nedko написа:noddles написа:Ако не експериментират с Дани Абало от дясно (гледал съм го докато играе в Селта Виго, вярно преди 2 години ама имаше талант тогава) , та ако става трябва да се рискува с него, защото е много бърз. Същото се отнася и за Шоко и той е доста бързичък. След като сме се оголили, визирам инвалида Мантула реално сме с 1 централен защитник и то дървар, трябва да се разчита на скорост и преса . Но най вероятно Петев ще осере положението отново няма да даде шанс на креативна и изненадваща игра, като ще предприеме защитна и безидейна игра като за добър резултат ще се смята 0-0 пък в Разград каквото стане.
Като ни олупат 3-0 4-1 после да не ми говори за лош късмет и шанс при реванша.
Донякъде си прав за Абало, за по-креативна и изненадваща игра. Но мислиш ли, че ще пусне Абало в такъв мач, без нито една изиграна минута с отбора. В същото време - да, за какво ще ни е испанеца, ако отпаднем, нали именно за да играе в ШЛ е дошъл в Лудогорец.
Нали знаеш 3те предвидими смени на Петев в 63 75 и 85 минута, е мисля че в 85 ще го пусне ...
Плюс имам леко съмнение, че Петев си знае че е пътник и играчите играят без никакъв морал, просто той няма какво повече да даде на отбора. Ако бях на мястото на Домусчиев, бих взел тренъор от 2ра дивизия на Испания + помощници, едва ли взимат колосални заплати, а Петев не взима никак малко.
Дано поне пусне Ешпинъо зад Платини и да не прави глупости да пуска Безяк или Ернандес ...