Крилото от Валенсия изглежда добър футболист, Станислав Генчев е много опитен и качествен играч за България! Дано ги привлечен! Не съм навит за Апостол Попов обаче! Първо беше абсолютен фигурант миналата година, второ и в най - силните си години беше посредствен футболист, трето избяга като мишка преди 1 месец! Никакъв шанс за никой от избягалите миналия месец! За сега изграждаме добър отбор според мен!
Имаме 3ма вратари Колев, Черни и Господинов! 2 Десни бека - Васко попов и новия французин, 4ма централни Грънчов, Юлианов, Вальо Илиев и Венци Василев, и 2 леви бека Фо Поре и Кикарин! Имаме добри крила - Крачанаков и Рони Абушев, в средата имаме Марсиньо, Чочев и Божо Христов, в атака имаме Гришо Долапчиев и македонеца! Остават да се вземат 4,5 футболиста за да имаме повече алтернативи на различните постове!
Тая година не е нужно да тръгваме с голямата кошница! Едно 5,6,7 място няма да е толкова лошо, стига да наложим и да развием младите си играчи, да излеем основата върху която да градим бъдещите си успехи!
ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Jorkorazporko
- mistreated
- Контакти:
Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Jorkorazporko написа:Крилото от Валенсия изглежда добър футболист, Станислав Генчев е много опитен и качествен играч за България! Дано ги привлечен! Не съм навит за Апостол Попов обаче! Първо беше абсолютен фигурант миналата година, второ и в най - силните си години беше посредствен футболист, трето избяга като мишка преди 1 месец! Никакъв шанс за никой от избягалите миналия месец! За сега изграждаме добър отбор според мен!
Имаме 3ма вратари Колев, Черни и Господинов! 2 Десни бека - Васко попов и новия французин, 4ма централни Грънчов, Юлианов, Вальо Илиев и Венци Василев, и 2 леви бека Фо Поре и Кикарин! Имаме добри крила - Крачанаков и Рони Абушев, в средата имаме Марсиньо, Чочев и Божо Христов, в атака имаме Гришо Долапчиев и македонеца! Остават да се вземат 4,5 футболиста за да имаме повече алтернативи на различните постове!
Тая година не е нужно да тръгваме с голямата кошница! Едно 5,6,7 място няма да е толкова лошо, стига да наложим и да развием младите си играчи, да излеем основата върху която да градим бъдещите си успехи!
Апата ще е резерва, ако подпише. Не виждам проблем да помага, когато се налага.
Поне като имена съставът не изглежда никак лошо на фона на това, което видяхме миналата седмица. Остава да се изгради отбор от тези имена. Ясно е, че всичко ще става в движение, но хубавото е, че шампионатът е достатъчно дълъг и време за наваксване има.
Най-важното е да се закрепи финансовото положение, другото ще дойде с търпение и подкрепа от наша страна.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Явно съм пропуснал нещо.
Какво е това крило от Валенсия?

ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
Да не адвокатсвтам на А.Попов но мисля че той беше изгонен от клуба от Стоичков по време на еуфорията ГГ!
Много ясно че като не му дадоха да тренира и му казаха че е ненужен ще разтрогне. Все пак аз не го искам сега в отбора,
също и Крачунов. По-добре Грънчов и В.Василев
Много ясно че като не му дадоха да тренира и му казаха че е ненужен ще разтрогне. Все пак аз не го искам сега в отбора,
също и Крачунов. По-добре Грънчов и В.Василев
Пак върнаха това дърво Попов, за да не може да играе Грънчов.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Апата е опитен и може да помогне, освен това той не избяга като някои други мишки .. при тази липса на кадри в момента, ще свърши работа 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- dreben23
- Контакти:
Супер е, че връщаме Попов, но е време да се стегне. За мен най-качественият защитник след Валентин Илиев разбира се, който пак ще покаже, че е номер едно. ЦСКА до 4-5 кръга, докато мине подготвителния ни период, пак ще има най-добрия отбор в България! 
А за Присо мога да кажа само едно- днес Петролул, утре Ливърпул!
Късмет Джонга!

А за Присо мога да кажа само едно- днес Петролул, утре Ливърпул!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
stn написа:Пак върнаха това дърво Попов, за да не може да играе Грънчов.
Вчера Стойчо индиректно каза, че този сезон се отказваме от титлата, ОК, но аз искам при това положение да виждам някаква перспектива в този отбор, да се дава път на младите, а то се получава тъкмо обратното! Аз пореден провален сезон от пенсионери и чуждестранни ментета няма да простя!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
- Червени_шампиони
- Контакти:
patron написа:Явно съм пропуснал нещо.Какво е това крило от Валенсия?
Арм(ей)иче Ортега
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TXU_9bNihtg[/youtube]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]