ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианците в Ботев пощуряха!Луд купон със стрийптизьорки
футболистите са хора също като нас ,след като аз мога да си изпълнявам задълженията на работното място професионално и вечерта мога да си излизам по барове ,защо те да не могат ? само погледнете добрата стара Англия , Тери и компания през седмица красят първите страници на "СЪН" само че като излезнат на терена дават всичко от себе си . поне за мен това си е супер нормално . така че те да бият ЦСКА ,пък ако ще вечерта да се друсат даже . пет пари не давам 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- rump_shaker
- Контакти:
Re: Италианците в Ботев пощуряха!Луд купон със стрийптизьорки
Дали има хора които необичат забавленията. Монасите, монахините, те ли? Невярвам нашите футболисти да са такива.... Така че абсолютно нормално да ходят да се забавляват

-
Re: Сиренето е с пари сеньори..
yasen_ov4arov написа:botev forever написа:До някъде си прав за оптимизма,но не мислиш ли,че прекалено много са реверансите от наша страна.Всички се държат сервилно с жабарите и никой не си и прави труда да им задава въпроси,които ни вълнуват и коментираме по форумите.
Ммм да така е.Как примерно онзи италианския мангал,който беше човекът на някакъв макарон-престъпник стана човекът на съвсем други италианци?Къде са новите екипи?Къде е новият спонсор (поне на рекламните пана отстрани и на анцузите трябваше да го има)?Защо не са платени заплатите на персонала за предните 6 месеца,които така или иначе трябва да бъдат платени?Защо нямат витамини и възстановителни хави играчите?Защо юношите още тренират на майната си и играят по селата?Нали уж парите нямаше да са проблем-колко е поискал онази печка Мбамба или там както се казваше та да не го подпишат?Защо реалният собственик така и не е стъпил още на стадиона?Как купува нещо,което е гледал само на клипчета по телевизията/интернет?Въобще толкова много въпроси,че направо ми се завива свят.
Някой по-запознат може ли да ми каже дали ще има някаква хореография за мача с ЦСКА?
Лошото е,че тези ,които задаваме наболели въпроси сме лоши.Това си е пародия.Не знам защо някои фенове донасят от 10 реки вода за да оправдаят продължаващата мизерия в клуба.Като,че ли им е все едно....Онзи ден Р.Баланджиев точно това коментираше на мача с Родопа,че нямат 20лв за вода да пият след мача нашите футболери.
Защо реалният собственик така и не е стъпил още на стадиона?
Реалният собственик не стъпва щото го замервате с камъни

Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
-
loko2004 написа:Защо реалният собственик така и не е стъпил още на стадиона?
Реалният собственик не стъпва щото го замервате с камъни
Като теб ли?
- PLOVDIV PEE 1912
Лошото е,че тези ,които задаваме наболели въпроси сме лоши.Това си е пародия.Не знам защо някои фенове донасят от 10 реки вода за да оправдаят продължаващата мизерия в клуба.Като,че ли им е все едно....Онзи ден Р.Баланджиев точно това коментираше на мача с Родопа,че нямат 20лв за вода да пият след мача нашите футболери.
На контролата беше ли?Аз лично не видях футболисти които нямат вода да пият.
п.п.спри да внасяш раздор сред феновете.При полужение ,че нещата не са такива ,каквито ги обявиха италианците,решаваме и възставаме отново.Сега сме гласували пълно доверие на Пичони и италианските футболисти.
-
PLOVDIV PEE 1912 написа:Лошото е,че тези ,които задаваме наболели въпроси сме лоши.Това си е пародия.Не знам защо някои фенове донасят от 10 реки вода за да оправдаят продължаващата мизерия в клуба.Като,че ли им е все едно....Онзи ден Р.Баланджиев точно това коментираше на мача с Родопа,че нямат 20лв за вода да пият след мача нашите футболери.
п.п.спри да внасяш раздор сред феновете.При полужение ,че нещата не са такива ,каквито ги обявиха италианците,решаваме и възставаме отново.Сега сме гласували пълно доверие на Пичони и италианските футболисти.
