ros написа:SMS: Aни, купих шампанско, ягоди и течен шоколад. Апартаментът е наш, чакам те!
SMS: Ани я няма. Аз съм мъжът ѝ. По-добре купи бира, цаца и вазелин.
![]()
![]()
Добро
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ros написа:SMS: Aни, купих шампанско, ягоди и течен шоколад. Апартаментът е наш, чакам те!
SMS: Ани я няма. Аз съм мъжът ѝ. По-добре купи бира, цаца и вазелин.
![]()
![]()
Без име написа:delqnski47 написа:Без име написа:Тва е мача, който никога не искам да си спомням. Продадохме мач, когато бяхме с най-силния отбор! Срам и резил е това за Левски.
А Ноу Пиро ноу фън да даде субтитри, че не сте го опънали(снимали) като хората и не мога да го разчета.
Ъъ ''силни''?Като сега ли?![]()
Гаджев,Митрев,Йовов,Огнянов и посредствения Тасевски....това ви беше отбора тогава!И един Дембеле!Имахте една тактикавсички към Тасевски и той към Дембеле!
Тогава не ви бихме с класа,бихме ви с дух и желание!Нещо като последната ви победа!Само че тогава показахте тоя ''дух'' последните 10 минути,докато при нас беше през целия мач!Това е разликата!Лошото е,че си вярвахте много преди мача!После като мина ''синия шок'' пак започнахте да си вярвате и започнаха конспирациите с ''чорбата купи мача''!Да,ама НЕ!Защото:
При вас проблема последните години е,че футболистите ви не могат да играят във важни мачове и се усират(последният мач със Славия,Лил,дербито на Герена,безбройно многото мачове в Европа и т.н!И тях ли ''продадохте''?Доста сте ''забогатели'' май)!Ние сме същата бира!Усрахме се със Стяуа,мачът с Миньор и Лудогорец,където не спечелихме титлата заради тези два противника!Мура не я броя...там едва събрахме играчи да играем и бяхме по зле и от Мура!
Но разликата е,че в един малък период с Радуканов си показахме рогата и спечелихме поне една купа и суперкупа!Докато при вас и това го няма,за ваше съжаление!
С посредствения Тасевски и със "силния" отбор бяхме на 10 минути от ново излизане от групите.
За теб, ако тогава бяхме посредствени, за мен - не! Не бяхме силни, но не бяхме и смешни.
Има няколко мача, за които съм напълни сигурен, че са продадени - Левски - ЦСКА 1-3 и Родопа - Левски.
Най-вероятно има и други, но вътрешно не искам да ги призная.
ralka_levskarka написа:Влади, какви 10 минути слънчице? Главата си вкара автогола към 88 минута.
delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:Влади, какви 10 минути слънчице? Главата си вкара автогола към 88 минута.
Няма значение,важно е какъв характер има отборът!Не може само с 30 метровите удари на Гаджев и с някакъв смешен гол на Дембеле на биеш Лил и да минеш напред!Не става тая работа!Ето Ботев показа характер!Верно,че не игра сщу кой знае какъв съперник,но показа характер и за.....3 минути някъде наниза 2-3 гола!
П.П.От 88-смата минута докрая+продължението има достатъчно време поне за гол!Лил даже тогава щяха да вкарат трети!
THE G.A.M.E написа:Явно Мъри е трябвало да отиде в омразен на Левски и левскарите Клуб, та да бъде оценен от левскимразците.
siniq_fen написа:delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:Влади, какви 10 минути слънчице? Главата си вкара автогола към 88 минута.
Няма значение,важно е какъв характер има отборът!Не може само с 30 метровите удари на Гаджев и с някакъв смешен гол на Дембеле на биеш Лил и да минеш напред!Не става тая работа!Ето Ботев показа характер!Верно,че не игра сщу кой знае какъв съперник,но показа характер и за.....3 минути някъде наниза 2-3 гола!
П.П.От 88-смата минута докрая+продължението има достатъчно време поне за гол!Лил даже тогава щяха да вкарат трети!
Хаха, тука бъркаш![]()
Онзи Левски играеше страхотен футбол, мачкахме всичко живо в България, а Лил беше надигран на Герена! Нека добавя, че същия този Лил стана шампион на Франция същия сезон!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта