Пише ви група приятели омерзени от помията изсипана върху нормалните фенове в България.
Питаме какво е фенклуб защото сме от провинцията и ходим на два мача в годината а тези дни някакъв фенклуб забранява на хора да ходят на мач??
Фенове сме на Левски ще ходим на мача в Пловдив и искаме да питаме как фенклуб на който не сме членове ще ни спре да влезнам на стадиона да гледаме любимият отбор. Ако искате да знаете защо не ви уважаваме отговорът е защото сме отвртатени и от наркотиците с които сте обвързани, заради хитлер и защото не ни е приятно да пеете рамо до рамо с нас само СЕЛЯНИ УМРЕТЕ а сега да ни казвате и кога да ходим на мач. Вие не сте на стадиона заради отбора явно.
Поздрав от група левскари които още утре ще имат билети за мача и ще се радват ако няма неселяни които да ги спират защото..............
И още нещо ние в провинцията си пълним сектора а вие в София не!
Какво е син фенклуб в България
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Какво е син фенклуб в България
Последна промяна от nando на 17 юли 2013 17:45, променено общо 1 път.
Re: Какво е син фенклуб в България
Гледайте си мача и не им се връзвайте на тези олигофрени .
“Не купувам от Lafka”
Братле, нищо лично към теб и групата ти, но да идеш на 2 мача в годината...нищо не е.
А да тръгнеш да искаш обяснение на момчетата, които изпускат само 2 мача в годината е смешно.
А да тръгнеш да искаш обяснение на момчетата, които изпускат само 2 мача в годината е смешно.

[center]Лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти![/center]
Леле , изведнъж много желаещи искат да ходят на мач.
sectorX написа:Братле, нищо лично към теб и групата ти, но да идеш на 2 мача в годината...нищо не е.
Братле това че ходим два мача в годината не ни прави по малко левскари от тези заради които в София останаха малко хора на стадиона. Ако искате и нас да изгоните добре. Само че на нас не ни пука нито от гугутки, п... и запади. Всички които си ходим редовно в Пловдив тази вечер или утре ще имаме и билети и изобщо не ни пука за хора заради които домакинствата са все едно всеки мач бойкот. Наско се върна, нов треньор имаме какво искате

nando написа:sectorX написа:Братле, нищо лично към теб и групата ти, но да идеш на 2 мача в годината...нищо не е.
Братле това че ходим два мача в годината не ни прави по малко левскари от тези заради които в София останаха малко хора на стадиона. Ако искате и нас да изгоните добре. Само че на нас не ни пука нито от гугутки, п... и запади. Всички които си ходим редовно в Пловдив тази вечер или утре ще имаме и билети и изобщо не ни пука за хора заради които домакинствата са все едно всеки мач бойкот. Наско се върна, нов треньор имаме какво искатеПари ли чакате някакви. Ние даваме за Левски а не взимаме и нямате право да казвате и кога да ходим на мач. Бойкотирайте си някое домакинство, тук не вървите и болезнено ще го разберете ако се опитате да направити таз простотия. Не че нещо ама тия дето ми ги хвалиш НИКОЙ не ги обича и затова и отбора се затрива защото само тази шепа пишман фенове останаха. Сега е момента да ги изгоните и от София както ние ще го направим в провинцията ако решат да спират някой.
Защо не отидеш 4-5 пъти в годината до София,а,приятелю? Дори и да го направиш,пак няма да достигнеш и 1/10 от парите и времето,което момчетата от фракциите отделят за Левски.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- levskar forever
- Контакти:
Не важно на колко мача си ходил,а до колко обичаш любимият отбор.Има хора,които не могат да ходят постоянно на мачове(от провинцията или в чужбина),но това не значе,че не страдаме и радваме с отбора.Както съм казвал,а и много хора ще се съгласят с мен-"Левски е до гроб".Всеки сам решава,кога да ходи и кога не,прецинява си според моментното състояние.Аз съм в чужбина и не ходя на мачове,но по-малко левскар ли съм?!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
Всяка крива линия успоредна на Априлската линия НА ПАРТИЯТА/София ЗАПАД/ е Права линия .
“Не купувам от Lafka”
Като ходите на два мача в годината нямате ама никакво право да не уважите решението на фенклубовете и давате акъл ! Не че нещо, ама дори и да сте далече от София, като ходите на два мача давате по-малко пари от тези, които ходят на всеки мач... Тази година има още едно гостуване на жълтите, така че може да си спестите напразното ходене до Пловдив в неделя.
nando написа:Братле това че ходим два мача в годината не ни прави по малко левскари от тези заради които в София останаха малко хора на стадиона. Ако искате и нас да изгоните добре. Само че на нас не ни пука нито от гугутки, п... и запади. Всички които си ходим редовно в Пловдив тази вечер или утре ще имаме и билети и изобщо не ни пука за хора заради които домакинствата са все едно всеки мач бойкот. Наско се върна, нов треньор имаме какво искатеПари ли чакате някакви. Ние даваме за Левски а не взимаме и нямате право да казвате и кога да ходим на мач. Бойкотирайте си някое домакинство, тук не вървите и болезнено ще го разберете ако се опитате да направити таз простотия. Не че нещо ама тия дето ми ги хвалиш НИКОЙ не ги обича и затова и отбора се затрива защото само тази шепа пишман фенове останаха. Сега е момента да ги изгоните и от София както ние ще го направим в провинцията ако решат да спират някой.
Добре, недей ми говори все едно аз съм част от тези фенове.
Като страничен наблюдател мога да ти кажа, че тия пичове седят зад всяко едно начинание на публиката ви.
Имате цял живот да обичате и да посещавате мачове на Левски.В момента след като се прави бойкот, значи ще се спази за да се получи както трябва.
Пак казвам - давам си личното мнение.
Спестете си сега парите и като стане време отново публиката да се върне на стадиона, вие бъдете първите които ще отидат.
[center]Лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти![/center]
Върни се в “Футбол - България”