 юли 2013 20:47

DarkPsy написа:Ами без вас дербито няма да е същото.

Дербито си е Дерби.Няма да го пропуснем,за да не се повтаря грозната картинка от преди няколко години,когато не дойдохте.През останалото време - който иска да ходи на мачове,който не иска - знае къде.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 17 юли 2013 22:11

Добре бе,няма лошо да се протестира срещу всичко,което не е правилно.Аз съм твърдо ЗА да имаме юноши в отбора,ЗА да изграждаме бази,ЗА да имаме клуб по европейски модел...само че,идват тук МНОГО въпросителни - кой ще е този/тези човек/хора,които ще се хванат с това?В тая държава всичко е направено СРЕЩУ работодателя(съответно инвеститора),вижте че едно ш*бано осветления го чакаме 3 години!Как да дадеш в тези време 10 млн.,за да изградиш стадион,школа и т.н. и да имаш ВОЛЯТА да ги управляваш,защото и в Черноморец (Бс) имаше европейски условия,но нямаше фтуболен бос(какъвто е Динев).Като цяло аз критикувам групите поради няколко причини,но най-важното е: КЪДЕ БЯХТЕ ДОСЕГА?Коко Динев е собственик от 2 месеца,а вие излизате с декларация 3 ДНИ преди първия мач?На какво се надаявате ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ?И Шейх Мансур да ни вземе,няма какво да се направи в точно ТОЗИ МОМЕНТ!Обичам Локо Пловдив,но МНОГО МРАЗЯ интригантите,които се навъртат около отбора ни последните 10 години!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 17 юли 2013 22:36

theprideofplovdiv написа:Добре бе,няма лошо да се протестира срещу всичко,което не е правилно.Аз съм твърдо ЗА да имаме юноши в отбора,ЗА да изграждаме бази,ЗА да имаме клуб по европейски модел...само че,идват тук МНОГО въпросителни - кой ще е този/тези човек/хора,които ще се хванат с това?В тая държава всичко е направено СРЕЩУ работодателя(съответно инвеститора),вижте че едно ш*бано осветления го чакаме 3 години!Как да дадеш в тези време 10 млн.,за да изградиш стадион,школа и т.н. и да имаш ВОЛЯТА да ги управляваш,защото и в Черноморец (Бс) имаше европейски условия,но нямаше фтуболен бос(какъвто е Динев).Като цяло аз критикувам групите поради няколко причини,но най-важното е: КЪДЕ БЯХТЕ ДОСЕГА?Коко Динев е собственик от 2 месеца,а вие излизате с декларация 3 ДНИ преди първия мач?На какво се надаявате ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ?И Шейх Мансур да ни вземе,няма какво да се направи в точно ТОЗИ МОМЕНТ!Обичам Локо Пловдив,но МНОГО МРАЗЯ интригантите,които се навъртат около отбора ни последните 10 години!

Както казах,всеки има право на избор.Който иска да ходи на мачове,нека да ходи.Който не иска - няма да ходи.
Кой да даде милиони в това време - който има и който може.Аз като ида в магазина,си отивам подготвен,с парите.Ако нямам - не влизам.Иначе,се получава това :arrow: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=940247/ няма гаранция,че пак няма да се случи/.Другия вариант - Коко се разсърди /да не пускам пак линк към случая в Ловеч/ и си тръгна с целия отбор...ами ако се разсърди пак ? Както знаем,той е много обидчив.
Как стои въпроса със задълженията на Локомотив ПД ? Откога са и колко са точно ? Какво се прави по този въпрос ? Отговор - няма.
Още един въпрос - при Берое /примерно/,шейх Мансур ли дойде,та имат вече две купи за три години ? Значи може.
Интриганти има,вярно е,но не са много.Лошото е,че са на хранилка при Коко.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 17 юли 2013 23:59

theprideofplovdiv написа: КЪДЕ БЯХТЕ ДОСЕГА?Коко Динев е собственик от 2 месеца,а вие излизате с декларация 3 ДНИ преди първия мач?

Според мен Коко Динев си беше собственик и миналия сезон.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 18 юли 2013 00:01

Много му пука на коко за бойкотите.Така даже ще е по спокоен да си играе игричките.

Аз лично ще съм в София на мача.ако има съмнения за надупване,мощно скандирания срещу динев.

като не сме на стадиона ,той печели! 8-)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 18 юли 2013 01:27

.
Последна промяна от локо до живот на 18 юли 2013 21:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 юли 2013 18:06

локо до живот написа:искам да призова косио ман4естара,който беше наашия истински лидер и локомотивец да вземе да ги стегне тея групировки,4е взе на вси4ки фенове да ни писва от тях и от техните тапотии,аиде нека клуба да има обственик и фенове,когат нямаше крайни фенове вс беше ок,забавлявахме се-сега.....

Тука вече си "хал хабер".

Върни се в “Локо Пловдив”