ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот emi_cska » 17 юли 2013 19:57

stn написа:Там където сме и сега, само че за треньор имаме един профан, който умее на първо място да се оплаква и да харчи пари за въздухари като Апостол Попов, който едва изчаках момента да се махне от отбора, а той го връща.

Аз искам Грънчов, Долапчиев в стартовите единадесет, а не някакъв измислен макевдонец с 4 гола за 3 години и дървото Попов, който го разминават като колче за домати.

Фо Поре от изявите му в Черноморец мога да кажа, че е добър. Останалите не съм ги гледал и не мога ги коментирам.

престани да наричаш Апата дърво защото явно ти си подобен
Апата е класен и не е въздухап
такива еднодневни фенове като теб не ни трябват
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 17 юли 2013 20:03

Да се извиня за Кировски пролетта е играл.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 юли 2013 20:09

Подписа на Гъргоров определено ме изненада. Все пак Гъргоров си е издействал договор за 3 г. което си е
супер за 32 г. футболист, може би това е нещото което го е накарало да подпише. Ако влезе във форма и
я поддържа мисля че няма проблеми да направи 3 силни сезона в ЦСКА. Успен на Бадема ако е на ниво
едва ли ще има много футболисти в А група за които да може да са каже че са по-добри от него.

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 17 юли 2013 20:30

emi_cska написа:
stn написа:Там където сме и сега, само че за треньор имаме един профан, който умее на първо място да се оплаква и да харчи пари за въздухари като Апостол Попов, който едва изчаках момента да се махне от отбора, а той го връща.

Аз искам Грънчов, Долапчиев в стартовите единадесет, а не някакъв измислен макевдонец с 4 гола за 3 години и дървото Попов, който го разминават като колче за домати.

Фо Поре от изявите му в Черноморец мога да кажа, че е добър. Останалите не съм ги гледал и не мога ги коментирам.

престани да наричаш Апата дърво защото явно ти си подобен
Апата е класен и не е въздухап
такива еднодневни фенове като теб не ни трябват

Пълен бездарник си е Апостол...
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 17 юли 2013 20:31

Някой знае ли кой игра с номер 2 в контролата със Сливнишки герой. Знам, че в съставът в Гонг е посочен с този номер Божилов, но не съм сигурен дали не беше този Байо. Който и да е бил, хареса ми доста в пробивите си отдясно. Като цяло обаче има мноооого работа пред Стойчо. Не че сме очаквали и нещо друго де. То за нас тепърва започва подготовката.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 17 юли 2013 20:35

Божилов е, Байо беше с 24.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Laleff
Контакти:

Мнениеот Laleff » 17 юли 2013 20:37

Първоначално прочетох ''ЦСКА се споразуми с Бензема'' :mrgreen:

Сигурен съм, че ще блесне в ЦСКА и бързо ще стане ключов играч.
[wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/ad56581260869a3f4c2d037d91b34bed/tumblr_n2un9ytRSh1shaydvo2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 17 юли 2013 20:49

Лелеее до онзи ден играчи нямахме, от А група ни изхвърляха разни ИРТИШОЦИ, а днес се карате кой да играе, това е добре :) току виж "умрялата" лисица Стойчо накрая и шампиони ни направил, толкова динамично се развиват нещата при нас, че вече не знам какво да си мисля и какво да очаквам. Трудното тепърва почва още тази събота без подготовка със селекция в последният момент и трябва да сме по единни от всякога и да подкрепим момчетата, всичко друго е на заден план! ВСИЧКИ НА СТАДИОНА И САМО ЦСКА!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 юли 2013 20:56

patron написа:Лелеее до онзи ден играчи нямахме, от А група ни изхвърляха разни ИРТИШОЦИ, а днес се карате кой да играе, това е добре :) току виж "умрялата" лисица Стойчо накрая и шампиони ни направил, толкова динамично се развиват нещата при нас, че вече не знам какво да си мисля и какво да очаквам. Трудното тепърва почва още тази събота без подготовка със селекция в последният момент и трябва да сме по единни от всякога и да подкрепим момчетата, всичко друго е на заден план! ВСИЧКИ НА СТАДИОНА И САМО ЦСКА!!!

Нищо чудно, стига да има мостово финансиране отнякъде докато се листнат акциите на борсата.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 17 юли 2013 20:57

ЦСКА на път да се уреди с играч от Лудогорец
http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=360357
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Върни се в “Архив”