Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Анкета: Не разделяйте "Левски"

Мнениеот CTAHKO » 17 юли 2013 13:24

Да напиша и аз едно мнение по темата 8-) Никой не може да забрани на никой друг да ходи и да гледа на стадиона любимия си отбор,независимо кой е той :!: Ако организаторите на бойкота взимат пари за да са фенове на Левски,основната маса от феновете дават пари за да го поддържат :!: А точно тези платените да ми се правят на милеещи и загрижени...нещо не ми се вписват в представите за подкрепа към отбора 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 17 юли 2013 14:11

Много ми е чудно защо не обявиха бойкот в четвъртък или петък след мача с Иртиш, ами чак като стана ясно името на новия треньор?!?
...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Не разделяйте "Левски"

Мнениеот milen.hristov » 17 юли 2013 15:05

0007 написа:
milen.hristov написа:Пак ще кажа, не е въпроса дали трябва да се бойкотира а дали трябва да се забранява на феновете да ходят на мач, защото една гургулица и врабчетата около нея решили да бойкотират.

А дали ако нямаше бойкот,на мача нямаше да са "само" тези врабчета или целият сектор за гости щеше да бъде пълен? Или пък в София "Герена" ще се пука по шевовете,когато започне първенството? Точно в моменти като ТОЗИ,тези момчета формират 90 % от сектора.Тоест повечето фенове са разочаровани и предпочитат да си останат вкъщи,а на стадиона(даже в София) са само 1000-2000 души макс.Когато отборът върви,има и много други хора,но сега не е такъв случай.Но изведнъж някои,явно раними, се почувстваха с нарушени права.Браво,правете го напук,пък следващия мач като няма бойкот,сигурно ще си гледате мача у дома,пред ТВ-то...

Никой не го прави напук, но тези момчета трябва да разберат, че те не са нищо повече от останалите фенове на Левски.
А доста хора не ходят на стадиона заради тях и техните изцепки, аз самият пък заради тях не ходя в Б. Знаеш ли от колко време в лявата част на Б няма пенсионерите, но те бяха изгонени защото не били пели и скачали, а искали да си гледат мача спокойно. Тези хора бяха обиждани и псувани, заради това си поведение, някой от тях и заплашвани.

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 17 юли 2013 15:17

Сини момчета хич не ви уважавам, ама ще направите гооляяяяяма глупост ако пратите хора да спират ваши фенове и ще се изложите тотално. Днес с приятели се позавъртяхме около стадиона и си взехме билети за мача и до момента са закупени вече повече от 100-на билета за сектора ви, като имаше две момчета (не знам откъде са) които си купиха 5 билета и ги попитахме дали няма да бойкотират, а отговора бе точно - наркоманите да си .... и че изобщо не ги интересува синият фенклуб. Тоя централен фенклуб май го мразят над 90% от левскарите в България. Пловдивската полиция със сигурност ще арестува хората които биха спирали други да влезнат. Страшен цирк ще стане в неделя :mrgreen:

ISTINSKI_LEVSKAR
Контакти:

Мнениеот ISTINSKI_LEVSKAR » 17 юли 2013 15:48

И аз вече имам билет плюс 12 човека от София и Пазарджик. Доколкото знам провинцията ще пътуват масово, както и доста хора от София нечленуващи във фракции. Ще се радвам ако групировките си бойкотират без да пречат на входа на стадиона, защото ще стане много много грозно. Всички разбраха какво стои зад този бойкот и се радвам, че все по малко хора още се връзват и дано си напълним сектора. Дори и 1000 човека да сме съм сигурен, че няма да се изложим.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 17 юли 2013 16:11

Значи в неделята ще си взема пуканки и фотоапарата и ще се позабавлявам пред входа за гости да видим великите стюардчета от НКП как ще бъдат ошамарени от ушевите.
Изображение

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 17 юли 2013 16:39

CTAHKO написа:Да напиша и аз едно мнение по темата 8-) Никой не може да забрани на никой друг да ходи и да гледа на стадиона любимия си отбор,независимо кой е той :!: Ако организаторите на бойкота взимат пари за да са фенове на Левски,основната маса от феновете дават пари за да го поддържат :!: А точно тези платените да ми се правят на милеещи и загрижени...нещо не ми се вписват в представите за подкрепа към отбора 8-)

+1914
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 17 юли 2013 17:01

Милене, обединявай темата с тази за "Сектор Б". Все пак става въпрос за феновете на отбора.
[center]1914[/center]

nando
Контакти:

Мнениеот nando » 17 юли 2013 17:26

Как не ви е срам да казвате кой какво. Всички които сме от провинцията тези фенклубове, София запади, гугутки и *****около които се въртят само наркотици ги свързваме само с идиотщини с хитлер и последното нещо което искаме е да казват на обикновените разбираш ли фенове какво да правят. Бойкотирайте си в София, друсайте се трепете се, ама ние които ходим на два мача в годината ни писна да ни обиждат на селяни, ДА ПЕЕТЕ СЕЛЯНИ УМРЕТЕ и така. Ние на мачовете на Левски в региона си пълним сектора, вие в София НЕ!
От Чирпан съм, ще ходя с приятели на мача със сигурност и ако съм сигурност че идиотите наистина ще бойкотират бих взел и сина си.
Седнали сме с приятели регистрирахме се и ви казваме че сте никои и призовавам всички истински левскари да се разграничат от идиотите които пишат тези деклараций и заради които много хора не искат да идат на мач и в София явно. Дано ви изгонят и в София от стадиона та да се върнат хората, както ние ще ви изгоним в Пловдив тази неделя! Вашето не е обич към Левски!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 17 юли 2013 18:26

Боже,Боже...Еми ходете,вместо да се включите веднъж в общата кауза срещу ръководството и играчите,вие търпете "играта" им,с която ви се подиграват всяка година.Ако не беше този бойкот,щяхте да се сетите,че сте левскари на кукуво лято,но нейсе...А,и дали ще идете до Пловдив,или ще палнете колата и ще пропътувате още 100 км. до София,няма да ви се отрази чак толкова "финансово",при условие,че момчетата от различните фракции ходят на 25-6 мача от 30 и дават и парите,и времето си за отбора - транспаранти,подготовка на хореографии,пари за хореофрафии.Но вие не можете да дадете 4-5 пъти определена сума,за да идете до София.Ми хубаво,продължавайте с този манталитет :!:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Левски”