daduradam написа:64 млн евро са около 56 млн паунда.Ние искаме 50 млн за Суарес.Не вярвам Реал да изкарат 50 за Суарес,при положение,че не изкараха 56 за Кавани

.
Така като гледам само Байерн могат да купят Суарес в момента и то,защото искаме Шакири и може да стане бартер+пари.
Вчера Айре отново каза ,че Луис не се продава и ще направят всичко възможно да го задържат .
Но ако все пак се стигне до продажба ...според мен ,Ливърпул ще иска 50 млн паунда за Луис ,което прави близо 58 млн евро . За мен това е реалната му цена ,тъй като е в топ 5 на нападателите в целия свят.
Реал ще пробват играч плюс пари ,но нашите ще откажат .
Мисля ,че на Байерн Суарес не им трябва .Те най вероятно ще искат 20 млн в кеш за Шакири или ще ни го дадат под наем..или изобщо няма да ни го дадат,ако го поискаме разбира се .
Арсенал повече от 35 млн ,не могат да изкарат ..и Ливърпул ще откаже.
Единственото ми притеснение идва от Челси ...днес Иванович казал,че с удоволствие ще играе заедно със Суарес .
Аз мисля,че единствено Челси могат да дадат тия 50 млн и след това да продадат Торес на Рафаелчо . Но пък нашия не иска да ходи там .
С една дума аз мисля ,че Луис за моя радост ще остане в Ливърпул и за съжаление на антифеновете му .

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.