Да бях.Кажи честно видя ли екипи,витамини, мин.вода Стълба да играе, който пита за пари,някой да ти каза,че е взел пари?Иди утре и виж колко е голяма тревата на терена защото няма пари за бензин и да се окоси.
- PLOVDIV PEE 1912
botev forever написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Лошото е,че тези ,които задаваме наболели въпроси сме лоши.Това си е пародия.Не знам защо някои фенове донасят от 10 реки вода за да оправдаят продължаващата мизерия в клуба.Като,че ли им е все едно....Онзи ден Р.Баланджиев точно това коментираше на мача с Родопа,че нямат 20лв за вода да пият след мача нашите футболери.
Да бях.Кажи честно видя ли екипи,витамини, мин.вода Стълба да играе, който пита за пари,някой да ти каза,че е взел пари?Иди утре и виж колко е голяма тревата на терена защото няма пари за бензин и да се окоси.
Абе човек,видях играта на отбора!!!!!!!!!!!!!!!!!Не ме интересува дали има витамини.Стълба много го уважавам заради жълтото му сърце ,но пича не става за отбор със претенции.Пак ще ти кажа ,ако аз съм собственик, няма да дам една стотинка на тия баберици ,които заварвам.Ще плащам ,когато реша кой е достоен за този отбор,който искам да имам!В момента течат най сложните процедури по изчистване на мизериите на селяка ТРУПАНИ С ГОДИНИ.Разбери един път за винаги,че сме дали кард бланш на Пичони и целия отбор!В случай на някакво объркване,те сами ще си тръгнат ,БЪДИ СИГУРЕН В ТОВА!На контролата с Родопа видях футбол и желание ,които не съм виждал от години на Колежа.В Българските момчета си личеше желание да се докажат.
- Fallen_Angel
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Абе човек,видях играта на отбора!!!!!!!!!!!!!!!!!Не ме интересува дали има витамини.Стълба много го уважавам заради жълтото му сърце ,но пича не става за отбор със претенции.Пак ще ти кажа ,ако аз съм собственик, няма да дам една стотинка на тия баберици ,които заварвам.Ще плащам ,когато реша кой е достоен за този отбор,който искам да имам!В момента течат най сложните процедури по изчистване на мизериите на селяка ТРУПАНИ С ГОДИНИ.Разбери един път за винаги,че сме дали кард бланш на Пичони и целия отбор!В случай на някакво объркване,те сами ще си тръгнат ,БЪДИ СИГУРЕН В ТОВА!На контролата с Родопа видях футбол и желание ,които не съм виждал от години на Колежа.В Българските момчета си личеше желание да се докажат.
Какво значение има това? Нали няма витамини... Адаш, безсмислен спор е, явно ако го няма Кристиано Роналдо, Адебайор и 500 млн евро бюджет в банките - нищо не се случва.
Тревата не е окосена... До преди десетина дни проблема беше, че няма трева, сега - че не е окосена. Нямам думи просто.
Ако аз съм на мястото на тези хора, каквито и да са, при подобно отношение (при условие, че от фракциите е заявена подкрепа за отбора на 100% и спокойствие коло клуба, докато станат ясни нещата) и при лайната на нечовека, вземам си шапката и си тръгвам. Което нищо чудно да стане съвсем скоро...
Аз да попитам защитника на витамините и минералната вода - кое те спира да отидеш пред стадиона, да опънеш един плакат и да протестираш?
Последна промяна от Fallen_Angel на 11 окт 2009 20:34, променено общо 1 път.
Хора бе вие луди ли сте. Формата е временна а класата вечна. Искаме тези ако са сериозни да направят нещо голямо, а не просто отборче дето си цъка за густо. Искам да имаме клуб, а не отбор. Впечатлени сте от играта - ок, обаче само тя ли е важна за цялото състояние на клуба. Естествено е отношението да си личи по дребните детайли - витамини, терен, екипировка.