Какво е син фенклуб в България
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво е син фенклуб в България
Много са СЗ , във Верона срещу Киево имаше има няма двама души .
“Не купувам от Lafka”
- No Pyro No Fun
- Контакти:
hellyeah написа:Много са СЗ , във Верона срещу Киево имаше има няма двама души .
И пак си правят каквото си искат в сектора ви.

При вас Животното и Цимбика наистина са двама, но пък строяват цялата веееелика северна трибуна 
hellyeah написа:Много са СЗ , във Верона срещу Киево имаше има няма двама души .
Ако си мислиш, че СЗ са ми некви идоли , много се бъркаш
-
angelofdeath
- Контакти:
Момчета, бойкото не е задължителен за никой! Всеки, който се чувства обиден на примадоните със сини фланелки ще се включи, но защото така иска, а не насила. Естествено ако някой иска да е на стадиона и си купи билет, няма, кой да го спре. Въпроса е, дали това е начина да изразиш мнението си? Футбола е игра за хората и без тях е нищо.
- Red_Girl
- Контакти:
Абе човек, вие грам не знаете за кво иде реч.. Ако са решили да не пускат никого, няма да стъпите на стадиона. В случай , че все пак успеете, после ше ядете дървото.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red_Girl написа:Ако СЗ са казали, че няма да стъпи човек, значи няма да стъпи човек.. Най-много да си изядете боя..И повече да не стъпите на мач.
Пич ти на колко години си, да не минаваш още прав под масата. Кви са тия СЗ на стадион "Христо Ботев".Това е стадиона на ботевистите и там командваме ние.Реда се въдворява не от жандармите дето ви съпровождат, а от пловдивската полиция. Тя и без това от миналото дерби доста ви е набрала, така че нека някой ваш стюард се опита да спре друг левскар да влезе в клетката.
Жална му майка на този стюард, ще си проклина живота и някаквото си СЗ до края на живота си. Ще ги проклина, но с белезници и напердашен преди това от левскарите с билети и влизащи в сектора за гости.Никой няма право да спира човек с билет за съответния сектор на стадиона ни.Дори ние ботевистите нямаме това право а и същото се гарантира от полицията.
С удоволствие ще посрещнем пълна клетка, нека има дерби и по трибуните, а тия от сз-то да го духат пред телевизорите.
- Red_Girl
- Контакти:
rolik написа:Red_Girl написа:Ако СЗ са казали, че няма да стъпи човек, значи няма да стъпи човек.. Най-много да си изядете боя..И повече да не стъпите на мач.
Пич ти на колко години си, да не минаваш още прав под масата. Кви са тия СЗ на стадион "Христо Ботев".Това е стадиона на ботевистите и там командваме ние.Реда се въдворява не от жандармите дето ви съпровождат, а от пловдивската полиция. Тя и без това от миналото дерби доста ви е набрала, така че нека някой ваш стюард се опита да спре друг левскар да влезе в клетката.
Жална му майка на този стюард, ще си проклина живота и някаквото си СЗ до края на живота си. Ще ги проклина, но с белезници и напердашен преди това от левскарите с билети и влизащи в сектора за гости.Никой няма право да спира човек с билет за съответния сектор на стадиона ни.Дори ние ботевистите нямаме това право а и същото се гарантира от полицията.
С удоволствие ще посрещнем пълна клетка, нека има дерби и по трибуните, а тия от сз-то да го духат пред телевизорите.
Ми, ако не забелязваш съм момиче и не съм фен на Левски. Аз също съм против такива действия, но в случая няма какво да се направи. Не случайно точно те отиват като стюарди, а не примерно некви други. Идеята е да не пуснат никого, дали с добро или с лошо, просто няма да стане.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

0007 написа:nando написа:sectorX написа:Братле, нищо лично към теб и групата ти, но да идеш на 2 мача в годината...нищо не е.
А да тръгнеш да искаш обяснение на момчетата, които изпускат само 2 мача в годината е смешно.
Братле това че ходим два мача в годината не ни прави по малко левскари от тези заради които в София останаха малко хора на стадиона. Ако искате и нас да изгоните добре. Само че на нас не ни пука нито от гугутки, п... и запади. Всички които си ходим редовно в Пловдив тази вечер или утре ще имаме и билети и изобщо не ни пука за хора заради които домакинствата са все едно всеки мач бойкот. Наско се върна, нов треньор имаме какво искатеПари ли чакате някакви. Ние даваме за Левски а не взимаме и нямате право да казвате и кога да ходим на мач. Бойкотирайте си някое домакинство, тук не вървите и болезнено ще го разберете ако се опитате да направити таз простотия. Не че нещо ама тия дето ми ги хвалиш НИКОЙ не ги обича и затова и отбора се затрива защото само тази шепа пишман фенове останаха. Сега е момента да ги изгоните и от София както ние ще го направим в провинцията ако решат да спират някой.
Защо не отидеш 4-5 пъти в годината до София,а,приятелю? Дори и да го направиш,пак няма да достигнеш и 1/10 от парите и времето,което момчетата от фракциите отделят за Левски.
Грешка,Левски отделя за тях..вие сте платени бе пич,кво ми бръщолевиш глупости тука
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
nando написа:Пише ви група приятели омерзени от помията изсипана върху нормалните фенове в България.
Питаме какво е фенклуб защото сме от провинцията и ходим на два мача в годината а тези дни някакъв фенклуб забранява на хора да ходят на мач??
Фенове сме на Левски ще ходим на мача в Пловдив и искаме да питаме как фенклуб на който не сме членове ще ни спре да влезнам на стадиона да гледаме любимият отбор. Ако искате да знаете защо не ви уважаваме отговорът е защото сме отвртатени и от наркотиците с които сте обвързани, заради хитлер и защото не ни е приятно да пеете рамо до рамо с нас само СЕЛЯНИ УМРЕТЕ а сега да ни казвате и кога да ходим на мач. Вие не сте на стадиона заради отбора явно.
Поздрав от група левскари които още утре ще имат билети за мача и ще се радват ако няма неселяни които да ги спират защото..............
И още нещо ние в провинцията си пълним сектора а вие в София не!
Евала ,всички така трябва да разсъждават
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Върни се в “Футбол - България”