Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот MCMXIII » 16 юли 2013 17:24

296!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юли 2013 19:35

Хайде, и на София областен управител от ДПС .... и то същият от времето на предишната тройна коалиция.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юли 2013 19:57

acmilan написа:
dunavfc написа:
daduradam написа:Дунав,братле,би ли споделил с нас какви са основните стъпки при полагане на комунизма?Тряаше да ги науча тия системи,ей!

Не, не бих ;)

ПП : С риск да бъда огромен простак,бих насърчил Laetitia да отговори на предизвикателството на дамата от протестите пред НДК и да покаже на всички,какви сме и ние,протестиращите от другата страна на барикадата ! В името на каузата ! Ако го направиш,w84 ще си покаже плочките !

Аз бих те насърчил да се върнеш към предишната си роля, повече ти отиваше. Въпросната потребителка си има приятел в мое лице, не смятам, че е коректно да бъде коментирана в този аспект. Търсете си друга, която да коментирате. Имаше хубава цел написаното от нея в началото, но се изроди, което беше очаквано от мен. Както и да е, приятна дискусия на всички ви в тази тема.

Бъди по-широкоскроен ;) Последното нещо,което имам за цел е да свалям,анонимно момиче в някой форум,просто се пошегувах,това все пак е форум,не е католически хор. Даже съм и казвал на няколко пъти да не обръща внимание на някой хора,които явно търсят вниманието и ;) Нали не мислиш,че съм очаквал наистина,колежката или някоя друга да си покаже гърдите в един форум ?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 юли 2013 20:04

Нещо много ви оклюмаха протестите, нужен е импулс... А една проверка новата чистачка в МС дали не е забърсвала някой офис на СИК преди 20 години, и да се развее това позорно петно пред народа, песни да се пеят и плакати да се пишат.
Всичките ви напъни биха били похвални и подкрепени от всички, ама да ги бяхте правили и преди 4 години... Двоен аршин, не става. А и фланелките с "20000 се гордеят с ГЕРБ" от провокатори-цигани ли са носени? Плакатчето" Гербери, 2 ооо ооо българи се гордеят с вас!" нещо да му коментирате? Не вървите, не можете да убедите хората, че не сте герберо-седераски протест.
Не ви вярват. С евтини стари лозунги и песнички, стари муцуни като Едвин, Кръпката и Маричков, изтъркана е тази пиеска. Ден след ден оредявате, изчерпани сте като идея, кабинетът спечели тактическото надиграване. Всички опити на синдикати, земеделци, миньори и тютюнджии да ги прилапате като протестиращи, бяха парирани мълниеносно и тихо. Шествията ви вече не са интересни, отиват назад в новините, в страната не събирате и 100 човека по площадите. Провал.
Хеле пък шефът ви като се върне в НС, ще е голям цирк. Щото не си мислете, че ДАНС с новия си началник няма да свърши работата. Дамоклевият меч виси със страшна сила, а часовникът тиктака!
Както каза един колега, Волен чака в Парламента с плакат " Излязоха като аслани, връщат се посрани!".
Дерзайте, София се изпразва и даже на никого вече не пречите!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 16 юли 2013 20:14

1982 написа:Хайде, и на София областен управител от ДПС .... и то същият от времето на предишната тройна коалиция.

Със стаж в затвора е копелето, и побой е нанасял, но за червенушките във форума е важно да се даде шанс на правителството още 4 години да ги назначава такива, нали щяха да спрат бе, синчец, нали уж си бяха научили урока след Пеевски. :roll: :roll:
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 юли 2013 20:21

bubka написа:
1982 написа:Хайде, и на София областен управител от ДПС .... и то същият от времето на предишната тройна коалиция.

Със стаж в затвора е копелето, и побой е нанасял, но за червенушките във форума е важно да се даде шанс на правителството още 4 години да ги назначава такива, нали щяха да спрат бе, синчец, нали уж си бяха научили урока след Пеевски. :roll: :roll:

Както вече казах, ако бяхте скачали на калинките и румянките, щеше да ви се чува гласът. Сега не вървите, пупка...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 юли 2013 20:27

dunavfc написа:
acmilan написа:
dunavfc написа:
daduradam написа:Дунав,братле,би ли споделил с нас какви са основните стъпки при полагане на комунизма?Тряаше да ги науча тия системи,ей!

Не, не бих ;)

ПП : С риск да бъда огромен простак,бих насърчил Laetitia да отговори на предизвикателството на дамата от протестите пред НДК и да покаже на всички,какви сме и ние,протестиращите от другата страна на барикадата ! В името на каузата ! Ако го направиш,w84 ще си покаже плочките !

Аз бих те насърчил да се върнеш към предишната си роля, повече ти отиваше. Въпросната потребителка си има приятел в мое лице, не смятам, че е коректно да бъде коментирана в този аспект. Търсете си друга, която да коментирате. Имаше хубава цел написаното от нея в началото, но се изроди, което беше очаквано от мен. Както и да е, приятна дискусия на всички ви в тази тема.

Бъди по-широкоскроен ;) Последното нещо,което имам за цел е да свалям,анонимно момиче в някой форум,просто се пошегувах,това все пак е форум,не е католически хор. Даже съм и казвал на няколко пъти да не обръща внимание на някой хора,които явно търсят вниманието и ;) Нали не мислиш,че съм очаквал наистина,колежката или някоя друга да си покаже гърдите в един форум ?

Не съм широкоскроен по тази тема. Когато аз започна да пиша и говоря такива неща на разни момичета, тогава ще приема и на моето да се пишат такива. Разбирай, че няма да стане. Има отношения на този свят, в които не бива да се навлиза. Не съм казал, че си говорил сериозно. Просто такива шеги са неприемливи според мен. Бъди сигурен, че е говорено и с другата страна. И наистина ти отиваше повече предишната роля. И за да има нещо по темата - оставка.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 юли 2013 20:53

А пък гледам канал 3 и шествието, та за пореден път данните на МВР за броя (1200) се потвърждават. Пред рехавите редици даже коментаторите на Сашко мълчат, всичко се вижда. Потресаваща картинка. И самите хора на протеста дето говорят пред камерата са оклюмали, сдават багажа. С тъпите си лозунги и до 300 човека ще я докарате, както докарахте кафето до 20 човека... После Синчец ви е крив, а , пезевенклер?
Радвам се за вас.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 юли 2013 20:58

sin4ec написа:А пък гледам канал 3 и шествието, та за пореден път данните на МВР за броя (1200) се потвърждават. Пред рехавите редици даже коментаторите на Сашко мълчат, всичко се вижда. Потресаваща картинка. И самите хора на протеста дето говорят пред камерата са оклюмали, сдават багажа. С тъпите си лозунги и до 300 човека ще я докарате, както докарахте кафето до 20 човека... После Синчец ви е крив, а , пезевенклер?
Радвам се за вас.

Синчец, след 1-2 месеца а съм прочел и една дума от теб против това правителство, а съм те сиктердосал така, както само един модератор, злоупотребяващ с правата си може да сиктердосва.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юли 2013 21:03

Не знам в каква роля съм бил,но те разбирам,защото на всеки мъж,неговата половинка е нещо свещено и трудно се приемат бъзици и закачки ;)
Разбирам и уважавам мотивите ти,аз съм абсолютно същият,когато става въпрос за моята дама,предполагам и повечето мъже са такива ;) Ще гледам да се ограничавам с майтапите,но пак казвам,не съм влагал никаква умисъл ;)

Върни се в “Архив”