ЦСКА ще стане първото публично акционерно дружество.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА ще стане първото публично акционерно дружество.

Мнениеот Кашчей » 17 юли 2013 17:31

redman написа:Специално за Кашчей списък с акционерите на Левски:
виж темата във форума на Гонг от преди време, момчета, които са си купили акции на Левски са написали кой им е прехвърлил част от акциите си: levski/viewtopic.php?f=1&t=66595&st=0&sk=t&sd=a&start=10
Не е нужно да се ровиш дълго, за да видиш че основен акционер е кипърската офшорка Седиан Лимитид. Ако се поровиш още малко ще видиш и кой я представлява, и познай... не е Батков...
Другия път се потготви повечко. И прочети законите касаещи защитата на конкуренцията и какво точно разглежда и одобрява КЗК при всяка сделка по придобиване или поглъщане на фирми.

Представи си, че вече съм чел и дори съм коментирал, че няма законово основание да не разрешат сделката от КЗК. Просто ми се иска да има някаква такава комисия, която да прекъсва в зародиш подобни сделки, защото вашият "купувач" за мен дори не е офшорка, а фантом.Сериозна фирма, с положение в бизнеса, със сигурност би имала и уеб-сайт, а не само хвърчащ адрес в интернет.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”