Моля модераторите да прочистят или изтрият темата!
1Неутрален, няма смисъл да се впускаш в спорове с пропаднали идиоти! Като знам нивото ти само ще ти завиждат хейтърчетата...! Просто няма смисъл!
Идиотчетата, които въобще не разбраха смисъла на темата я осраха до неузнаваемост!
Игра с прогнози във фенфорума на Лудогорец!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Игра с прогнози във фенфорума на Лудогорец!
Аз съм от Микре Юнайтед
Я го духайте бе шампиони по калъфки.И оная дрога(калигула) да научи български(регнат) и тогава да прави забележки на другите.Очертава се и 2013 да е тиквена и калъфкина за ГРАНДОВЕТЕ.Слован-Лудогорец 1:1.
Любимец-Лудогорец 1:2 

Тук царува, БЕРОЕ.
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Много злобен и прост народ се е навъдил! Отчайващо е просто. Някакви екземпляри със завидно самочувствие на какво ли отгоре обаче, тръгнали да обиждат фенове на други отбори, наричат християни мюсюлмани без дори да ги познават, изразяват простотията си всеки път по всевъзможен начин като нападат с обидни квалификации....Изобщо ...нямам думи! Ако тия дребни и злобни човечета са лицето на българския фен наричащ себе си българин, то по голям срам от това едва ли има!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
Върни се в “Игри и забавления”